Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εύβοια: Έστειλαν ναρκωτικά με το... ΚΤΕΛ σε ζευγάρι


Ύποπτες φάνηκαν οι κινήσεις ενός ζευγαριού Ελλήνων στους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που περιπολούσαν στον σταθμό των ΚΤΕΛ στην Ιστιαία της Εύβοιας και άρχισαν να τους παρακολουθούν διακριτικά, το απόγευμα της Τρίτης. Μόλις τους είδαν να παραλαμβάνουν ένα δέμα που τους είχε σταλεί, τους ακινητοποίησαν.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε στο δέμα, διαπιστώθηκε πως είχε μέσα ηρωίνη βάρους 3,5 γραμμαρίων σε μορφή «βράχου», μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα χάπι φαρμακευτικού σκευάσματος για την αγορά του οποίου απαιτείται ιατρική συνταγή. Ο άνδρας και η γυναίκα συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Ιστιαίας όπου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστεί και ο αποστολέας του δέματος.

Ανήλικος συνελήφθη με ναρκωτικά στην Πιερία

Σε έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 17χρονος Έλληνας που περιφερόταν ύποπτα σε μια περιοχή της Πιερίας, το βράδυ της Τρίτης, και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 34,3 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε, Ο ανήλικος συνελήφθη και, αφού προσήχθη στην Ασφάλεια για προανάκριση, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

 

Μάνος Τσαγκαράκης

https://www.protothema.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια