Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χαλάνδρι: Πυγμάχος έδειρε με μπουνιές και κλοτσιές την μητέρα του - Χτύπησε και με γκλοπ αστυνομικό της ΔΙΑΣ


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στο Χαλάνδρι και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μιας γυναίκας αλλά κι ενός αστυνομικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ερασιτέχνης πυγμάχος, ο οποίος φέρεται να ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ξέσπασε εναντίον της μητέρας του και μάλιστα με αρκετά βίαιο τρόπο. Όχι μόνο την προπηλάκισε, την εξύβρισε και την χτύπησε αλλά κάποια στιγμή της επιτέθηκε με γροθιές και κλοτσιές σα να πρόκειται για αντίπαλο του στο ρινγκ.


Οι γείτονες που άκουσαν τα ουρλιαχτά της γυναίκας τρόμαξαν και κάλεσαν την Άμεση Δράση. Μέσα σε λίγα λεπτά είχαν σπεύσει στο σημείο δυο τουλάχιστον περιπολικά. Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να παρέμβουν και να ακινητοποιήσουν τον μποξέρ που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση, απειλώντας τους αστυνομικούς ότι θα τους χτυπήσει αν τον πλησιάσουν, όπως κι έπραξε δευτερόλεπτα μετά.

Ο πυγμάχος βρέθηκε ξαφνικά με ένα γκλοπ

στο χέρι που πιθανόν απέσπασε από άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ ο οποίος είχε σπεύσει να συνδράμει στην προσπάθεια σύλληψης του οξύθυμου πυγμάχου. Ο τελευταίος χτύπησε τον αστυνομικό με το γκλοπ τραυματίζοντας τον στο κεφάλι με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο 401ΓΣΝ για τις πρώτες βοήθειες. Τελικά ο πυγμάχος ακινητοποιήθηκε με την βοήθεια ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων και προσήχθη στο Α.Τ Χαλανδρίου.

Φρίξος Δρακοντίδης




Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βλέπετε το κράτος παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια στους αστυνομικούς ώστε να μπορούν να συλλαμβάνουν τέτοια άτομα, όπως σπρευ πιπεριού και εκκενωτες ρεύματος! Η κατάληξη σχεδόν πάντα ίδια, αστυνομικοί στο νοσοκομείο. Και η ζωή συνεχίζεται.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άγρια Δύση κατάντησε το μίζερο Χαλάνδρι. Κρίμα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το έγκλημα τρέχει όπως ο λαγός και η αστυνομία σα χελώνα. Στη δημοκρατική Ελλάδα ο κάθε πολίτης και ο αστυνομικός είναι τροφή στις ορέξεις του κάθε δημοκρατικού ταραχοποιου, κακοποιου κλπ.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Σπρέι πιπεριού Άμεσα όπως σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η κάθε χώρα έχει την αστυνομία και το κράτος που της αξίζει.
Ο χρήστης PanR είπε…
Ο Ρόκυ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το πολύ πολύ να τους έπαιρνε και το σπρέι πιπεριού και τον εκκενωτη ρεύματος. Εδώ τους πήρε το γκλομπ και τους κοπαναγε. Όλα είναι θέμα εκπαίδευσης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"Όλα είναι θέμα εκπαίδευσης."
Τίποτα δεν είναι θέμα εκπαίδευσης. Γι αυτό σε όλα τα σπορ δύναμης έχουν κατηγορίες βαρών. Αν ήταν θέμα εκπαίδευσης τα 55 κιλά θα έπρεπε να είναι στην ίδια κατηγορία με τα 125. Όσο και να εκπαιδεύσεις έναν ηρακλή τσέπης θα γίνει ένας μετριότατος αλθητής της μεγάλης κατηγορίας.
Συγκρίνεις έναν που έχει φάει τα χρόνια του στην πυγμαχία με το μέσο αστυνομικό, όσο τακτική εκπαίδευση και να έχει κάνει ;
Γι αυτό το λόγο υπάρχουν τα τεχνικά μέσα και ιδίως αυτά που σου δίνουν το πλεονέκτημα της απόστασης από τον υπό σύλληψη. Στην Ελλάδα όμως ....... μας τρώνε τα ανθρώπινα δικαιώματα .... του παραβάτη.
Στις ΗΠΑ ο πυγμάχος το λιγότερο θα έτρωγε τέιζερ. Σε πιο ζωηρές πολιτείες πιθανότατα και σφαίρες.