Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ζάκυνθος: Ανώτατο αξιωματικό της ΕΛΑΣ καλεί ως μάρτυρα ο 39χρονος κατηγορούμενος - Συναντήθηκε με τον οδηγό του την ημέρα της δολοφονίας;


Τουλάχιστον δύο πολεμικά όπλα, τύπου καλάσνικοφ, εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου, σε αποθήκη που ανήκει σε συγγενή του 39χρονου κατηγορούμενου ως εκτελεστή της 37χρονης στη Ζάκυνθο. 

Για τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται για όπλα, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στη δολοφονία της 37χρονης ή αργότερα του επιχειρηματία συζύγου της, καθώς στην πρώτη περίπτωση οι δράστες είχαν χρησιμοποιήσει πιστόλι, ενώ μετά την εκτέλεση τού 54χρονου είχαν βρεθεί δύο καλάσνικοφ καμένα ολοσχερώς, μέσα στο όχημα διαφυγής των δραστών.

Στα όπλα θα γίνει βαλλιστική εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια εγκληματική ενέργεια.

 

Μάρτυρα ανώτατο αξιωματικό της Αστυνομίας καλεί ο 39χρονος

Πέντε μάρτυρες, οι οποίοι θα πιστοποιήσουν ότι δεν ήταν στη Ζάκυνθο στις 9 Ιουνίου 2020, την ημέρα που τραυματίστηκε ο επιχειρηματίας και έπεσε νεκρή η σύζυγός του, επικαλέστηκε στην απολογία του ο 39χρονος φερόμενος ως φυσικός αυτουργός. 

Μεταξύ των μαρτύρων ζητά να κληθεί και εν ενεργεία ανώτατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, με τον οποίο -σύμφωνα με τον κατηγορούμενο- είχαν επικοινωνίες τη συγκεκριμένη μέρα, προκειμένου ο αξιωματικός να δώσει το βιογραφικό του γιου του στον 39χρονο και εκείνος να το δώσει με τη σειρά του στον εφοπλιστή, στον οποίο εργάζεται. Όπως ανέφερε -σύμφωνα με πληροφορίες- στην απολογία του τελικά δεν συναντήθηκε με τον Αξιωματικό, αλλά με τον οδηγό του νωρίς το απόγευμα τής δολοφονίας στην είσοδο τής Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Οι δικαστικοί δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του και ζήτησαν την προσωρινή κράτησή του, μέχρι την εκδίκαση τής υπόθεσης στο ακροατήριο.

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιος ειναι αυτος ο ανωτατος αξιωματικος στη ΓΑΔΑ, που ηθελε να βολεψει τον γιο του διπλα στον καταζητουμενο επιχειρηματια; Και τι εξυπηρετησεις εχςι κανει αυτος ο ανωτατος αξιωματικος της ΓΑΔΑ, ολα αυτα τα χρονια σε επιχειρηματιες στην Αθηνα;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για το παιδί του ενδιαφέρθηκε,όπως όλοι θα κάναμε ΖΩΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ανώτατος αξιωματικός νομίζει ότι η αστυνομία του πληρώνει οδηγό για να τον στέλνει να μοιράζει βιογραφικά του γιου του; Σε επιχειρηματιες;


Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η δουλειά του δεν είναι να ενδιαφέρεται για τον κανακαρι του. Αλλά από το πολύ κολο@βαρεμα τι να κάνει ο ανθρωπος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έτσι λειτουργεί η ΕΛ.ΑΣ και τη σιχαίνεται ο κόσμος. Ας κλεβουν, ληστεύουν και σκοτώνουν τον κοσμακη. Το ζήτημα είναι να γλύψουν τον πολιτικό και ιδίως τον μεγαλοεπιχειρηματία, να υπηρετουν τα συμφέροντα για να αναρριχηθουν, να βολευτούν οι ιδιοι και οι οικογένειές τους και ως απόστρατοι. Αρχηγοί, στρατηγοί, γυμνοσιάλιαγκες κονομημένοι. Σπανίζουν οι έντιμοι και αξιοπρεπείς στην ΕΛ.ΑΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωραία περνάτε εκεί στη ΓΑΔΑ. Αντι να κυνηγάτε κακοποιους χαιδολογατε επιχειρηματιες για να βολεψετε τα παιδιά σας. Ενώ τα δικά μας παιδιά τρέχουν να δινουν πανελλαδικές εξετάσεις. Να τον χαίρεστε τον ανώτατο Αξιωματικο, που δεν ήξερε τίποτα για το φόνο;;;;