Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΜΠΡΟΣΤΑ: Η δικαιοσύνη μίλησε όταν ακύρωσε τις παράνομες εκλογές


Διαβάστε την ανακοίνωση: 

Μίλησε,  αλλά δεν πείστηκε από την αρχή ότι, το προεδρείο της ομοσπονδίας γνώριζε την παρανομία ή την είχε σχεδιάσει, βάζοντας τους αντιπροσώπους να υπογράψουν την αιφνιδιαστική και αντικαταστατική διενέργεια εκλογών, προσπαθώντας να ξεγελάσει όλο το εκλογικό σώμα και συνάμα τους συναδέλφους μας.

Παρότι λοιπόν, ο πρόεδρος και ο γραμματέας της ομοσπονδίας είχαν αποστείλει αίτημα δυο μέρες πριν το συνέδριο στον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών για δικηγόρο, προφανώς για να κάνουν αιφνιδιαστικές εκλογές, κατά την εξέταση τους στην ακροαματική διαδικασία, αλλά και με έγγραφα που κατέθεσαν οι νομικοί Σύμβουλοι, προσπάθησαν να αποδείξουν ότι δεν γνώριζαν τίποτα και ότι υπεύθυνοι ήταν οι αντιπρόσωποι που υπέγραψαν το παράνομο αίτημα για εκλογές, αλλά και το συνέδριο που το υιοθέτησε.

Το δικαστήριο πείστηκε ότι, όλα αυτά έγιναν από άλλους και όχι από το προεδρείο...

Εσείς όλοι που συμμετείχατε στο συνέδριο πείθεστε;

Αντί λοιπόν να πανηγυρίζουν μια απόφαση που στην ουσία δεν κάνει δεκτό ούτε το αίτημα της ΠΟΑΣΥ(των ίδιων που πανηγυρίζουν!) για προσωρινή διοίκηση, γιατί και αυτοί κατέθεσαν παρέμβαση προκειμένου να μη θιγούν τα δικά τους συμφέροντα, θα έπρεπε να σιωπούν.

Όλοι γνωρίζουν από τους παριστάμενους τι ακριβώς έγινε εκεί.

Όλοι γνωρίζουν ότι οι καιροί που αυτοί που τώρα πανηγυρίζουν έκαναν ότι ήθελαν τελείωσαν ανεπιστρεπτί.

Εμείς, όλοι οι συμμετέχοντες στον τεράστιο συνδικαλιστικό οργανισμό που ονομάζεται ΠΟΑΣΥ, δεν θα επιτρέψουμε καμία παρανομία εκ της Διοίκησης.

Οι Νόμοι, το καταστατικό και οι διαδικασίες που προβλέπονται θα τηρούνται κατά γράμμα, είτε πρόκειται για συνέδρια, είτε για δαπάνες στους σεισμόπληκτους της Λάρισας ή αλλού!

Το μόνο που έχουμε να πούμε πλέον είναι ότι, αυτή είναι η διοίκηση των επτά χρόνων αποτυχιών της ΠΟΑΣΥ.

Οδήγησαν το σώμα σε εκλογές τραγελαφικές και συνέχισαν την τακτική αποπροσανατολισμού, πηγαίνοντας στο εφετείο με απόφαση για τάχα επικείμενες εκλογές, προκειμένου να αποφύγουν τον διορισμό προσωρινής διοίκησης και μετά το δικαστήριο τις ματαίωσαν!

Συμφωνούμε ότι ο νομικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας τα κατάφερε, αλλά για αυτούς θα λέγαμε ότι, μακάρι να έκαναν τέτοιους σχεδιασμούς και στρατηγικές προκειμένου να πετύχουν πράγματα για τους συναδέλφους μας.

Αυτό όμως δεν θα το καταφέρουν ποτέ, διότι πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ δεν είναι ο νομικός σύμβουλος της, αλλά αυτός ο επιτυχημένος που όλοι γνωρίζετε.

Ας θυμηθούμε όμως μερικές επιτυχίες που δεν πανηγύρισαν,

-μισθολόγιο(επιστροφή στα επίπεδα του 2012)

-μισθολόγιο(κατάργηση του μισθολογίου του 2017)

-επικινδυνότητα του επαγγέλματός μας

-ΒΟΕΑ (πλήρη εξόφληση στην ώρα του και μείωση της ηλικίας των τέκνων στην απόδοσή του)

-επίδομα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, όταν άλλοι φορείς πήραν έως και τρεις φορές

Θα σταματήσουμε εδώ γιατί ο κατάλογος του τι δεν κάνανε θα πιάσει σελίδες, εξ άλλου όλοι γνωρίζουμε και εμείς και αυτοί!









Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με λενε Ριζο και οπως θελω τα γυριζω ετσι???
Εναν κουβα ξιδι,το καλο σας κουστουμι και γρηγορα σε κανενα καναλι για ψυχοθεραπεια.
Το συνδικαλισμο αφηστε τον σε αλλους,εσεις δεν μπορείτε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχετε βαρεθεί να τρώτε φαπες. Σε δικαστήρια σε κάλπες σε ενέργειες. Οι μόνοι που ξεγέλατε ακόμη είναι όσους δεν ξέρουν γρι από συνδικαλιστικά. Δεν πειράζει ομως μια ζωή δεύτεροι δεν σας χάλασε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εχετε χασει τον υπνο σας εκει στο Μπροστα και στο πισω.. Μονιμως γελοιοποιηστε δικαστικα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σε ποιους; Στο ΕΚΑ;Καλό..Στην Αθήνα το ρεπό το παίρνουν κάθε 14!