Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες ότι καθηγητής στο Κρατικό Ωδείο αποπλανούσε ανήλικες


Για αποπλάνηση και σύναψη ερωτικών σχέσεων επί δώδεκα χρόνια, καταγγέλλουν τέσσερις κοπέλες 13 έως 15 ετών έναν καθηγητή πιάνου στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία μία από τις κοπέλες που αποπλανήθηκε είναι ακόμα ανήλικη.

Διδάσκει ακόμα ο καθηγητής

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το MEGA, ο καθηγητής διδάσκει ακόμη στο ωδείο. Ο δικηγόρος ενός εκ των καταγγελλουσών, σημείωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό: «Μολονότι τέθηκε υπόψη της διοίκησης του Ωδείου η υπόθεση από τον Μάρτιο, υπάρχει μια διαδικασία έρευνας – διερεύνησης πολύ adhoc. Όχι ΕΔΕ ή πειθαρχική διαδικασία. Επιδιώκουν να λήξει η σύμβασή του και να γίνει η επαναπρόσληψή του».

Τι αναφέρει μία από τις καταγγέλλουσες

Η μία από τις καταγγέλλουσες περιγράφει όσα βίωσε και με δυσκολία συγκρατεί τα δάκρυά της. «Ήμουν 15 όταν συνέβη το περιστατικό κατά τη διάρκεια της φοίτησης μου στο Kρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Με φλέρταρε έντονα, έψαχνε τρόπους να είναι γύρω μου, να με πολιορκεί. Κατάφερε να συνάψει σχέση μαζί μου. Όλο αυτό διήρκησε ένα χρόνο. Και έληξε η σχέση γιατί μου ζητούσε επίμονα να ολοκληρώσουμε τις σχέσεις μας. Εγώ δεν ενέδωσα ποτέ ούτε υπέκυψα σε ερωτικές απαιτήσεις. Έκανα πέντε χρόνια ψυχοθεραπείας και με αφορμή το κίνημα #metoo βρήκα το θάρρος για να μιλήσω και να προστατέψω και τις άλλες κοπέλες» τονίζει.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα όταν πρότεινε στον καθηγητή να χωρίσουν, εκείνος την έβρισε και της δημιούργησε πολύ μεγάλη ένταση. Στη συνέχεια η κοπέλα αναγκάστηκε να σταματήσει τα μαθήματα στο ωδείο.

 https://www.ethnos.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια