Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νίκος Καραδήμας: Με τον Μπαλάσκα ήμασταν "αντίπαλοι" αλλά τέτοιες ΕΔΕ φημώνουν το συνδικαλιστικό κίνημα


Ανάρτηση του Νίκου Καραδήμα: Με τον Σταύρο Μπαλάσκα δεν υπήρξα ποτέ στενός συνεργάτης υπηρεσιακά, αλλά ούτε και συνδικλιστικα βρέθηκα στο ίδιο ψηφοδέλτιο. Θα έλεγα και  εκ διαμέτρου αντίθετα αγωνιζόμενος.

Όμως τον γνωρίζω χρόνια. Και απ την καλή και την ανάποδη!

Υπήρξε ένας αυθόρμητος συνδικαλιστής και ορισμένοι   οικοδόμησαν μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί του. χωρίς όφελος για τον ίδιον.  Κυρίως για να επιχειρήσουν να τον εκθέσουν χωρίς να το καταφέρουν. Εν γνώσει του κατέθετε  τα όποια  πιστεύω του που δεν απέχουν πολύ απο την ακριβή πραγματικότητα. Αλλά κατα την αποψή μου επαρκώς καθ υπερβολή τονιζόμενα που αργά η γρήγορα για τα περισσότερα δικαιώνονταν.Ουδέποτε υπήρξε ακραίος όπως θέλουν να τον  χαρακτηρίσουν. Ας αναζητήσουν οι διώκτες του και όχι μόνο, εκφράσεις συνδικαλιστών που αν και τοποθετήθηκα  ακραία οι ίδιοι εξακολουθούν και απολαμβάνουν ασυλίας.

Τέτοιες ΕΔΕ φημώνουν το συνδικαλιστικό κίνημα ακόμα περισσότερο και απο την αδράνεια που περιήλθε τα τελευταία χρόνια θα το καταστήσουν εντελώς ανενεργό!

Επ ουδενί υιοθετώ αυτόν τον συνδικαλιστικό λόγο, αλλά για ψαχτειτε λίγο...









Δημοσίευση σχολίου

32 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αντιπαλοι εισαστε παλια πριν τακιμιασετε ολοι μαζι με τον Κλουνει απο τα lidl νοτιων προαστιων προκειμενου να χτυπησετε αυτους που σας εξαφανισαν.
Ασε την υποκρισια και την δηθεν αντικειμενικοτητα και μη θες και εσυ να εχεις αποψη για ολα συνδικαλιστη των 50 ψηφων
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πεστα Χρυσόστομε!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φιμωση λεει του συνδικαλιστικού κινήματος ο απόστρατος επειδή θα κάνουνε εδε στον τηλεμαιντανο επειδη λεει πραγματα που δεν πρεπει να πει και μας εκθετει ολους. Δεν πατε να παιξετε κανα ταβλι εσεις οι αποστρατοι λεω εγω????
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιοα φιμωση; Απο τον λογο που εκφερει το 90% αφορα επιχειρησιακα θεματα της καθημερινοτητας και 10% καθαρα συνδικαλιστικη επικαιροτητα.
Μαζι με τους λοιπους τηλεμαιντανους εννοειται...
Επρεπε να τους ειχαν τυλιξει σε μια κολλα χαρτι και να πανε σπιτια τους... ψευτοπολιτευτάδες...
Ο χρήστης spap είπε…
Αυτά δεν πρέπει να λέγονται στον αέρα να σταματήσει επιτέλους αυτό το καθημερινό οι συνδικαλιστες των αστυνομικών στα κανάλια έλεος ,όποιο κανάλι κι αν γυρίσεις θα δεις και έναν συνδικαλιστή εκπρόσωπο των αστυνομικών, ναι να βγαίνουν να λενε τις απόψεις τους για τα θέματα που τους αφορούν και μόνο .Αλλωστε ειναι αστυνοκικοι κι αυτοί και θελει να τους βλέπει ο πολιτης στον δρόμο οχι στα πανελ. Στα πανελ να συζητουν τα προβλήματα της αστυνομίας του προσωπικού να προτείνουν λύσεις να προσπαθούν για τις αμοιβες του προσωπικού και την επίλυση των προβλημάτων τιποτα παραπάνω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευτυχώς γλιτώσαμε από συνδικαλιστές όπως ο κ. Καραδήμας!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αχαχαα "Κλούνεϊ από να lidl νοτίων προαστίων" δεν έχω ξαναδεί τόσο σωστή περιγραφή!!!
Ο χρήστης ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ είπε…
Έτσι δυνατά και ανώνυμα, από την κρυψώνα της ασυλίας σου!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καραδημα απολαυσε την συνταξη σου και ασε τις μπιφτεκιες .Καταφερατε να διωξετε τους συναδελφους απο τον συνδικαλισμο γιατι αποδεχθηκατε τον κομματισμο.Κατεβαινατε στις εκλογες με το συνθημα δεξια η αριστερα επικρατηση.Ο ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΔΕΝ με εκπροσωπει γιατι δεν τον ψήφισα και βγηκε απο την αγνοια των συναδελφων περι εκλογων.Ξερεις και εσυ κσι οι υπολοιποι.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Κοιτάξτε να μας αντιπροσωπεύετε για την επίλυση των προβλημάτων. Υπάρχουν αρμόδιοι, όπως και γραφείο τύπου για δηλώσεις. Ατομικές απόψεις και τοποθετήσεις όπως και η ευθύνη για τα λεγόμενα σας είναι ατομικές και ίσως δεν εκπροσωπούν το σύνολο των αστυνομικών.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωραία τα γράφετε μαζέψτε τον αντιπρόεδρο σας από την Γερμανού τώρα
Πιάστηκε ο δράστης και ακόμη αναλύει το φόνο
Αχαχα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του! Ας κοιτάξει ο κ Καραδήμας το βιβλίο του και ας γράψει ο Μπαλάσκας ένα δικό του! Άντε πια με τους ψεύτο αυθεντίες που έβγαιναν στα κανάλια και προσβάλαν τους λοιπούς αστυνομικούς! Είσαι συνδικαλιστής; Βοήθα τον εργασιακό σου κλάδο και άσε τις αναφορές επιχειρησιακής δράσης!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Μπαλασκας που είναι των 4000 χιλιάδων ψήφων και εκπρόσωποει με τους αντιπροσώπους και τις παρατάξεις του 10000 χιλιάδες αστυνομικούς γτ δεν τον σέβεσαι ρε και οι άλλοι
Γτ έφυγε από το μαντρί;
Φτου σας Ιούδες με τα σαράντα αργύρια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα βγει τωρα αυτος που σχολιαζει ο ιδιος τον εαυτο του και θα γραψει ΦΘΟΝΟΣ
χαχαχαχαχα
Ρε τι ζουμε με τον καθε λογης πεταμενο
Ο χρήστης spap είπε…
ΝΑ ΕΚΦΡΆΣΩ ΤΑ ΘΕΡΜΆ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΊΧΕ ΣΤΙΣ ΈΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΙΧΝΊΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΑΓΑΠΆΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Ο χρήστης Nick Bal είπε…
Ποιο συνδικαλιστικό λόγο φημωνουν κε ΚΑΡΑΔΗΜΑ? Τι συνδικαλιστικό ακούτε πλέον από τους πανελιστες ? ? ? Ακόμα κ εδώ στο bloko η αρθρογραφία των συνδικαλιστών αναφέρεται στην Υπηρεσία που υπηρετεί ο καθένας τους οργανικά (να ενισχυθεί η ΑΔ, η ΟΠΚΕ να σταματήσει τα στατικά, κλπ) ξεχνώντας ότι εκπροσωπούν το σύνολο των συναδέλφων τους ανεξαρτήτου Υπηρεσίας! Ποιες είναι οι διεκδικήσεις όλων των συνδικαλιστικών φορέων της ΕΛ.ΑΣ. που προβλήθηκαν στα ΜΜΕ? Επώνυμα σας λέω , ο συνδικαλισμός απαξιώθηκε στα μάτια των συναδέλφων καθώς έπαψε να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του συνόλου, εξυπηρετεί συμφέροντα μόνο των συνδικαλιστών κ των φίλων τους!
Υγ. Αυτό το χάλι με τις αποσπάσεις το προλάβατε? Είδατε να το καταγγέλλουν στις τηλεοράσεις που βγαίνουν καθημερινά?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα δουμε ποσους ψηφους απο αυτους που ονειρευεστε θα παρετε στις επομενες εκλογες παιδακια που κουβαλαγαν αλλοι τον κοσμο και εσεις θελατε ποστα.
Ολη η ομαδα Μπαλασκα εφερε στην παραταξη με την οποια κατεβηκε 271 ψηφους,οσα και τα εκτος γραμμης ψηφοδελτια που εριξαν και στα οποια σταυρωναν αυτον απο την ομαδα τους που ηταν εκτος γραμμης για να βγει και προσπαθουσατε να τον βαλετε με λαμογιες.
Τους υπολοιπους ψηφους για τους οποιους κοκορευεστε σας τους εκανε δωρο η ομαδα με την οποια κατεβηκατε γιατι αυτοι ειναι κυριοι και δεν κανουν λαμογιες.
Αυτα τα λιγα για να μην τσιμπανε οι συναδελφοι στον παπα που τους πουλατε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ζηλεψε ο ινστρουκτορας μεντορας σου Νικολακη,καλοκαιρινο φρουτακι???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Των πόσων ψήφων? Γελάει και ο κάθε πικραμένος μαζί σας. Ευτυχώς σας στηρίζει ο Καραδημας και πατε μπροστά και πότε πότε και λίγο πίσω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσύ όταν μπαίνεις και σχολιάζεις ανώνυμα καλά είναι? Η νομίζεις δεν σε καταλαβαίνουμε που σε ξέρουμε τόσα χρόνια? Η μήπως θα το παραδεχτείς? Μας προσφέρετε γέλιο πάντως που όλη η ζωή σας ήταν η αστυνομία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσύ να τα γράφεις διαφορετικά στο fb γιατί όλοι καταλάβαμε ποιός είσαι υπαστυνομε. Αλλιώς γράψε όνομα δεν εχει κανένα νόημα. Αλλά θέλει και λίγο μυαλό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απάντηση στον 6.28...Σε καταλάβαμε Κλούνεϊ νοτίων ας μην έγραψες φθόνος.Τον πλασάρεις για συνεργάτη στο πανελλήνιο αλλά εκτεθηκατε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είστε μια πολύ Ωραία Ατμόσφαιρα εκεί στην Αστυνομία.. Μπράβο σας λεβέντες...Μπράβο σας...Έχετε στο δρόμο κάποιους ταλαίπωρους ειδικούς φρουρούς και οι υπόλοιποι το παίζετε επιστήμονες και συνδικαλιστές αστυνομοπατερς..Μπράβο σας...Ένας Πολίτης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνδικαλισμός ντροπή,αφορά όλες τις παρατάξεις να εξηγουμαι,μόνο εμετό προκαλείτε πλέον!
Ο χρήστης jimmi o tromeros είπε…
Δυστυχως ακομα του δινουν βημα αυτου του τυπου....με τις αρλουμπες του
Ο χρήστης jimmi o tromeros είπε…
Καλα τα λες, συμφωνω απολυτα.Ρε ουστ κοπριτες...αιντε σας σιχαθηκε ο κλσδος μας.Ζειτε πανω στον δικο μας αγωνα..ουστ.Καραδημας...χαχαχα Ποιος ? Ο καραδημας...ελα αδερφακι μου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καραδημα, πήγαινε για κάνα μπάνιο στη θάλασσα.Συνταξιούχος συνδικαλιστής είσαι.Δεν μας ενδιαφέρει η γνώμη σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ταλαιπωρους ΕΦ…Ενας πολιτης 😂😂😂
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Καραδήμας είπε το αυτονόητο… οι συνδικαλιστές κάνουν ο,τι θέλουν, όταν θέλουν, άμα θέλουν, λένε ο,τι θέλουν και δεν πρέπει να τους αγγίζει κανεις. Έχετε τον συνδικαλισμό που σας αξίζει
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…

Προτείνω, οι απόστρατοι πλέον , πρώην συνδικαλιστές, να ασχοληθούν με άλλα πράγματα. π.χ. θα μπορούσε να βάλει ο κ. Καραδημας , υποψηφιότητα για πρόεδρος στα Κ.Α.Π.Η. της γειτονιάς του. Ας ασχοληθεί εκεί και θα ακούει αν βγει να τον φωνάζουν " πρόεδρε" , " πρόεδρε" . Μιλάμε για μεγάλες στιγμές.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά τα λέει ο Καραδήμας αλλα σιγά μην καταλάβετε εςεις για συνδικαλισμό. Για αυτο δουλειά χωρίς ρεπό κ όταν τα καταλάβετε κ ξυπνήστε τότε θα εινΙ αργά
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ήθελα να ξέρω δεν ντρέπεται κανείς σας
Τσίρκο γίνατε ρε
Ποιος θα σας σεβαστεί
Έτσι όπως πάτε θα καταργήσετε τον συνδικαλισμό σιωπηρά ή επίσημα