Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνδικαλισμός ΕΛ.ΑΣ: Οι φατρίες, τα δικαστήρια ,οι εκλογές και η ανάγκη σύναψης συμμαχιών με σκοπό την αυτοπροβολή - κείμενο αστυνομικού


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού: Τον τελευταίο καιρό εν μέσω πανδημιών ,επεισοδίων και λοιπών επίκαιρων θεμάτων γινόμαστε μάρτυρες κωμικοτραγικών γεγονότων όσον αφορά την διοίκηση της Π.Ο.ΑΣ.Υ . 

Κάποιοι παλιοί συνδικαλιστές ,πρώην πολέμιοι κρατώντας τότε τα πολιτικά τους λάβαρα ,βλέπουμε να συνέρχονται σε συμμαχίες και λυκοφιλίες με απώτερο σκοπό την διεκδίκηση της διοίκησης της Ομοσπονδίας , την μόνιμη αυτοπροβολή τους σε κανάλια εθνικού βεληνεκούς κρατώντας τίτλους επί τίτλων δήθεν εκπροσωπώντας τους αστυνομικούς αλλά και ποικίλων άλλων αγνώστων προσωπικών σκοπιμοτήτων. 

Βέβαια η Ομοσπονδία από ότι διαβάζουμε και ξέρουμε εμείς που δεν ασχολούμαστε συστηματικά έχει διοίκηση εκλεγμένη και έχει προκηρύξει εκλογικό συνέδριο πολλάκις αλλά αναβάλλεται λόγω πανδημίας όπως και σε όλα τα υπόλοιπα συνδικαλιστικά όργανα όπως ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αναφέρω ενδεικτικά. 

Κάποιοι επικαλούνται το μη νόμιμο της ενεστώτας διοίκησης και προσφεύγουν δικαστικά αλλά απ’ότι διαβάζουμε πάλι τα δικαστήρια δεν τους δικαιώνουν. Μετά αναγράφουν γραφικά και γλαφυρά για παράνομα συνέδρια και δράκους σε σπηλιές. Αν θέλετε κύριοι δημοσιεύστε μας τα πρακτικά των παράνομων συνεδρίων να δούμε και εμείς περί τίνος πρόκειται καθόσον δεν ήμασταν εκεί, εμείς οι απλοί συνάδελφοι ,και σε αντίθεση με την απόφαση του δικαστηρίου που είναι δημόσια προσβάσιμη δεν μπορούμε να δούμε και να εκφέρουμε άποψη στο τι έγινε. 

Ίσως όμως κάποιοι στις πλάτες μας που σας εκλέξαμε παίζετε προσωπικής προβολής παιχνίδια που αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε κάθε μέρα με ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων και δημιουργώντας παρατάξεις και συμμαχίες που στις εκλογές δεν υπήρχαν. 

Καταντήσατε τα ονόματα σας κύριοι να έχουνε μεγαλύτερη αξία από τον θεσμικό σας ρόλο ακολουθώντας παραδείγματα παλιών συνδικαλιστικών τακτικών και άλλων σωματείων του ευρύτερου εργασιακού τομέα.  

Αυτό κύριοι δεν είναι συνδικαλισμός από μέρους σας καθόσον όλοι σιγά σιγά αντιλαμβανόμαστε ότι θέλετε να γίνετε χαλίφης στη θέση του χαλίφη τοιουτοτρόπως. 

Τα ψέματα και οι προφάσεις κάποια στιγμή τελειώνουν όμως  και θα κριθείτε όλοι σας εκ των αποτελεσμάτων. 

 

Ένας σκεπτόμενος αστυφύλακας-χωροφύλακας.









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το βαθμολογιο ακόμα να υπογραφεί;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σιγα τους συνδικαλιστές !!!!!!!! Οταν η αστυνομία είχε συνδικαλιστές κ συνδικαλισμό άλλαξε κ πορεία η αστυνομία κ ο αστυνομικός. Σημερα τπτ μονο κάθε μερα αυτο εξευτελισμός του θεσμού όχι των προσώπων αυτα δεν υπαρχουν ως συνδικαλιστές