Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αξιωματικοί Αττικής: Ξεπέρασαν πιέσεις και τηλεοπτικούς παντογνώστες και έφθασαν στην εξιχνίαση – Μακάρι να γίνει αφορμή για ορθή ανακατανομή του προσωπικού


Παραθέτουμε ανακοίνωση των Αξιωματικών Αττικής: Ως Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής συγχαίρουμε τους συναδέλφους μας στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής,  για την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά Αττικής που συγκλόνισε τους πάντες.  

        Ξεπέρασαν  τις πολλαπλές  πιέσεις, τις διαρροές, τους λαλίστατους  καθημερινούς τηλεοπτικούς παντογνώστες  και υπό την καθοδήγηση του Διευθυντή Ασφαλείας Αττικής  Υποστράτηγου   ΤΖΕΦΕΡΗ Πέτρου, με επαγγελματισμό, οργάνωση, εμπειρία,  σκληρή δουλειά  και αξιοποίηση των αποτελεσμάτων από τους άριστους συναδέλφους του Τμήματος Εξέτασης Ψηφιακών Πειστηρίων της    Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών,, προσθέσανε  άλλη μία εξιχνίαση   στο πλούσιο ενεργητικό τους.

        Ελπίζουμε αυτή η εξιχνίαση να γίνει αφορμή για αναθεώρηση του δόγματος της εσωτερικής ασφάλειας της χώρας μας και την ορθή ανακατανομή του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας.

        Καθημερινά  πασχίζουμε ο κάθε πολίτης της χώρας μας  να νιώθει και να είναι ασφαλής.    

        Η Ελλάδα  παραμένει και είναι  μια ασφαλής χώρα.

                              Για το Δ.Σ

 

Ο Πρόεδρος

Κανέλλος ΝΙΚΟΛΑΟΥ

 

Ο Γ.Γραμματέας

Ευάγγελος ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ

        









Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Mη ευλογατε τα γενιά σας. Με τα πεντακάθαρα στοιχεία που υπηρχαν, το έγκλημα αυτό έπρεπε να έχει εξιχνιαστει την επόμενη μέρα που τελέστηκε. Αφήστε τις φανφάρες για επιτυχία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για άλλη μια φορά θα έπρεπε να ντρέπεστε. Διαφήμιση στον Τζεφερη κάνετε; Την δουλειά του έκανε και αυτός και οι άλλοι. Και πολύ καθυστερημένα να μου επιτραπεί να πω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
την δουλειά την κάνανε τα ψηφιακά της ΔΕΕ και σεις διαφημίζεται τον τζεφέρη...
Ο χρήστης Lampros P. είπε…
Ξύδι όλοι σας ανώνυμοι μπαγλαμαδες.Οποιος έχει άντερα να πάει εκεί και να βγάζει τις δουλειές αυθημερόν...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δ Ε Ερευνων για όποιον κατάλαβε τα υπόλοιπα είναι για να λέμε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάλι η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών μας ξελάσπωσε αδέρφια.
Ο χρήστης Νίκος Κ. είπε…
Δεν ξέρω αν κάποιος από τους παντογνώστες που θα το βγαζαν σε μια μέρα έχει υπηρετήσει ποτέ στη ζωή του σε υπηρεσίες ασφαλειας γιατί λογικά θα ξέρανε ότι οι δουλειές αυτές είναι ομαδικές και βγαίνουν μόνο με τη στενή συνεργασία Ασφάλειας, Εργαστηρίων και Ιατροδικαστή. Επιπλέον,είναι ανεκτίμητη η προσφορά όλων, από το Διευθυντή μιας Υπηρεσίας μέχρι το νεότερο Αστυφύλακα!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν όλοι αυτοί οι παντογνώστες!!! αστυνομικοί που εξιχνιάζουν από τον καναπέ τους όλα τα σοβαρά εγκλήματα υπηρετούσαν σε μάχιμες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ., η εγκληματικότητα στην κοινωνία μας θα είχε εξαλειφθεί προ πολλού! Γι' αυτό κ.κ. συνάδελφοι της Ασφάλειας, απολαύστε τις δάφνες της επιτυχίας σας και αφήστε τους άλλους να βράζουν στη μιζέρια τους! Κράζεις;; Θαυμάζεις!!