Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βιασμός στα Πετραλώνα: Δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα σε βάρος του 35χρονου


Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα ασκήθηκε σε βάρος του 35χρονου Βούλγαρου, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε επανειλημμένα και ξυλοκόπησε άγρια την 50χρόνη καθαρίστρια στο διαμέρισμά του στα Πετράλωνα. Συγκεκριμένα, θα δικαστεί για αρπαγή, βιασμό κατ´ εξακολούθηση, αντίσταση και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Μαζί του συνελήφθη και ένας άνδρας, κατηγορούμενος για υπόθαλψη εγκληματία, ενώ και οι δύο άνδρες παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε τακτικό ανακριτή.

Nωρίτερα, ο 35χρονος μετέβη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών όπου κρατείται στα δικαστήρια της Ευελπίδων συνοδεία ισχυρής δύναμης της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κρυβόταν παριστάνοντας τον ζητιάνο

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη την Τρίτη το βράδυ στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο 35χρονος είχε φύγει από τα Πετράλωνα για να χαθούν τα ίχνη του, αλλά από τη στιγμή που είχε ταυτοποιηθεί ήταν θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Τον αλλοδαπό εντόπισαν οι Αρχές στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ βρισκόταν στον δρόμο παριστάνοντας τον άστεγο επαίτη, με σκοπό να αποπροσανατολίσει την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 35χρονος φερόμενος ως βιαστής αντιστάθηκε σθεναρά κατά τη σύλληψή του, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ.

Σημειώνεται, ότι ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί το 2015 για τον βιασμό μιας νεαρής φοιτήτριας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώων, ενώ αποφυλακίστηκε το 2020.

Σοκ προκαλεί η κατάθεση της 50χρονης για τον βιασμό

Αποτροπιασμό και ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες για το βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας από τον 35χρονο μέσα στο διαμέρισμά του στα Πετράλωνα. Η άτυχη γυναίκα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, περιέγραψε λεπτό προς λεπτό στους αστυνομικούς τα όσα εφιαλτικά έζησε στα χέρια του βιαστή της.

Η ίδια αναφέρει πως πήγε το πρωί να καθαρίσει την πολυκατοικία, και ενώ περίμενε το ασανσέρ, ο 35χρονος την έπιασε από το λαιμό και την έσυρε στο διαμέρισμά του εκεί όπου τη βίασε και την ξυλοκόπησε επανειλημμένα.

Στην κατάθεσή της, η 50χρονη αναφέρει τα εξής:

"Δουλεύω καθαρίστρια 3 χρόνια στην πολυκατοικία επί της οδού Συμμαχίδων 11 στα Πετράλωνα. Σήμερα κατά την ώρα 8:00 πήγαινα να καθαρίσω. Εκεί που περίμενα το ασανσέρ, με τράβηξε από το λαιμό ένας άντρας και με έβαλε μέσα στο σπίτι του στο ισόγειο. Αυτός ήθελε να κάνει σεξ. Με έπνιγε, μου έβαλε τα χέρια του στο λαιμό. Με είχε γυμνή όλη μέρα. Με πήγε στο δωμάτιό του και με βίασε. Το έκανε και στο μπάνιο. Με χτύπαγε στο πρόσωπο πολύ, με τα χέρια του. Με βίασε πολλές φορές [...] Δεν έβαλε προφυλακτικό.

Κάποια στιγμή γύρω στις 5 το απόγευμα αυτός πήγε στην κουζίνα να φτιάξει φαγητό. Πρόσεξα ότι στην πόρτα ήταν το κλειδί. Εγώ το άνοιξα και πήγα σε ένα μπαλκόνι που βλέπει στον ακάλυπτο. Άρχισα να φωνάζω. Κατάφερα και πήγα στο διπλανό σπίτι και ξέφυγα. Μετά ήρθα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Τον άντρα δεν τον ξέρω καθόλου. Δεν είχαμε μιλήσει άλλη φορά, ούτε μαλώσαμε.

Είμαι 27 χρόνια στην Ελλάδα και καταλαβαίνω τα ελληνικά. Θέλω να τιμωρηθεί ο άντρας. Θα σας μιλήσω και άλλη φορά, όταν βγω από το νοσοκομείο. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο τώρα, είμαι ταραγμένη. Θα ήθελα να εξεταστώ από ιατροδικαστή. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο".

"Ντρέπομαι που είναι γιος μου, εύχομαι να τον πιάσετε", δηλώνει η μητέρα του 35χρονου

Σοκαρισμένη και αγανακτισμένη από το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε ο γιος, εμφανίζεται η μητέρα του 35χρονου.

Μιλώντας στην εκπομπή "T - Live", την Τρίτη, η μάνα του δράστη δήλωσε πως "εύχομαι να τον πιάσετε, δεν αντέχω άλλο πια. Για αυτά που έχει κάνει, εγώ έχω πεθάνει. Ντρέπομαι και είμαι μια ταλαιπωρημένη γυναίκα που δουλεύω για το ψωμί μου, να είμαι σωστή, με ξέρουν όλοι εδώ. Αισθάνομαι άσχημα επειδή είμαι μητέρα του".

"Δεν έχω λόγια είμαι χειρουργημένη. Παίρνω βαριά φάρμακα, είμαι καρκινοπαθής. Παίρνω βαριά χάπια, έχω κάνει χημειοθεραπείες στον Άγιο Σάββα. Είμαι ένας φτωχός άνθρωπος από χωριό. Δεν αισθάνομαι καλά. Ψυχολογικά έχω τρελαθεί. Αυτό το ... τι έχει κάνει; Τι έχει κάνει; Δεν το περίμενα. Εγώ δουλεύω μέσα και το είδαμε εδώ στην τηλεόραση. Είμαι οικιακή βοηθός. Προσέχω μια κυρία που είναι κατάκοιτη", ανέφερε παράλληλα.

Αναφερόμενη σε τι κατάσταση ήταν ο γιος της το τελευταίο διάστημα, η ίδια αποκάλυψε πως "έχω τρελαθεί. Έχω πάθει σοκ. Πήγα στην αστυνομία να καταθέσω. Δεν φταίω, τι να κάνω; Τον τάισα τον πότισα μέχρι την τελευταία στιγμή. Τον τελευταίο καιρό μου είπε ότι δεν είναι καλά. Θέλει δουλειά, θέλει λεφτά, θέλει να πάει να δουλέψει, δεν μπορεί ούτε να κοιμηθεί. Κάτι έχει πάθει το μυαλό του. Δεν πρόλαβα να τον πάω στον ψυχίατρο".

 

https://www.thetoc.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια