Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι Ενώσεις Αστυνομικών Νοτίου Αιγαίου για το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ των Υπουργείων Υγείας, ΠροΠΟ και Δικαιοσύνης


''Ωστόσο την ως άνω ικανοποίηση μας, ήρθε να μετριάσει η προσπάθεια κάποιων ¨συνδικαλιστών¨ να παρουσιάσουν την συγκεκριμένη εξέλιξη ως δικό τους επίτευγμα, προσπαθώντας να ιδιοποιηθούν προσωπικά την χρόνια προσπάθεια πολλών Πρωτοβάθμιων Ενώσεων ,  ενόψει των επικείμενων εκλογών προσδοκώντας μικροπολιτικά προσωπικά   οφέλη'', σημειώνουν, μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους οι ενώσεις αστυνομικών Νοτίου Αιγαίου:

Η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Υγείας, του Υπουργείου Δικαιοσύνης και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αποτελεί ένα καθοριστικό βήμα προς την σωστή κατεύθυνση για την επίλυση ενός χρόνιου και σοβαρού ζητήματος, το οποίο δεν είναι άλλο από αυτό της Ακούσιας Ψυχιατρικής Νοσηλείας. Η αντιμετώπιση του θέματος  αυτού, εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί  αίτημα της πλειοψηφίας των πρωτοβάθμιων Ενώσεων της Χώρας και του συνόλου των συναδέλφων, το οποίο υιοθέτησε η Πανελλήνια Ομοσπονδία βάζοντας το σε  πρώτη  προτεραιότητα. Χαρακτηριστική είναι η επιμονή από την πλευρά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και των εκπροσώπων της, στην ομάδας εργασίας για την τροποποίηση της κανονιστικής διαταγής των μεταγωγών, να μην υπάρχει πουθενά αναφορά για τους ψυχικά ασθενείς με δεδομένο ότι δεν αποτελεί η μεταφορά τους  αστυνομικό έργο και θα πρέπει να το αναλάβουν αυτοί που οφείλουν.

Ωστόσο την ως άνω ικανοποίηση μας, ήρθε να μετριάσει η προσπάθεια κάποιων ¨συνδικαλιστών¨ να παρουσιάσουν την συγκεκριμένη εξέλιξη ως δικό τους επίτευγμα, προσπαθώντας να ιδιοποιηθούν προσωπικά την χρόνια προσπάθεια πολλών Πρωτοβάθμιων Ενώσεων ,  ενόψει των επικείμενων εκλογών προσδοκώντας μικροπολιτικά προσωπικά   οφέλη. Επιπλέον, συμμεριζόμαστε την οργή της Ένωσης Αχαΐας, η οποία παραθέτοντας αναλυτικά όλες τις ενέργειες της, ακυρώνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο την προσπάθεια του κάθε επίβουλου, να ιδιοποιηθεί την επιτυχία. Εμείς από την πλευρά μας θα αρκεστούμε στην ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, η οποία με μεγαλοψυχία μετακυλύει την επιτυχία στις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις και στις πιέσεις που άσκησαν συνολικά η κάθε μια από τη δική της πλευρά .  

Κλείνοντας, δεν μπορούμε να μην εκφράσουμε τον προβληματισμό μας για την ποιότητα κάποιων (ευτυχώς μιας μικρής μερίδας) συνδικαλιστών και των τρόπο που επιλέγουν να απευθυνθούν στο εκλογικό τους ακροατήριο. Ενώ από την πλευρά μας επιλέγουμε την συνέχισή των προσπαθειών , έως την οριστική  επίλυση του ανωτέρω ζητήματος καθώς έγινε το πρώτο βήμα αλλά υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος.     

 

Πρόεδρος

Β. Δωδ/νησου

Πρόεδρος

Ν. Δωδ/νησου

Πρόεδρος

Ν. Λέσβου

Πρόεδρος

Ν. Σάμου

Πρόεδρος

Ν. Χίου

Πρόεδρος

Ν. Κυκλάδων  

 

ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ Αντώνιος

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ Εμμανουήλ

ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΣ Βασίλειος

ΜΑΥΡΙΔΟΥ Μαρία

ΑΠΕΣΣΟΣ Μιχαήλ 

ΣΥΡΓΙΑΝΝΗΣ Γρηγόριος









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αυτό μου θυμίζει τότε που κάνανε κυβέρνηση στο ναύπλιο και τσακώνονταν ποιος θα κάνει κυβέρνηση την ώρα που άλλοι πολεμούσαν ακόμα τους τούρκους...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χα χα ωραίος έτσι ακριβώς
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προεδεος ο ενας προεδρος ο αλλος , χασαμε τη μπαλα με τοσους προεδρους και τοσους συνδικαλιστες ολη μερα στα καναλια και ολη μερα ανουσιες αναρτησεις αρθρα επι παντος επιστητου. Μας κουρασατε , εχετε καταντησει αηδια , βαλτε στολη και καντε 8ωρο στο τμημα να μας βοηθησετε και λιγο.