Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΜΠΡΟΣΤΑ :Το κοροϊδολόγιο έρχεται


Παραθέτουμε ανακοίνωση τής συνδικαλιστικής παράταξης ΜΠΡΟΣΤΑ: Βγήκαν τα παπαγαλάκια του προεδρείου της αποτυχημένης διοίκησης της ΠΟΑΣΥ να διαφημίσουν το κοροϊδολόγιο που έρχεται. Ο μπουναμας της πολιτείας προς τον Έλληνα αστυνομικό που κινδυνεύει καθημερινά στην πάταξη του εγκλήματος και ταλαιπωρείται ειδικά στα αστυνομικά τμήματα και τα τμήματα Ασφαλείας σε μέτρα τάξης, χωρίς το δικαίωμα της ξεκούρασης , μιας και στερείτε και τις ημερήσιες αναπαύσεις του. 55.000 περίπου αστυνομικοί και πάνω από 50.000 δεν θα δουν καμία αλλαγή στις οικονομικές τους απολαβές.

 

Έχουν το θράσος μάλιστα κάποιοι να διαλαλούν ότι αυτοί το πρότειναν και να αποζητούν δηλαδή από τους συναδέλφους τους να τους πουν και ευχαριστώ, αναφερόμενοι στις επιπτώσεις που θα επιφέρει (γλώσσα λανθάνουσα λέει την αλήθεια). Έχασαν τον δρόμο των διεκδικήσεων κάνοντας “deal” διαχρονικά με τις πολιτικές ηγεσίες εις βάρος του εργαζομένων που εκπροσωπούν. Οι αρχιφύλακες που θα γίνουν ανθυπαστυνόμοι λιγοστοί και ο τρόπος απαράδεχτος, οι υπαστυνόμοι ακόμη πιο λίγοι, όσο για τις απολαβές, ψίχουλα. Πάνω από επτά χρόνια διοίκηση με σειρά αποτυχιών στα οικονομικά τα θεσμικά ζητήματα, παντού.

Τους φτύνουν οι συνάδελφοι και κρατούν ομπρέλες γιατί νομίζουν ότι βρέχει ,προσκολλημένοι στις καρέκλες τους, που τους τις εξασφαλίζουν κάποιοι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι με τους οποίους έχουν δημιουργήσει σχέσεις αλληλεξάρτησης.

Θα τους επιτρέψουμε να συνεχίσουν απρόσκοπτα το καταστροφικό τους έργο;









Δημοσίευση σχολίου

21 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Στον βωμό της καραμέλας του βαθμολογίου χάθηκαν παρά πολλά. Και στο τάξιμο του βαθμολογίου, που έλαβε χαρακτηριστικά σαπουνόπερας, δεν έγινε καμία διεκδίκηση απολύτως. Κρίμα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εννοείτε πως οι κοπιλάτες θα συνεχίσου να να κάνουν κουπί όπως τόσα χρόνια...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τίποτα άλλο. ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ε να μη δώσουν τπτ τότε.. καλύτερα είναι εεε;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν φταίνε αυτοί....αλλα αυτοί που τους έστειλαν εκεί και είτε τους φοβούνται, είτε απολαμβάνουν προνόμια. Όλοι θα λογοδοτήσουν στην ώρα τους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάποιοι τους έστειλαν εκεί....Δεν μιλούν 7χρονια, δεν αντιδρούν στον ξεπεσμό του προσωπικού και του Σώματος.. Είτε τους φοβούνται, είτε απολαμβάνουν προνόμια. Πάντως η ώρα που θα λογοδοτήσουν φτάνει...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ Κ ΈΞΩ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΈΣ.... ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ήρθε η ώρα να φυγουν γερακαρακος κ πακος. Κανεις δεν είναι αιώνιος προεδρος.... Συντομα κ ο υπουργός κ ο αρχηγός θα αλλάξουν... Έτσι είναι αυτά.. Ας ελπίσουμε οι επόμενοι να κάνουν κάτι καλυτερο για τον απλό αστυνομικό του πεζοδρομιου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μα έχουν γίνει αρχικοπιλάτες από το τόσο κουπί σε λίγο και ανθυπκοπιλατες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσεις εκτος απο τους ντετέκτιβ στα πρωιναδικα και αντιπολίτευση χαμηλου επιπεδου στην ποασυ εχετε αλλο λογο υπαρξης;; Μηπως φτυνουν εσας οι συναδελφοι τελικα και ειστε παντα αντιπολιτευση μικρης μειοψηφιας στην ποασυ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το να περιμένουμε να το δούμε και μετά να γράψουμε ότι θέλουμε παίζει καθόλου? ή υπάρχει και ο βωμός του ας πούμε κάτι έτσι μήπως ωφεληθουμε από τίποτα απόνερα,.....λεω εγώ τώρα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Α ρε Γιώργο εσύ και τα παιδιά του ΜΠΡΟΣΤΆ με ήθος και ποιότητα παλεύετε..Αλλά το σύστημα έχει μσντρωσει τα πρόβατα!!
Αφού έχεις/τε κουράγιο παλέψτε!!
Μπορεί κάποιοι να ξυπνήσουν..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είμαι πεπεισμένος ότι έχουμε το χειρότερο συνδικαλισμό από όλα τα σωματεία εργαζομένων. Πραγματικά δεν πάει άλλο. Όσοι έχετε φωνή εκεί έξω κάντε κάτι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ξέρουμε ότι κατατέθηκε?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
12 χρόνια στο σώμα και είμαι στα τελευταία σκαλοπάτια ενώ οι άλλοι ανά 3 χρόνια παίρνουν βαθμούς.(ξέρω ξέρω γράψανε καλά στη τρίτη λυκείου!) Ένας Υπαρχιφυλακας
Ο χρήστης Τι λες τωρα! είπε…
Προσπαθούν να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια δίνοντας και καλά βαθμούς. Καμία ουσιαστική κίνηση για αναγνώριση του επικίνδυνου, καμία ενέργεια για εισαγωγή περισσότερων Αστυφυλάκων μέσω πανελληνίων. Άδειασαν τα αστυνομικά τμήματα ,δεν υπάρχουν αξιωματικοι Υπηρεσίας και το μονο που ενδιαφέρει ορισμένους είναι εάν γίνουν υπαστυνόμοι. Κάντε μας όλους αξιωματικούς λοιπόν να δούμε τι θα βγει, θα βελτιωθούν οι εργασιακές μας συνθήκες? Θα αυξηθεί ουσιαστικά ο μισθός μας? Θα τηρούνται τα ωράρια εργασίας? Θα εχω έναν αξιοπρεπή χώρο εργασίας χωρίς να κινδυνεύει να μου έρθει ο σοβάς απο το ταβάνι στο κεφάλι? Θα είμαι σε έναν χώρο υγειονομικά κατάλληλο ή θα δουλεύω μέσα στα σκουπίδια ελήψει καθαρίστριας. Θα μου δώσει η πολιτεία τη στολή μου ή Θα συνεχίσω να πληρώνω από την τσέπη μου τα αυτονόητα? Μπορώ να γράψω και άλλα, αλλά το πρόβλημα είναι Πότε θα γίνω υπαστυνόμος. Ευχαριστούμε ΠΟΑΣΥ για τους αγώνες σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κλάψα και μίρλα μια ζωή οι συνδικαλιστές. Προσπαθήστε να βελτιώσετε τις συνθήκες εργασίας. Έχουμε ήδη γίνει πολύ μισητοί στην κοινωνία με τα πρόστιμα του κορωνοϊού. Θα βρούμε τοίχο στα οικονομικά αιτήματα.
Ως προς το βαθμολόγιο παλέψτε να κάνουμε σχολή Ταξιάρχων που θα μπαίνουν όλοι στα 18 και θα εξελίσσονται ως τους βαθμούς του στρατάρχη, του στρατηλάτη και του Αρχιστρατήγου. Άντε γιατί το ξεφτιλίσαμε στην Ελλάδα με τους βαθμούς σε στρατό και σώματα ασφαλείας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ σωστά. Μερικοί δεκάδες χιλιάδες αστυνομικοι δεν θα δουν καμία αλλαγή. Όλα γίνονται για αυτούς που είναι με το ένα πόδι στη σύνταξη
Ο χρήστης Unknown είπε…
Έναν απλό υπολογισμό, κατάταξη σε ηλικία από 23 έως 26 ετών συμπληρώνει 30 έτη υπηρεσίας στα 53 ή 56 αντίστοιχα.
Έχουμε κ λέμε, υποβάλλει αίτηση στο τέλος του τρέχοντος έτους για την επόμενη χρονιά για να συμμετάσχει στο σεμινάριο δλδ 54 ή 57 έτη ηλικίας για να γίνει άξιος ανθυπαστυνόμος .
Ας κάνουμε ταμείο πχ κλιμάκιο 7. ΒΜ 2085 από 1925 στο κλιμάκιο 10.
Κρατήσεις προαγωγής επί έξι μήνες περίπου 50 ευρώ, αν έχεις προσωπική διαφορά στο μισθό δεν θ πάρεις τα επόμενα πέντε χρόνια τίποτα στο παρά μόνο την τυρόπιτα.
Κ να μην ξεχάσω στην σύνταξη η διαφορά που επέλθει είναι από 5 έως 50 ευρώ.
Όλα τα παραπάνω γράφτηκαν σύμφωνα με τις διάφορες διαρροές που έχουν κυκλοφορήσει τα παπαγαλάκια της ποασυ, αλήθεια ή ψέματα θα δείξει όταν ψηφίστε το εν λόγω πδ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μάθε πρώτα να γράφεις τη λέξη κωπηλάτης και μετά ζήτα βαθμούς και αστέρια
Ο χρήστης Unknown είπε…
Αν καθησετε σε τραπέζι με άλλους εργαζόμενους και τους πείτε ότι πληρώνουμε τη στολή που φοράμε θα γελάνε όλη νύχτα.