Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Σπανούλης «ένωσε» Μητσοτάκη και Τσίπρα!


Η ανακοίνωση αποχώρησης του Βασίλη Σπανούλη από την ενεργό δράση προκάλεσε ταυτόσημες αντιδράσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα στα social media: αναγνώρισης  του μεγαλείου του «Κill Bill»!

 

Δεν συνηθίζουν να συμφωνούν σε πολλά οι πολιτικοί μας ταγοί, παραδοσιακά κι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, δεν αποτελούν εξαίρεση.

Ήρθε όμως ένα γεγονός που τους «ένωσε» και συμφώνησαν επί της ουσίας.

Η αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από την ενεργό δράση.

Μέσω των επίσημων λογαριασμών τους στο «twitter» αναφέρθηκαν, αμφότεροι σχετικά δείγμα ότι η κίνηση του «Κill Bill» τους ...άγγιξε.

Πιο συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός όπως έγραψε χαρακτηριστικά ...υποκλίνεται «σε ένα σπουδαίο πρωταθλητή», ενώ των συνεχάρη για τα επιτεύγματα του στην υπέρλαμπρη καριέρα του.

Από κοντά κι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος παρά τις οπαδικές του προτιμήσεις (δεδηλωμένος υποστηρικτής του Παναθηναϊκού) δίχως να τις απεκδυθεί (ίσα- ίσα που τις τόνισε) τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην εθνική ομάδα αλλά και το άθλημα εν γένει.

Τέτοιες αξιοσημείωτες κι υγιείς προσεγγίσεις λαμβάνουν χώρα όταν οι πολιτικοί μας ασχολούνται με θρύλους του εγχώριου αθλητισμού...

 

https://www.fosonline.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια