Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Υπ/κας Ανδριάνα Φερρα της ΥΦΑΑ με νέο φετινό ρεκόρ


Η Υπαρχ/κας της ΕΛ.ΑΣ Ανδριάννα Φέρρα που υπηρετεί στην Υπηρεσία Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Υ.Φ.Α.Α.) αθλήτρια του Ολυμπιακού  και Πρωταθλήτρια Ελλάδος κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 400m. γυναικών ύστερα από μια συγκλονιστική κούρσα  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη αυτό το Σαββατοκύριακο 5-6 Ιουνίου στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας με νέο φετινό ρεκόρ 53.53.
Δευτέρη καλύτερη  επίδοση της στην απόσταση των 400m και νέο φετινό ρεκόρ , πολύ κοντά στο απόλυτο ατομικό ρεκόρ που είναι 53.25.(2017)






Επέστρεψε στην απόσταση αυτή μετά από 4 χρόνια αφού έμεινε  εκτός λογο σοβαρών χειρουργείων στον Αχίλλειο.


Ανδριάνα Φερρα:
Ευχαριστώ πάρα πολύ την υπηρεσία μου Υφαα καθώς και την Διεύθυνσή Αστυνομικού Προσωπικού που μου δίνουν την δυνατότητα να μπορώ να προπονούμαι αδιάκοπα ώστε να  εκπροσωπώ την χώρα μας στους Διεθνής αγώνες Οι επόμενοι αγώνες της θα είναι το προσεχές Σάββατο στο διεθνές meeting της Γενεύης καθώς επίσης και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εθνικών Ομάδων στην Ρουμανία  και το Βαλκανικό ανδρών - γυναικών στην Σερβία.




Η Υπ/κας Ανδριάννα Φέρρα με τον Α/Ά Σταμάτη Κολεθρα Τμηματάρχη Ατομικών Αθλημάτων της ΥΦΑΑ









Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι πληρώνει αυτό δημόσιο, μετά ψάχνουν να βρουν αστυνομικούς
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άλλη μια που πληρώνεται για να κάνει το χόμπι της. Κορόιδο ελληνικές
λαέ τι πληρώνεις;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο της και μπράβο και στην αστυνομία που την στηρίζει. Ο ερασιτεχνικος αθλητισμος εχει αφαιθεί στην τύχη του την τελευταία δεκαετία και οι πρωταθλητες μας εχουν ανναγκη απο υποστηριξη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο κόσμος έχει ανάγκη από ασφάλεια και οι άνεργοι από δουλειά Οι άεργοι ας πάνε σε καμμιά ΜΚΟ
Ο χρήστης Unknown είπε…
Έλεος... ημαρτον πως να το πω:!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο κόσμος έχει ανάγκη από πάρα πολλά και έχει ανάγκη και από σωστά πρότυπα! Ο αθλητισμός είναι υγεία και παράγει σωστή κουλτούρα για τους νέους. Τα υπόλοιπα είναι φθηνές εξυπνάδες και πολύ χολή για μια προφανώς ταλαντούχο αθλήτρια!!
Ο χρήστης chrisamoisi είπε…
Ανωνυμος ειπαμε ? Ο αθλητισμος ειναι δειγμα πολιτισμου! οι διακεκριμενοι και πιστωποιημενοι αθλητες ειναι αξιοθαυμαστοι γιατι υπερεχουν του κοινονικου συνολου. Ξεχωριζουν γιατι μπορουν να κανουν πραγματα που ο μεσος ανθρωπος δε μπορει. Η συγκεκριμενη κοπελα τυχενει να εχει σπουδασει γυμναστικη ακαδημια και ειναι και αθλητρια και προπονητρια και αστυνομικος. εσυ τι εισαι? Λασπη πετας ευκολα. Μαθε να λες και ενα μπραβο. Κριτη

του καναπε!
Ο χρήστης Lambros N. είπε…
4 χρόνια λέει τραυματισμενη...4 χρόνια παπάτζιλικι τι τους θέλουν όλους αυτούς να πληρώνουμε και τα φάρμακα τους?έξω όλοι!όσοι θέλουν να πάνε στις ομάδες στίβου.τοξοβολιες σκοποβολες πάλη πολεμικές τέχνες...βγάλτε τους εξω και γέμισαν τα τμήματα της Αθήνας...ο άλλος αστυνόμος α τμηματάρχης του υποτμήμα τος του γραφείου μέσα δεξιά.... .κλείστε το αυτό το καρκίνωμα (υφαα)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν γνωρίζω την κυρία, αλλά οι συνάδελφοι έχουν δίκιο. Τι προσφέρει η ΥΦΑΑ στην αστυνομία και την ασφάλεια του πολίτη ; Τίποτα. Τι προσφέρουν ο κάθε κύριος ή κυρία της ΥΦΑΑ από αστυνμικό έργο (σκοπιές, περιπολίες, μεταγωγές) ; Τίποτα.
Ας τους έβαζαν τουλάχιστον να κάνουν γυμναστική σε δοκίμους ή να εκτελούν γραμαμτειακή δουλειά (έστω και ολιγόωρη) σε κάποια τμήμα ή κεντρικά.
Αλλιώς αν θέλει να τους στηρίξει η πολιτεία να τους στείλει σε σχολεία ή πανεπιστήμια για να διδάσκουν. Η αστυνομία είναι Σώμα 50.000 ατόμων, αλλά τ θέμα είναι πόσοι από αυτούς προσφέρουν άμεσα (όχι με γενική ιδέα σαν πρότυπα κλπ) στο κοινωνικό σύνολο.
Και σαν την ΥΦΑΑ είναι πολλοί ακόμη φορείς στην αστυνομία και σε όλο το Δημόσιο.
Αλήθεια αν η αστυνομία ήταν ιδιωτικός φορεάς, ποιός ιδιώτης-εργοδότης-ιδιοκτήτης θα πλήρωνε για τέτοιου τύπου τμήματα ; Κανείς.
Ούτε και στην αρχαιότητα το έκαναν. Αθλητισμό έκαναν οι εύποροι μόνο και από τους υπόλοιπους όσοι διακρίνονταν και εύρισκαν χορηγούς. Όχι στην πλάτη του κράτους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Υφαα επειδή ως φαίνεται δεν γνωρίζεται και έχετε μια άποψη εκτός πραγματικότητας και γυμναστική στους δόκιμους υπαξιωματικούς κάνει και στο γυμναστήριο της ΕΥΠ είναι και στο γυμναστήριο της σχολής Αξιωματικών είναι και τους οδηγούς κάνει στην ΣΑΕΑ και στην ΣΜΕ και κάποτε έκανε και όλες τις σκοπιές στη σχολή δοκίμων υπαξιωματικών!!!
Επίσης αυτοί αναλαμβάνουν όλο το κομμάτι των αθλητικων τεστ από προκήρυξεις η Πανελλήνιες για τους νέο εισερχόμενους στο σώμα ορίζοντας καθηγητές με πτυχίο φυσικής αγωγής.
Σε όλα τα μέτρα η Υφαα είναι έξω και δίνει το παρών όπου ζητηθεί...
Αυτοί συνάδελφε δεν πάνε να πιούνε τον καφέ τους μετά η να κοιμηθούν αλλά όποιος δεν έχει ιδρώσει η φανέλα του μπορεί να λέει πολλα. Πριν να έχετε άποψη να έχετε ενημερωθεί σωστά. Μάλλον σας πειράζουν όλους εσάς τα δέκα η και είκοσι άτομα της αστυνομίας που έχουμε και σηκώνουν την σημαία μας ψηλά σε όλο τον κόσμο!!!
Μακάρι να μπορούσαμε και εμείς να είμαστε πρωταθλητές και να μας άξιζε μια Υφαα...

Όσο για την εν λόγο κύρια επειδή τυγχάνει να έχω συνεργαστεί μαζί της έχει υπηρετήσει όσο ξέρω 10 χρόνια στην Άμεση Δράση ως οδηγός στη ΔιΑΣ και έφερε παράλληλα μια 4η και μια 5η Παγκόσμια Διάκριση στην αστυνομία συν αλλά πόσα που δεν ξέρω..το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν για αυτούς τους συναδέλφους ως τιμή είναι μια Υφαα που να έχουν αρμοδιότητες πάνω στο κομμάτι που γνωρίζουν καλύτερα από όλους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για τους ασχετους χωροφυλακες που περα απ την σκοπια του ΑΤ δεν εχουν δει τον κοσμο...Τετοιες υπηρεσίες υπάρχουν σε όλα τα σωματα/στρατους του κοσμου και γίνονται πρωταθλήματα ενοπλων δυναμεων.. Στην γαλλία ένας απ τους πιο γνωστούς ολυμπιονίκες στον κόσμο μισθοδοτείται από τον στρατό.Ο λογος που μπαίνουν με τετοιον τρόπο στο δημόσιο είναι γιατι αυτοι οι άνθρωποι έχουν θυσιασει προσωπική ζωή και επαγγελματική εξελιξη για να σηκωσουν την σημαία και άρα πρέπει κάπως να ζησουν... Επίσης απ τα παναρχαια χρόνια οι πρωταθλητές λάμβαναν τιμές και συμβολικά ρίχναν τείχη γιατί τους θεωρούσαν υπεράνθρωπους. Εν πάση περιπτώσει για μένα λάθος που επέλεξε να ενταχθεί στην αστυνομία εξαρχής ενώ θα μπορούσε να είχε επιλέξει διορισμό σε κάποιον δήμο.

Οσο για την σημαία και τα σχόλια των ηλι@#ων εδώ μέσα, αν περίμενε η ελλάδα εσας αν αφήσετε το τσιγαρο και το αραλίκι στην σκοπιά για να έχει μια διάκριση έστω και στο Δ τοπικό...σωθηκε..

Κακώς για μένα υπάρχουν ελληνες που παίρνοουν το ψωροχιλιάρικο που παίρνει ο χωροφυλακας και διαλυουν το σωμα τους για να τιμησουν την σημαία του πιο ηλίθιου λαού του κοσμου...Η τουρκία πληρώνει αδρά αθλητές από άλλες ΄χωρες για να την εκπροσωπήσουν....