Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ικανοποίηση στους αστυνομικούς για «την βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας» στο κτίριο της Δ.Α. Ακαρνανίας - 3 συνδικαλιστές προχώρησαν τη χορηγία καμερών ασφαλείας


Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας Δημήτρης Ρούσης, Δημήτρης Ραυτογιάννης και Λάμπρος Σκουφής εκφράζουν την ικανοποίηση τους για «την βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας που υλοποιήθηκε πρόσφατα στο κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας».

Ευχαριστούν θερμά το συνάδελφό τους Βασίλειο Κωσταρέλο για την ανιδιοτελή προσφορά καμερών που χορήγησε και τους Υπηρεσιακούς παράγοντες που συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην υλοποίηση του σκοπού.

Η ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Υ. Ακαρνανίας, πληροφορηθήκαμε την βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας που υλοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις όπου στεγάζεται το κτήριο της Δ.Α. Ακαρνανίας.

Η εγκατάσταση πρόσθετων δυνατοτήτων εκτιμούμε ότι θα συμβάλει αποτελεσματικά στην γενικότερη βελτίωση της λειτουργίας και της ασφάλειας των εγκαταστάσεων και συνεπακόλουθα του επιπέδου προστασίας του ανθρώπινου δυναμικού.

Θα ήταν παράληψή μας να μην ευχαριστήσουμε θερμά το συνάδελφό μας, Βασίλειο ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΟ – Πρόεδρο του σκοπευτικού συλλόγου Αιτ/νιας «ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ», για την ανιδιοτελή προσφορά καμερών που χορήγησε και αποδέχτηκε η Υπηρεσία μας. Τις ευχαριστίες μας πρέπει να εκφράσουμε παράλληλα και προς όλους, ανεξαιρέτως, τους Υπηρεσιακούς παράγοντες που συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην υλοποίηση του σκοπού.

Ωφέλιμο θα ήταν να τονίσουμε ότι από την ανιδιοτελή χορηγία του συναδέλφου μας δεν επιβαρύνθηκε ο κρατικός προϋπολογισμός ούτε φυσικά ο προϋπολογισμός των συναδέλφων μας.

Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για περαιτέρω βελτίωση των εγκαταστάσεων, με μοναδικό γνώμονα την ανάδειξη και επίλυση ζητημάτων που άπτονται της ασφάλειας του ανθρώπινου δυναμικού.

Διαβεβαιώνουμε τα μέλη μας ότι εργαζόμαστε μεθοδικά για τη βελτίωση αφενός των εργασιακών συνθηκών, αφετέρου του βιοτικού επιπέδου με μοναδικό γνώμονα την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο που όλοι υπηρετούμε, όπως απορρέει από τις καταστατικές μας αρχές.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Υ. Ακαρνανίας
ΡΟΥΣΗΣ Δημήτριος ΡΑΥΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος ΣΚΟΥΦΗΣ Λάμπρος»

        





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια