Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χαρδαλιάς: Ειδική μονάδα και αυστηροποίηση ελέγχων για κορωνοπάρτι στα νησιά


Tη σύσταση ειδικής μονάδας της γγ Πολιτικής Προστασίας, καθώς και την αυστηροποίηση των ελέγχων για τη διενέργεια παράνομων κορωνοπάρτι στα νησιά ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

 

Ειδικότερα, ερωτηθείς για πληροφορίες και καταγγελίες που υπάρχουν σχετικά με προπαρασκευαστικές ενέργειες για την διοργάνωση κορωνοπάρτι στη Μύκονο, καθώς και σε άλλα νησιά, ο Νίκος Χαρδαλιάς απάντησε κατά την ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας απόψε ότι αυστηροποιείται το πλαίσιο ελέγχου για τέτοιου είδους καταστάσεις.

 

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων ανακοίνωσε τη σύσταση ειδικής μονάδας ελέγχου της γγ Πολιτικής Προστασίας, που σε συνεργασία με την αστυνομία θα εντείνουν τους ελέγχους τόσο σε νησιά, όσο και στην ηπειρωτική χώρα.

Όπως τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς, παράνομα πάρτι σημαίνει διασπορά, διασπορά σημαίνει αύξηση κρουσμάτων, αύξηση κρουσμάτων σημαίνει συρροές, συρροές σημαίνει μέτρα, δηλαδή κλείσιμο δραστηριοτήτων, δηλαδή τεράστια ζημιά στις τουριστικές περιοχές. Κάλεσε, δε, όλους να λάβουν τα μέτρα τους και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

 

«Αυτοί που θα επιχειρήσουν να παρανομήσουν, να μην είναι οι ίδιοι που θα ρίχνουν το ανάθεμα όταν θα επιβάλουμε μέτρα» για την αντιμετώπιση έξαρσης κρουσμάτων κορωνοϊού, υπογράμμισε.

cnn.gr









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
άχρηστοι άνθρωποι που πήραν και covid επίδομα. τηλ δεν σηκώνουν και την δουλεία τους την κάνουν άλλοι...κλασικό δημόσιο...