Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λάρισα: Διακριβώθηκε η δράση εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών


Συνελήφθησαν στο Δήμο Αγιάς Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, τρεις αλλοδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής ομάδας και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, της νομοθεσίας περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες είχαν ενωθεί μεταξύ τους με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης) στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς.

Το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση στην Αγιά, κατά την οποία σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε σε οικία τους και στον αύλειο χώρο αυτής, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -5.006,6- γραμμαρίων,μία μεταλλική σπάθα,ένας αναδιπλούμενος σουγιάς,-10- πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια