Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συγκλονίζουν το Αγρίνιο οι αποκαλύψεις για τον ιερέα που συνελήφθη-κατηγορείται και για βιασμό


«Άνοιξαν στόματα για υποθέσεις του παρελθόντος. Έγιναν καταγγελίες στον απόηχο της ιστορίας της Μπεκατώρου».

Αυτό αναφέρει αξιόπιστη πηγή για τη σύλληψη του ιερέα που συγκλονίζει το Αγρίνιο καθώς κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και για βιασμό.

Όλα ξεκίνησαν πριν έναν περίπου μήνα όταν στις εισαγγελικές αρχές κοινοποιήθηκε καταγγελία για τον γνωστό 49χρονο ιερέα που αφορούσε ιστορία που φέρεται να διαδραματίστηκε το 2007.

Συγκεκριμένα, μια 22χρονη γυναίκα κατήγγειλε πως αυτή και η αδερφή της κακοποιήθηκαν σεξουαλικά όταν ήταν ανήλικες .

Παραγγέλθηκε ακολούθως από τον Εισαγγελέα στις αστυνομικές αρχές η διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας .

Ακολούθησε η συλλογή καταθέσεων και στοιχείων ενώ έγινε χθες από την Ασφάλεια Αγρινίου και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έρευνα σε δύο οικίες του ιερέα.

Κατασχέθηκαν υπολογιστές και τάμπλετ που έγιναν φύλλο και φτερό και φέρεται να εντοπίστηκε υλικό (φωτογραφίες) παιδικής πορνογραφίας.

Ο ιερέας μέχρι σήμερα ιερουργούσε σε εκκλησίες χωριών της οικείας μητρόπολης η οποία καλείται πλέον να διαχειριστεί την συγκλονιστική αυτή η υπόθεση και αναμένει και αυτή τις εξελίξεις.

Πριν χρόνια στο Αγρίνιο μάλιστα το όνομα του είχε απασχολήσει την τοπική κοινωνία  για μια υπόθεση την οποία εξέτασαν και οι εκκλησιαστικές αρχές η οποία ωστόσο δεν συνδέεται με αυτή που προκάλεσε τις σημερινές εξελίξεις.

Σήμερα ο ιερέας θα παρουσιαστεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αγρινίου με τη δικογραφία σε βάρος του να περιλαμβάνει την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας και του βιασμού.

 

https://www.agrinionews.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια