Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με ελικόπτερο έστειλαν την δικογραφία στη Ζάκυνθο


Με ελικόπτερο τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έστειλαν στις δικαστικές αρχές της Ζακύνθου τη δικογραφία, που σχημάτισαν για την δολοφονία της 37χρονης συζύγου του επιχειρηματία. Το ίδιο ελικόπτερο χρησιμοποιήθηκε για να μεταφέρουν στην Αθήνα τα εντάλματα σύλληψης.

Η δικογραφία αριθμεί δύο χιλιάδες σελίδες, στις οποίες μεταξύ άλλων υπάρχουν και απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες και σημαντικές μαρτυρίες, μέσα από τις οποίες -σύμφωνα με τους αστυνομικούς- αποτυπώνεται ξεκάθαρα ο ρόλος κάθε εμπλεκόμενου, ακόμα και του ηθικού αυτουργού, ο οποίος φέρεται να είναι πρώην αστυνομικός.

Η δικογραφία περιλαμβάνει τα ονόματα δέκα ατόμων. Οι επτά ήδη βρίσκονται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. Τρεις εντοπίστηκαν στη Ζάκυνθο, δύο στην Αττική, ένας στον Πύργο Ηλείας, ενώ ο τελευταίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Οι υπόλοιποι τρεις έχουν ταυτοποιηθεί από τους ερευνητές της Ασφάλειας. Δύο αναζητούνται, ενώ ο τρίτος είναι έγκλειστος φυλακών.

Κάποιοι από τους επτά, μάλιστα, έχουν παραδεχθεί τις πράξεις τους, σύμφωνα με τις αρχές.

Ως τον άνθρωπο, που άνοιξε πυρ το μεσημέρι της 9ης Ιουνίου, οι αστυνομικοί κατηγορούν έναν συνοδό - φύλακα επιχειρηματία και ως οδηγό της μοτοσικλέτας έναν σεσημασμένο για υποθέσεις ναρκωτικών. Αυτοί οι δύο ήταν και οι μόνοι, οι οποίοι προσπαθούσαν να παραμείνουν στη... σκιά και δυσκολεύτηκαν οι αστυνομικοί να τους αντιμετωπίσουν.

Το πρωί αναμένεται να οδηγηθούν οι συλληφθέντες στον Εισαγγελέα και από εκεί να μεταχθούν στη Ζάκυνθο, προκειμένου να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή και να απολογηθούν.

 

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εν ετει 2021 , εκτυπωθηκαν 2000 σελιδες συν τα ενταλματα και εγιναν 2 δρομολογια με ελικοπτερο🤔🥴😳
Ο χρήστης софо елафи είπε…
Περί τα 20.000 για να μεταφερθούν χαρτιά.τα οποια ....χαρακτηριζουν 10 άτομα...τα οποία ο μακαρίτης τα είχε κάνει μυνηση ότι θα τον σκοτώσουν.....που πήγε πόσες φορές στην αστυνομία κι τους κατονόμασε......βρε το μνημόνιο που είχε 1500 σελίδες Μιχαλάκη δεν το διάβασες.....και έστειλες 2000 σελίδες....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο δολοφονημένος εδώ και ενα χρόνο τους είχε καταθέσει με ονοματα ποιοι ήταν οι υπεύθυνοι της δολοφονίας της γυναίκας του. Τα σαΐνια απο Αθήνα και Ζάκυνθο, τώρα ξύπνησαν;;;; Δεν πετούσε μέχρι τώρα το ελικόπτερο; Τώρα το αγόρασαν;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας τα σκαναρανε και αποστολή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό σε απάντηση του "επιχειρηματία" που προσγειώθηκε με ελικόπτερο σε μπιτσομπαρο στο Μύκονος...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάλι καλά να λες που ήταν νησί και θα καθυστερούσαν με το καράβι, αν ήταν σε υπηρεσία ξηράς με κάνα Xsara θα πήγαινε η δικογραφία.