Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι Ενώσεις Αθηνών – Β/Α Αττικής – Δυτικής Αττικής & Πειραιά στην «ΑΡΙΑΔΝΗ»


Αντιπροσωπεία των Προεδρείων των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών – Β/Α Αττικής – Δυτικής Αττικής και Πειραιά μετέβη στα γραφεία της νεοϊδρυθείσας Υπηρεσίας «ΑΡΙΑΔΝΗ», όπου συναντήθηκε με τον Α/Δ’ κ. Φιλιππούση Ιάκωβο, ύστερα από παράπονα συναδέλφων για το χρόνο εργασίας, παρουσία και του νομικού συμβούλου των τριών Ενώσεων κ. ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ Βάιου.  

Μεταφέραμε στον κ. Διευθυντή τη δυσαρέσκειά μας για το γεγονός ότι έχουμε γίνει κοινωνοί παραπόνων μελών μας, για μη εφαρμογή του χρόνου εργασίας και απαιτήσαμε την πλήρη τήρηση των κείμενων διατάξεων με σκοπό την διασφάλιση της εργασιακής τους ηρεμίας.

Ο κ. Διευθυντής από την πλευρά του μας ανέφερε ότι το σχέδιο ΑΡΙΑΔΝΗ  δημιουργήθηκε πρόσφατα, με σκοπό  την προστασία του επιβατικού κοινού, των εργαζομένων και των εγκαταστάσεων του ΜΕΤΡΟ, ενώ μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα από τη λειτουργία της Υπηρεσίας, έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια ώστε να επιτύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεσμεύτηκε δε, για την ακέραιη τήρηση των διατάξεων περί χρόνου εργασίας.      

Ως Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Β/Α Αττικής, Δυτικής Αττικής και Πειραιά θα παρακολουθούμε το όλο ζήτημα, ενώ δηλώνουμε ότι ο αγώνας μας για τη διασφάλιση ενός ανθρώπινου και υγιούς περιβάλλοντος εργασίας για τους συνάδελφους – μέλη μας θα συνεχιστεί απρόσκοπτα, όπου και όποτε κληθούμε να παρέμβουμε.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

 

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Β/Α Αττικής

Ο Πρόεδρος ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ Κωνσταντίνος

Ο Γενικός Γραμματέας ΠΑΣΠΑΛΑΡΗΣ Αθανάσιος

 

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Δυτικής Αττικής

Ο Πρόεδρος ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος

Ο Γενικός Γραμματέας ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

 

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Πειραιά

Ο Πρόεδρος ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδων

Η Γενική Γραμματέας ΜΑΛΑΧΙΑ Αργυρώ

 









Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ναι καλά παπά 3α. όταν ξεκίνησε αυτή η μπούρδα και κάποιοι συνάδελφοι μιλήσανε με τον υποδιοικητή, γιατί ο διοικητής δεν τους μίλαγε, είπε ότι το πρόγραμμα είναι 5-1, δηλαδή 5 δουλεύεις και μία κάθεσαι και τους το έκλεισε στα μούτρα, ήτοι καθαρή παράβαση των εργασιακών δικαιωμάτων. Αυτή η υπηρεσία μετά από 3 μήνες λειτουργίας συνεχίζει έτσι, ούτε εβδομαδιαίο βγάζει. Α και το καλύτερο τους είχανε τάξη και επίδομα στο σεμινάριο...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
νεοϊδρυθείσα υπηρεσία? έχει ΑΜΥ? γιατί εγώ ξέρω ότι το προσωπικό είναι με διάθεση από ατ της αττικής...3 μήνες τώρα...διάθεση...και συνεχίζουμε...άραγε που προβλέπεται αυτό ξέρει μήπως να μας απαντήσει ο νομικός σύμβουλος?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας έμεναν οι συνάδερφοι στα Α.Τ που αιμορραγούν και ας αφήσουν τα καλλιστεία όλοι μαζί για το φαίνεσθαι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφού πήγαν οι συνδικαλιστές δεν υπάρχει φόβος, δε θα λυθεί τίποτα χειρότερα θα γίνουν. Να είστε καλά ευχαριστούμε πολύ τους ανίκανους μπαμπατσικους συνδικαλιστές.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σας είδε ο Διευθυντής και φοβήθηκε μην τον φάτε..
Δουλέψτε ρε μήπως χάσετε κάνα κιλο