Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γρηγόρης Γερακαράκος για βαθμολόγιο: Σύντομα θα ενημερώσουμε για τις θετικές επιπτώσεις


Διευκρινίσεις για το βαθμολόγιο των αστυνομικών και τις εξελίξεις ζήτησε το bloko.gr από τον πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρη Γερακαράκο. Δείτε τι απάντησε:

 

Έχω να δηλώσω στις συναδέλφισσες και στους συναδέλφους μου ότι, η ΠΟΑΣΥ, κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του τρίτου μνημονίου, το 2016, άνοιξε πρώτη το θέμα του βαθμολογίου στην πολιτική και φυσική ηγεσία του Σώματος, βάζοντας τον πήχη ψηλά, όπως έπρεπε και είχε υποχρέωση, για να επιλυθούν ζητήματα που προκάλεσε το ασφαλιστικό του 2010, αλλά και για να μπουν οι βάσεις για την επόμενη ημέρα στην Ελληνική Αστυνομία, ειδικά για τους χαμηλόβαθμους. 

Την πρόταση της Ομοσπονδίας μας για το βαθμολόγιο την γνωρίζουν οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι από πέρυσι, όπου με δημοκρατικές και καταστατικές διαδικασίες τη σύνεταξε το προεδρείο της ΠΟΑΣΥ και εν συνεχεία την κατέθεσε στο Υπουργείο για τις παραπέρα ενέργειες.

 Σύντομα αναμένουμε τη δημοσίευση του σχετικού προεδρικού διατάγματος στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και έπειτα, η Ομοσπονδία μας, όπως κάνει πάντα, θα ενημερώσει, έγκαιρα και έγκυρα, όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους για τις θετικές επιπτώσεις που θα έχει το βαθμολόγιο σε αυτούς, στις οικογένειές τους, στο Σώμα, αλλά και στην κοινωνία.

 









Δημοσίευση σχολίου

25 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με το χέρι να το έγραφαν θα χανε τελειώσει εδώ και μήνες....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι να μας πεις και εσύ αφού δεν ξέρεις ποια πρόταση υιοθέτησε το υπουργείο..Εν τω μεταξύ τόσες Ενώσεις και παρατάξεις έκαναν προτάσεις ,έπιασαν πολιτικούς, κόμματα όσο το προεδρείο μαγείρευε τις εκλογές!!
Τελικά η πρόταση του προεδρείου της ΠΟΑΣΥ ήταν χειρότερη και από του υπουργού και του αρχηγείου..Χαρίσατε μισθολόγια.. Επιδόματα από ανακλήσεις αδειών.. Επικίνδυνο που έχει γίνει Φαρ Ουέστ έξω..Μέχρι και ο υπουργός δηλώνει ότι έχουμε πόλεμο με τη μαφία.. Ανθυγιεινό με αφορμή και τον covid..Ώσπου αποφάσισε μετά το λιμενικό και την πυροσβεστική να μας ελεησει ο Πρωθυπουργός με κουμπιά άνεφ αντικρίσματος!!Πες μας την απόφαση για το βαθμολόγιο..Περιμένεις να ανακοινωθεί για να μας ενημερώσεις..;Διαβάζουμε και μόνοι μας ρήτορα!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δηλαδη σημερα θα δημοσιευτει φεκ με το νεο βαθμολογιο??δυσκολο...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τί ακριβώς θα γίνει σήμερα κ. Γερακαρακο;;;
Ο χρήστης ALEKOS είπε…
Εμας τους πρώην Ο.Π.Υ.πάντως Πρόεδρε μας γράψατε κανονικα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν λέτε "σήμερα" εννοείται πραγματικά ΣΗΜΕΡΑ ή είναι τρόπος του λέγειν ???
Αυτό το σήμερα και το αύριο βαρεθηκαμε να το ακούμε , προφανώς το κρατάτε ώστε να εκδοθεί προ του συνεδρίου της ΠΟΑΣΥ ώστε να χρυσωσετε το χάπι !
Τώρα όμως που το συνεδριο αναβλήθηκε είπατε να βγάλετε μια ανακοίνωση να μας έχετε στις επάλξεις ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πέρσι τέτοιο καιρό τα ίδια έλεγες...Κάθε χρόνο τα ίδια θα έχουμε;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν θέλουμε βαθμολογιο βρεεεεεε. Το μισθολόγιο να αλλάξει και να επανέλθουν οι μισθοι στα παλιά επίπεδα!!! Ξυπνααααααα
Ο χρήστης Unknown είπε…
Το σήμερα έγινε σύντομα. Μάλλον θα μπερδεψε τα λόγια του ο πρόεδρος ή εσείς δεν καταλάβατε καλά...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο κομματικό μηχανισμός της κυβέρνησης με αντιπροσώπους το προεδρείο της Ομοσπονδίας θα μας εξηγήσει το πόσο καλό είναι το βαθμολόγιο χωρίς μισθολόγιο, χωρίς την επαναφορά των αποδοχών μας όπως ορίζει το ΣΤΕ και χωρίς αντίκρισμα στη σύναξη μας.
Με το καλό και βολευτής βρε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΚΟΥΤΑΛΙΑ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να αγοράσω σάκο να τα βάλω...γελάει ο κόσμος...
Ο χρήστης Κώστας είπε…
Να τον χαίρεστε όσοι το ψηφίζεται
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ασε ρε τηλεοπτικο τσιρακι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γερακαράκο παρατήσου έχεις κουράσει.
Ήσουν δραστήριος και μάχιμος ΜΟΝΟ όταν κυβερνούσε άλλο κόμμα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχουμε καταφέρει με τα σαίνια μας να χάσουμε όλα τα επιδόματα ενώ οι άλλοι κλάδοι έχουν κερδίσει πράγματα :ΚΟΒΙΝΤ Γιόκο, επικίνδυνο-ανθυειγινο Γιόκο,παραμεθορίου γιοκο *bonus η απόφαση του ΣΤΕ για επαναφορά μισθών του 12'.
Ο χρήστης Μάκης είπε…
Πολύ σωστή η παρατήρηση.... Το αλλάξανε γιατί το σήμερα προϋποθέτει ότι ξεκινάει η εφαρμογή του ενώ το σύντομα απλά περιμένεις όπως τόσους μήνες!!!!

Ο χρήστης Αλεξ είπε…
Μην περιμενετε τιποτε πριν τις εκλογες.
Η προταση που κατεθεσε η ΠΟΑΣΥ για το βαθμολογιο ειναι γελοια. Οταν θες 10 ζητας 20 για να τα παρεις. Το να γινεις Υπαστυνομος στα 33 χρονια Υπηρεσιας (μετα θανατον δηλαδη) ειναι για γελια. Απο το παρον βαθμολογιο η διαφορα ειναι 50 ευρω παραπανω για δυο χρονια . Ψιχουλα δηλαδη, το ζουμι ειναι στο επικινδυνο και ανθυγιεινο και στην αποφαση του ΣΤΕ. Ντρεπομαι που εχουμε τετοια εκπροσωπηση. Με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. προεδρος ηταν στους διαδρομους του λογιστηριου του κρατους διαμαρτυρομενος. Τωρα κανει διαμαρτυρια απο την πολυθρονα. Υποψιαζομαι οτι θα ειναι υποψηφιος με τη ΝΔ στις επομενες εκλογες, οποτε μην κουραζεστε αδικα κ.κ. συναδελφοι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλησπέρα σας , αναφορικά με τους ειδικούς πράκτορες της ΕΥΠ που νόσησαν από Κορωνοιο , έχουμε κάποια ενημέρωση; Δάκτυλος της ΜΙΤ διέσπειρε τον ιό;
Ο χρήστης Αλεξ είπε…
Ρε παιδια τι γραφουν στην ΠΟΑΣΥ; Ποιον πηχη εθεσαν ψηλα; Ποιο θετικο αντιχτυπο θα εχει το βαθμολογιο στην κοινωνια; Ρε που παμε ρε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άντε και βουλευτή σε βλέπω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γερακαρακο θέλω να φύγω στα 25 χρόνια, με μια αξιοπρεπή σύνταξη. Ούτε βαθμούς θέλω , ούτε βαθμολογια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είσαι κάθε μέρα συναντάς ή παίρνεις και ρεπό!Καρπαζοεισπρακτορα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αδελφέ εσύ κ η μισή αστυνομία.. μόνο με ΠΑΣΟΚ θα δούμε αυτό το θαύμα.. χαχα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευτυχώς που πέσανε οι προηγούμενοι και ξεκουράστηκες γιατί πριν έτρεχες σαν τρελός!