Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χρήστος Κονταρίδης: Το Ανθρωποκτονιών έχει φέρει σε πέρας πιο δύσκολες υποθέσεις χωρίς τα ανάλογα εύσημα


Ανάρτηση του Χρήστου Κονταρίδη: ΄Οσον αφορά την υπόθεση και την δολοφονία νομίζω, πως έχει έρθει η ώρα για λίγο "ησυχία".
Σχετικά με το Ανθρωποκτονιών να ενημερώσω πως αυτό το πολύ καλό Τμήμα έχει φέρει σε πέρας πολύ πιο δύσκολες υποθέσεις χωρίς να έχει λάβει τα ανάλογα εύσημα.
Δεν καταλαβαίνω το γεγονός πως εξαιτίας του ότι αυτό το έγκλημα το διέπραξε Έλληνας, γιατί ξαφνικά δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγκληματικότητα που βιώνουμε από μετανάστες ή πως η Ελλάδα μετατράπηκε σε ασφαλέστερη χώρα.
Επίσης, έχω βαρεθεί τη (πολιτική) φιγούρα... η ΕΚΑΜ γιατί χρησιμοποιείται στην συνοδεία αυτού του αχαρακτήριστου, καθώς το Μεταγωγών έχει αξιολογώτατο τμήμα για αυτού του είδους τις μεταγωγές, αν όχι για επίδειξη?
Και τέλος δεν ξεχνάμε πως αναμένουμε διελεύκανση δολοφονιών που επίσης, συγκλόνισαν το πανελλήνιο όπως αυτή του Γιώργου Καραϊβάζ...









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο σου Στρατηγέ. Τα είπες όλα μέσα σε λίγες γραμμές. Όλα για το θέα Αθήναι. Το κυριότερο όμως είναι να μην ξεχνάμε την δολοφονία του Καραιβαζ. Αν εξαιρέσουμε το bloko και πολύ λίγους δημοσιογράφους, το έχουν ξεχάσει. Θα έπρεπε να είναι θέμα τιμής για όλους τους δημοσιογράφους. Κάθε μέρα που ξεκινάνε δελτίο να το αναφέρουν. Πόσες μέρες έχουν περάσει και δεν έχουν βρεθεί οι εκτελεστές και οι ηθικοί αυτουργοί. Ενας δημοσιογράφος εκτελέστηκε μέρα μεσημέρι έξω από το σπίτι του. Κολομβία πραγματική έχουμε γίνει. Ντροπή σε αυτούς που ξεχνάνε αλλά και που δεν μιλάνε. Φοβούνται; έχουν βολευτεί; αυτοί ξέρουν...
Ο χρήστης jimmi o tromeros είπε…
Βρε καλώς το Χρήστο καιρό είχαμε να το δούμε να γράψει Πού χάθηκες εσύ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επιτέλους!!!! Μπραβο Στρατηγέ... πάντα εύστοχος. Αυτή η υπόθεση θα έβγαινε. Με τις άλλες τις περιέργες να δούμε.