Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με τον Αρχηγό του ΠΣ η Ιωάννα Γκελεστάθη


Κείμενο της Ιωάννας Γκελεστάθη, υπεύθυνης του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας: Επισκέφθηκα σήμερα τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο κύριο Στέφανο Κολοκούρη. Ο κύριος Αρχηγός ο οποίος έχει διακριθεί για τη μαχιμότητά του και ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με απαιτητικές υπηρεσίες όπως η 1η ΕΜΑΚ μου παρέθεσε τα δεδομένα τόσο της σοβαρής προετοιμασίας η οποία προηγήθηκε της αντιπυρικής περιόδου όσο και της υψηλής ετοιμότητας η οποία υφίσταται μεσούσης της αντιπυρικής περιόδου. 

Εν συνεχεία συζητήσαμε για τις σημαντικές πρωτοβουλίες οι οποίες έχουν αναληφθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με τη διαρκή καθοδήγηση της Πολιτικής Ηγεσίας τόσο για την αναβάθμιση των δομών και των υποδομών του Πυροσβεστικού Σώματος όσο και για την προαγωγή του υπηρεσιακού και του εργασιακού βίου των Πυροσβεστικών Υπαλλήλων. 

Τέλος εκπροσωπώντας τον Θεματικό Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασα στον κύριο Αρχηγό αισθήματα βαθιάς ευγνωμοσύνης για την προσφορά του Πυροσβεστικού Σώματος και απεριόριστου θαυμασμού για την αυταπάρνηση των Πυροσβεστικών Υπαλλήλων.  









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια