Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Ν/Α στο Διευθυντή της Υπηρεσίας Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών & Συνοδών Αστυνομικών Σκύλων


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Την Τετάρτη 23/6/2021 πρωινές ώρες, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Νοτιοανατολικής Αττικής με τον Προϊστάμενο της Υ.Ε.Ε.Μ.Σ.Α.Σ. (Τ.Ε.Ε.Μ.-Κ9), Αστυνομικό Υποδιευθυντή Νικόλαο ΖΩΝΟΥΔΑΚΗ.

Η Ένωσή μας, εκπροσωπήθηκε από τον Ταμία Γεώργιο ΤΣΑΠΑΡΑ και τους Αντιπροσώπους στης Π.Ο.ΑΣ.Υ. Γεώργιο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ και Δημήτριο ΚΑΣΙΜΑΤΗ για ζητήματα που αφορούν το προσωπικό, αλλά και της εύρυθμης λειτουργιάς των ανωτέρω Υπηρεσιών.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκε το θέμα της συντήρησης των υπηρεσιακών οχημάτων των συνοδών αστυνομικών σκύλων το οποίο αποτελεί χρόνιο πρόβλημα, με αποτέλεσμα αρκετοί́ συνοδοί να υποχρεώνονται να συντηρούν οι ίδιοι τα υπηρεσιακά οχήματα. Ο Αντιπρόσωπος Γεώργιος ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ αναφέρθηκε σε διοικητικά και επιχειρησιακά ζητήματα που αφορούν τους συνοδούς Κ9 Περιπολίας, που έχουν προκύψει και ζήτησε να τηρείται η νομοθεσία σχετικά με τη διάταξη υπηρεσίας, το ωράριο, τις άδειες, τις Ημερήσιες Αναπαύσεις και το χρόνο εργασίας του αστυνομικού προσωπικού. Πέραν των ανωτέρω, αποτελεί αναγκαιότητα να ρυθμιστεί το θέμα καταβολής των τροφείων των σκύλων, τα οποία έχει διαπιστωθεί πως καθυστερούν να καταβληθούν.

Ο κος Νικόλαος ΖΩΝΟΥΔΑΚΗΣ άκουσε με προσοχή και κατανόηση τα θέματα που ετέθησαν. Τόνισε πως από πλευράς του γίνεται οτιδήποτε είναι ανθρωπίνως δυνατόν, παρά τα λιγοστά μέσα που διαθέτει, προκειμένου να επιλύονται τα διάφορα προβλήματα και οι ανάγκες που δημιουργούνται. Επίσης, δήλωσε οτι για ορισμένα ζητήματα τα οποία δεν άπτονται της αρμοδιότητάς του, το μόνο που μπορεί να κάνει για να επιλυθούν είναι να τα προωθήσει ιεραρχικά, σε ανώτερο κλιμάκιο διοίκησης. Επιπροσθέτως, η έλλειψη ανθρωπίνου δυναμικού δυσχεραίνει περεταίρω τόσο σε διοικητικό όσο και σε επιχειρησιακό επίπεδο την Υπηρεσία του σε σχέση με τις ανάγκες που ανακύπτουν.

Ο Ταμίας Γεώργιος ΤΣΑΠΑΡΑΣ τόνισε πώς ως Ένωση στηρίζουμε κάθε πράξη που λειτουργεί προς όφελος των συναδέλφων μας και βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας τους.

Σε κάθε περίπτωση, στεκόμαστε έμπρακτα δίπλα στους συναδέλφους όλων των Υπηρεσιών της Νοτιοανατολικής Αττικής, πραγματοποιώντας συναντήσεις, ζητώντας η επίλυση των προβλημάτων να επιτυγχάνεται ει δυνατόν εν τη γενέσει τους.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ        ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια