Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο όμιλος με τα πολλά γκολ και η μάχη στην Κοπεγχάγη


 Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους

 

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συνεχίζεται σήμερα με τρεις δυνατές αναμετρήσεις. 

Στον 2ο όμιλο, η Δανία υποδέχεται το Βέλγιο στην Κοπεγχάγη. Ο αγώνας είναι κρίσιμος για τους Δανούς. Στο πρώτο παιχνίδι τους στο Ευρωπαϊκό, επηρεασμένοι από το σοκ με τον Έρικσεν, γνώρισαν την ήττα με 1-0 από τη Φινλανδία.

Η υπόθεση-πρόκριση έγινε δύσκολη και χρειάζονται θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο Βέλγιο, το οποίο έκανε επίδειξη δύναμης στην πρεμιέρα με τη νίκη 3-0 κατά της Ρωσίας.

 

Εννέα γκολ σημειώθηκαν στα 2 πρώτα παιχνίδια

 

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν τα παιχνίδια του 3ου ομίλου. Στους 2 αγώνες της πρώτης αγωνιστικής σημειώθηκαν 9 γκολ, τα περισσότερα από κάθε όμιλο. Η Αυστρία κέρδισε με 3-1 τη Βόρεια Μακεδονία και η Ολλανδία με 3-2 την Ουκρανία.

Οι ηττημένες των πρώτων αγώνων, η Ουκρανία και η Βόρεια Μακεδονία, θα αναμετρηθούν στο Βουκουρέστι. Και οι 2 θέλουν μόνο τη νίκη για να μείνουν «ζωντανές» στη μάχη για την πρόκριση.

Η Ολλανδία και η Αυστρία ξεκίνησαν με νίκες και στόχος τους είναι να «σφραγίσουν» τα εισιτήρια για την επόμενη φάση στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Άμστερνταμ.

Το σημερινό πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος:

·         16:00 Ουκρανία-Βόρεια Μακεδονία

·         19:00 Δανία-Βέλγιο

·         22:00 Ολλανδία-Αυστρία

 

Περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές για κάθε αγώνα

 

Το Pamestoixima.gr προσφέρει καθημερινά περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές για κάθε παιχνίδι του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Και οι τρεις σημερινοί αγώνες, Ουκρανία-Βόρεια Μακεδονία, Δανία-Βέλγιο και Ολλανδία-Αυστρία, παίζονται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και τις ακόλουθες προωθητικές ενέργειες, για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις:

·         Money Back

·         2-0 & Έληξε

·         Σκορ 3

·         Boost Νίκης

 

Συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

 

Πολλά είναι και τα συνδυαστικά στοιχήματα του Pamestoixima.gr για τα σημερινά παιχνίδια με ενισχυμένες αποδόσεις. Τρία από τα συνδυαστικά στοιχήματα είναι τα ακόλουθα:

·         Ουκρανία-Βόρεια Μακεδονία: Οver 5,5 κόρνερ η Ουκρανία / Δανία-Βέλγιο: Ο Λουκάκου να σκοράρει / Ολλανδία-Αυστρία: Τελευταία ομάδα που θα σκοράρει η Ολλανδία.

·         Δανία-Βέλγιο: Ο Λουκάκου να σκοράρει & η ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ το Βέλγιο & η Δανία over 0,5 γκολ. 

·         Ολλανδία-Αυστρία: Ο Ντεπάι να σκοράρει & ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ το 1ο & over 9,5 κόρνερ στον αγώνα.

 

Euro Game με έπαθλο 100.000 ευρώ από το Pamestoixima.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια