Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Ν/Α: Συγχαρητήρια στους Αστυνομικούς του Τ.Α. Μαρκοπούλου Μεσογαίας


Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής συγχαίρει τους συναδέλφους του Τ.Α. Μαρκοπούλου Μεσογαίας για τη σύλληψη μίας (1) ημεδαπής κατηγορούμενης για διάπραξη κατ’ εξακολούθηση κλοπών από καταστήματα χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα την ιδιότητα της πελάτισσας.


Χάρη στη σύλληψή της, το Τ.Α. Μαρκοπούλου Μεσογαίας μέχρι στιγμής έχει εξιχνιάσει τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα.


Ειδικότερα, η εν λόγω δράστιδα συνελήφθη μεσημβρινές ώρες της 28/05/2021, στην προσπάθειά της να πουλήσει κινητό τηλέφωνο, το οποίο είχε αφαιρέσει από υπάλληλο καταστήματος, σε κατάστημα εμπορίας κινητών τηλεφώνων. Ομάδα αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας, που είχε συσταθεί για τον εντοπισμό της, τη συνέλαβε.


Η συλληφθείσα δρούσε σε καταστήματα των περιοχών του Κορωπίου, Μαρκοπούλου και του Πόρτο Ράφτη, αφαιρώντας τιμαλφή (πορτοφόλια και κινητά) από τα ανυποψίαστα θύματά της, αλλά και ρούχα από κατάστημα με παιδικά είδη. Εν συνεχεία πουλούσε τα κινητά και προέβαινε σε ανέπαφες συναλλαγές με τις πιστωτικές κάρτες τις οποίες έβρισκε εντός των πορτοφολιών. Σε κάποιες περιπτώσεις επωφελήθηκε καθώς στα πορτοφόλια τα οποία έκλεψε, υπήρχαν και υψηλά χρηματικά ποσά.


Άξιο μνείας αποτελεί το γεγονός πως η δράστιδα αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη διάρκεια της σύλληψής της.


Η συλληφθείσα αφού αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τα θύματά της, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, με τη σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία.


Οι συνάδελφοί μας στο Τμήμα Ασφαλείας Μαρκοπούλου Μεσογαίας λειτούργησαν άμεσα και αποτελεσματικά, επιδεικνύοντας επαγγελματισμό. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για ακόμα μία φορά.













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια