Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Αθηνών στο πολύπαθο Τμήμα Ζωγράφου


Ανακοίνωση τής Ένωσης Αθηνών: Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών επισκέφθηκε το πολύπαθο Α.Τ. & Τ.Α. Ζωγράφου, με αφορμή την πρόσφατη επίθεση που δέχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας και συνομίλησε τόσο με τους Διοικητές όσο και με τους συναδέλφους – μέλη της.

Απ’ ότι αποδεικνύεται, τα «κάστρα» της βίας και της ανομίας, παρά τις πολυδιαφημισμένες τυμπανοκρουσίες περί εξάλειψής τους, διαπιστώνουμε μετά λύπης ότι συνεχίζουν ανενόχλητα την καταστροφική δράση τους. Ευελπιστούμε αυτή η «περίφημη» Πανεπιστημιακή Αστυνομία στην ίδρυση της οποίας ήμασταν κάθετα αντίθετοι, να επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, αν και κατά την άποψή μας το όλο εγχείρημα δύσκολα θα επιτύχει, αφού πέραν της επικινδυνότητας του εγχειρήματος, οποιοδήποτε λάθος ενδεχομένως να αποβεί μοιραίο για έναν ολόκληρο Οργανισμό.

Τα Αστυνομικά Τμήματα και τα Τμήματα Ασφαλείας που αποτελούν το κύτταρο της ΕΛ.ΑΣ., εκπέμπουν εδώ και 2 χρόνια ένα τεράστιο SOS αφού στερούνται κατά πολύ του απαιτούμενου προσωπικού, με την ασφάλεια των πολιτών να βρίσκεται σε οριακό σημείο. Οι συγκεκριμένες Υπηρεσίες έχουν αποδυναμωθεί σε τέτοιο βαθμό, με αποτέλεσμα να υπολειτουργούν και μετά βίας να διεκπεραιώνουν τις καθημερινές τους ανάγκες. Η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. οφείλει να εγκύψει πάνω στα Αστυνομικά Τμήματα και στα Τμήματα Ασφαλείας , επιδεικνύοντας άμεσα τα απαραίτητα αντανακλαστικά και ενέργειες που θα εξασφαλίσουν σε όλους τους πολίτες, την προστασία της ζωής και της περιουσίας τους και στους συναδέλφους μας αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας οι οποίες επιβάλλεται να συνοδεύονται από σαφές νομοθετικό πλαίσιο το οποίο θα τους προστατεύει από τους παντοειδείς κινδύνους.

Κλείνοντας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή της προς τους συναδέλφους του Α.Τ. και Τ.Α. Ζωγράφου και από πλευρά μας θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυσή τους.

 

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

 









Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΑΚΟ κανε μνεία πόσοι έπρεπε να υπηρετούν στο Α.Τ. ΖΩΓΡΆΦΟΥ και πόσοι πραγματικά ειναι οι μάχιμοι συνάδελφοι και να αφήσεις στην άκρη τις υποκρισίες, ότι είσαι αντίθετος με την ίδρυση της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μαλιστα ωραια.καθε βδομαδα θα κανουμε ραντεβου εδω και δυο χρονια μια στου ζωγραφου μια στην καισαριανη
καμια μηνυση κανα εγγραφο θα γινει?η αστυνομια δεν ειναι λογια ειναι χαρτια
τι περιμενετε ?
αρθρο γραφουμε κ μεις δεν θελουμε φωτο και χειραψιες
δυο χρονια εχουν κινδυνεψει συναδελφοι χωρις λογο.
την γαδα την φυλαει διμοιρια καθε βραδυ.στα τμηματα πλεον δεν υπαρχει καν το οχημα να προστατευει εστω πρωτα απο ολα το τμημα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πακο και Χυτα, εσεις οι ιδιοι οταν μετεχετε στα συμβουλια μεταθεσεων, με τον τροπο σας που ειναι γνωστος, ικανοποιειτε ρουσφετια ειτε για να μετακινηθουν ατομα απο τα ΑΤ και ΤΑ, ειτε κομματικα για διωξεις μετακινησεις αστυνομικων που ξεγραφτηκαν απο την ΠΟΑΣΥ. Εχετε τον τροπο σας.
Εχετε γινει πολιτικοι με την χείριστη εννοια.
Μιας και «εκπροσωειτε» την Αθήνα απο ποια ΑΤ και ΤΑ εχετε περασει; Τι κανετε για να μη φυγουν ατομα απο αυτα; Αντι να μεριμνησετε να ενισχυθουν και να προταξετε σθεναρο βετο, ικανοποιειτε ρουσφετια και προσποιειστε τους αγωνιστες...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτα είναι δουλειά της διοίκησης όχι του Πάκου ... Όταν γίνει διοικητής ο κάθε Πάκος να τα αναφερει κ όλα αυτά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Πάκος και γενικότερα οι συνδικαλιστές της ΠΟΑΣΥ, είναι κάθετα αντίθετοι με τη Πανεπιστημιακή Αστυνομία. Οι μόνοι που στήριξαν είναι το Σωματείο Ειδικών Φρουρών. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Άσε λοιπόν τις ανοησίες περί υποκρισίας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απαντώ σε έναν συνάδελφο πιο πάνω.
ΠΑΚΟΣ ΧΥΤΑΣ και οι ομόσταυλοι τους ΣΥΝδιοικούν ΑΤΥΠΩΣ. Το κόλπο καλός μπατσος κακός μπάτσος το ξέρετε; Το παίζουν αγωνιστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ίσως και στα συμβούλια μεταθέσεων αλλά ΟΛΟΙ ξέρουμε ότι βάλει το χεράκι τιους νωρίτερα, για να μην φαίνονται αυτοί, κι ετσι όλοι ειναι ευχαριστημένοι...

Συνδιοικούν λοιπόν με την ανοχή της Ηγεσίας και αφήστε τα ψόφια...

Να τελείωνουμε με τους επαγγελματίες συνδικαλιστές...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τουλαχιστον η Ενωση Αθηνων τρεχει οσο μπορει διπλα στους συναδελφους .... Μπραβο στον Πακο και στον Χυτα που τρεχουν για ολους μας... Εμενα οταν τους χρειαστηκα ηταν εκει .... Και οχι για μεταθεση ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
κ. Πακο κ. Χυτα συνεχιστε.... Αφηστε τους "βαλτούς" πανελιστες και τους επαγγελματιες του πληκτρολογιου ... Εμεις που σας ξερουμε γνωριζουμε και γ αυτο παντα θα βγαινετε πρωτοι και με διαφορα ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάκο μάλλον θ άλλαξες γνώμη για την πανεπιστιμιακη αστυνομία γιατί δεν είδα καμιά αντίδραση το δεχθεικες. Εσύ ξέρεις τον λόγο... Εσυ και ο χυτας ξέρετε πως όλα τα τμήματα του κέντρου υπολειτουργουν. Το ρεπό δεν το ξέρουν οι συνάδερφοι. Μάλλον πρέπει να περάσετε να ενημερωθείτε και όχι να βγάλετε φώτο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνεχίστε . Τους πονάτε.
Γ αυτό γράφουν οι αννύπαρκτοι ... Είστε ότι καλύτερο ... Συνεχίστε Πακο Καρδιασμενε Χυτα Χρυσάφη Κυριακακο... Όλοι οι άλλοι απλά τρώνε τη σκόνη σας...