Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κίσαμος: Έξι συλλήψεις για άσκοπους πυροβολισμούς


Βροχή έπεφταν για περισσότερες από δυόμιση ώρες, χθες το απόγευμα (18/06/2021), κοντά σε κατοικημένη περιοχή της Κισάμου Χανίων άσκοποι πυροβολισμοί.Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από το αστυνομικό τμήμα Κισάμου το οποίο σε μια καλά συντονισμένη επιχείρηση περικύκλωσε την περιοχή και συνέλαβε 6 άτομα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων το σημείο ήταν δύσκολο, με τρεις δρόμους διαφυγής, όμως με τις συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών από την Κίσαμο, τα ΤΑΕ και την ασφάλεια Χανίων η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, χωρίς να ανοίξει “ρουθούνι”.
Αξιοσημείωτο είναι πως ενώ οι αστυνομικοί προχωρούσαν στη σύλληψη εκείνων που αποχωρούσαν από το γλέντι που είχαν στήσει σε κτηνοτροφική μονάδα, εκείνοι που έμεναν πίσω συνέχιζαν τους πυροβολισμούς χωρίς να έχουν αντιληφθεί το παραμικρό!
Όταν συνελήφθησαν και οι τελευταίοι, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο χώρο όπου οι σφαίρες και τα άδεια κουτιά που είχαν χρησιμοποιηθεί βρίσκονταν παντού, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες της ΕΡΤ Χανίων.
Συνολικά συνελήφθησαν 6 άτομα ανάμεσα τους και δύο ανήλικοι και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα με τις κατηγορίες της οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.
Οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν από το σημείο περισσότερες από 500 σφαίρες ριγμένες και μη, διαφόρων διαμετρημάτων.

Ρεπορτάζ: Ευτυχία Πενταράκη

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια