Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τάκης Κυριακάκος: Ενισχύεται η Ομάδα ΖΗΤΑ


Ανάρτηση του Τάκη Κυριακάκου, Αντιπροέδρου της Ένωσης Αθηνών: Μια διαρκής προσπάθεια της ΕΑΣΥΑ για ενίσχυση της ταλαιπωρημένης και αποδεκατισμένης ομάδας Ζ. , φαίνεται μετά τις τελευταίες εξελίξεις να παίρνει σάρκα και οστά με αίσια έκβαση .Σε αυτήν την προσπάθεια μας το τελευταίο διάστημα βρήκαμε άξιους συμπαραστάτες τον ΓΑΔΑΡΧΗ κ Σανιδά αλλά και την κυρία Γκελεστάθη Ιωάννα τομεάρχη της ΝΔ για θέματα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.. Θα ήταν συνεπώς παράλειψη εκ μέρους να μην τους ευχαριστήσουμε και δημόσια.

Ειμαστε σίγουροι πως η απόφαση αυτή θα γίνει δεκτή με χαρά και αίσθημα ικανοποίησης τόσο απ' τα στελέχη και το προσωπικό της υπηρεσίας όσο κι απ' την κοινωνία και τους πολίτες,για τους οποίους έχουμε χρέος ως θεσμός να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εδραιωθεί το αίσθημα ασφάλειας. Αναμένουμε αντίστοιχη ενίσχυση και της Α υποδιεύθυνσης περιπολικών η οποία παραμένει υποστελεχωμένη σε σχέση με τις πραγματικές ανάγκες και τον φόρτο σημάτων που καλείται να διαχειριστεί καθημερινά.









Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο καθενας το χαβα του. Αν μπορουσαν θα αδειαζαν τα τμηματα για να εχουν την ομαδα ζητα , να δουμε μετα ποιος θα γραφει και ποιος θα παει μεταγωγες. Αλλες ειναι οι προτεραιοτητες τωρα , να γεμισουν κοσμο τα τμηματα , ηδη η διας ειναι φουλ , οταν φτιαχτουν καποιες παθογενειες να φτιαχτει και η ζητα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να διαλυθεί η Δι.Ασ.και να επιστρέψει στην κανονικότητα η ομάδα "ζ" ή να γίνει ένωση των υπηρεσιών με μείωση του προσωπικού.. Δεν της άξιζε της "Ζ" αυτός ο παραγκωνισμός. Έτσι θα επιστρέψει ένας σημαντικός αριθμός στα Α.Τ και Τ.Α με αποτέλεσμα να λυθεί αυτό το χρόνιο πρόβλημα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΑ και ΑΤ κλειστε τα για να κανουν το κεφι τους οι συνδικαληστες
Ο χρήστης jimmi o tromeros είπε…
Γιατι ρε παιδια...δε μπορει ενας αξυπ να γραψει 3 αυτοφωρα στη βαρδια του, να βγει εξω για να κανει την αυτοψια, να στειλει τις σηματικες , να φυλαει και τους κρατουμενους παραλληλα, να παρει αποτυπωματα, να σηκωνει τα γηλεφωνα, να παρει και κανα 3- 4 κλοπες ,να εμημερωβει και στα τηλεφωνα, να παρει και κανα δυο καταθεσεις στις προκαταρκτικες που εχει σε ενα κεντρικο τμημα των Αθηνων...σιγα το πραμα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γλείψει λίγο τώρα που πέφτει ο Μπαλασκας
Μήπως σε καλέσουν στη Ρηγίλλης και αναλάβεις εκπρόσωπος της Α.Δ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποσο μα ποσο δικιο εχεις. Με καλυψες απολυτα , αυτα που γρφεις τα ζω καθημερινα. Υπηρετω σε α.τ. της βορειοανατολικης και ποτε δεν εχω σχολασει στην ωρα μου. Διας και α.δ. 8ωρο αυστηρο , και απαιτουν να κανω γρηγορα να υπογραψουν την εκθεση συλληψης. 25χρονα με ενα χρονο στο σωμα ερχονται να παραλαβουν μοτ.τες για πρωινη βαρδια στις 07:00 κοιμουνται ως τις 11:00 και μετα βγαινουν για περιπολια και ειναι κορονα γραμματα και θεμα χρονου ποτε θα μου φερουν απειθια κανεναν κακομοιρη μεροκαματιαρη . Με τους αμεσοδρασιτες εχω καλες σχεσεις , εαν τους εξυπηρετησω σε σηματα κοντινα στο τμημα και πεταχτω μονος και εαν τους ξηγηθω καλα και δεν ανοιγω οτι να ναι καρτες μου ξηγιουνται και αυτοι καλα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι ιδεαρα είχες! Ας διαλυθεί η υπηρεσία που ουσιαστικά ΈΣΩΣΕ την Αστυνομία! Ότι να 'ναι..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επικοινωνιακα την έσωσε φίλε μου οχι ουσιαστικά. Ιδού τα αποτελέσματα μετά από μία δεκαετία. Αυτά πες τα σε κανέναν νέο συνάδελφο που ήρθε στη ΔΙ.ΑΣ.. Θα μπορούσε να δουλεύει με λιγότερο προσωπικό. Διαλύθηκαν τα τμήματα όταν δημιουργήθηκε. (Δεν κρίνω συναδέλφους. Μαχιμια είναι.)
Ο χρήστης J.P. είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.