Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με το σύνθημα “ΠΑΙΖΩ-ΠΡΟΣΦΕΡΩ” ολοκληρώθηκε ακόμη μία επιτυχημένη φιλανθρωπική δράση της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. και της Ε.Π.Λ.Σ.Α.Π.Ν.


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Την Παρασκευή 11/06/2021 και ώρα 21:00΄ με το σύνθημα “ΠΑΙΖΩ-ΠΡΟΣΦΕΡΩ”, ολοκληρώθηκε ακόμη μία επιτυχημένη φιλανθρωπική δράση της Ε.Π.Λ.Σ.Α.Π.Ν. και της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α.. Ειδικότερα, στο γήπεδο STAR SPORT CLUB στη Λεωφόρο Αλκυονίδων αρ. 4 στη Βούλα, διοργανώθηκε  φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής Πειραιά και Νήσων και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Παίξαμε για να προσφέρουμε από κοινού οι δύο Ενώσεις, σε μια προσπάθεια στήριξης του Ιερού σκοπού που επιτελούν οι άνθρωποι που εργάζονται στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο αφού επρόκειτο για μία γιορτή, με απώτερο σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα και άλλα αγαθά για τα παιδιά που διαμένουν στο Παιδικό Χωριό. Ο στόχος επετεύχθη, καθώς η ανταπόκριση του κόσμου σε αυτό το κάλεσμα, ήταν μεγάλη.

Το τελικό σκορ του αγώνα δεν έχει καμία σημασία, διότι ανεξαρτήτου αποτελέσματος, νικητής ήταν τα παιδικά χαμόγελα!

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη των δύο Ενώσεων που αγκάλιασαν και στήριξαν αυτή την κοινή φιλανθρωπική δράση για ακόμη μία φορά. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά το Ι.Ε.Κ. ΑΛΦΑ, το Star Sport Club, την Ομοσπονδία Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής που στήριξαν αυτό το εγχείρημα και φυσικά ευχαριστούμε τον Όμιλο UNESCO ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ υπό την αιγίδα του οποίου υλοποιήθηκε η εκδήλωση.

Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους διαιτητές του αγώνα κο Κυριάκο ΒΙΤΣΕΝΤΖΑΤΟ, κο Λάζαρο ΡΕΝΤΙΦΗ και τον κο Χρήστο ΓΚΟΥΒΑ.

Την εκδήλωση συντόνισε με μαεστρία και μόνο όπως εκείνος γνωρίζει, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και Διευθυντής Επικοινωνίας του Ι.Ι.Ε.Κ. ΑΛΦΑ, εκλεκτός και αγαπητός μας κος Αντώνιος ΓΛΥΚΑΣ. Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας της Α΄ Ανατολικής Αττικής κος Βασίλειος ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ο Δήμαρχος Γλυφάδας κος Γιώργος ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κος Γρηγόρης ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ν/Α Αττικής Ταξίαρχος κος Ιωάννης ΝΤΑΛΑΧΑΝΗΣ, από την Ε.Π.Λ.Σ. Αττικής Πειραιά και Νήσων ο Εκπρόσωπος Τύπου και Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Στέφανος ΣΤΑΥΡΙΝΟΥΔΗΣ, ο αντιπρόσωπος με πρωτοβουλία του οποίου εκ μέρους της Ε.Π.Λ.Σ.Α.Π.Ν. διοργανώθηκε η εκδήλωση Ελευθέριος ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ, ο ταμίας Σταύρος ΣΤΑΓΩΝΗΣ και το μέλος του Δ.Σ. Γεώργιος ΣΕΡΕΤΗΣ. Επίσης, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν από την Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. ο Πρόεδρος Γεώργιος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ, ο Α΄ Αντιπρόεδρος με πρωτοβουλία του οποίου εκ μέρους της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. διοργανώθηκε η εκδήλωση Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ και ο Γενικός Γραμματέας Νικόλαος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ, καθώς και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής και Πρόεδρος του Σωματείου “ΕΡΜΗΣ” κος Κωνσταντίνος ΣΤΟΥΡΑΪΤΗΣ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, για τη βοήθεια υλοποίησης αυτής της εκδήλωσης. Στηρίζουμε με κάθε τρόπο δομές όπως το Παιδικό Χωριό SOS, οι οποίες φροντίζουν ώστε τα παιδιά να μεγαλώνουν σε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον, γεμάτο από αγάπη, στοργή και ευτυχία.

*Από όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση πάρθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του COVID-19 όπως επίσης έχουν γίνει και τα καθιερωμένα βάσει νομοθεσίας self-test.

 












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια