Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μητέρα 35χρονου βιαστή στα Πετράλωνα: «Εύχομαι να τον πιάσετε, δεν αντέχω άλλο»


Σοκ προκαλεί η υπόθεση βιασμού μιας 50χρονης καθαρίστριας από έναν 35χρονο αλλοδαπό στα Πετράλωνα.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο, ενώ η άτυχη γυναίκα είχε πάει για δουλειά στην πολυκατοικία που έμενε ο δράστης.  Η 50χρονη καθαρίστρια έζησε τον απόλυτο εφιάλτη  όταν τη στιγμή που καθάριζε το ασανσέρ μιας πολυκατοικίας, ένα άνδρας την άρπαξε στο σπίτι του, την κλείδωσε και την ξυλοκοπούσε και την βίαζε για ώρες.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος καταζητούμενος, βουλγαρικής καταγωγής, είχε καταδικαστεί ξανά για βιασμό, αλλά είχε αποφυλακιστεί το 2020.

H μητέρα του δράστη τον καλεί να παραδοθεί

Η μητέρα του 35χρονου δράστη – η οποία είναι και η ίδια καθαρίστρια – μίλησε στο T live για τον γιο της και τον κάλεσε να παραδοθεί. Δήλωσε ότι αισθάνεται πολύ άσχημα και είπε, μεταξύ άλλων, πως «εύχομαι να τον πιάσετε, δεν αντέχω άλλο πια».

«Εγώ αισθάνομαι άσχημα επειδή είμαι μητέρα του» είπε η γυναίκα και ανέφερε ότι είναι άρρωστη και δεν πρόλαβε να τον πάει στον γιατρό. Σημείωσε επίσης ότι της έκανε παράπονα τον τελευταίο καιρό για πονοκεφάλους και της έλεγε ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί.

«Παίρνω βαριά χάπια, έχω κάνει χημειοθεραπείες. Ψυχολογικά έχω τρελαθεί. Τι έχει κάνει; Έχω πάθει σοκ» δήλωσε επίσης η μητέρα του 35χρονου και πρόσθεσε: «Δεν φταίω, τι να κάνω; Δεν πρόλαβα να τον πάω στον ψυχίατρο».

Νέα συγκλονιστική μαρτυρία: «Ήταν τόσο ξυλοκοπημένη που δεν την αναγνώρισα»

«Την ώρα που καθάριζε την σκάλα την άρπαξε μέσα. Και επί ώρες την είχε» σημείωσε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» η Ειρήνη Χρυσανθακοπούλου, κάτοικος στην ίδια πολυκατοικία.

Σύμφωνα με την κάτοικο, στις 16:00-17:00, όταν θύμα πέταξε τη σκάλα στον ακάλυπτο και φώναξε βοήθεια, κατάλαβε η ίδια τι έγινε και κάλεσε την αστυνομία.

Η 50χρονη καθαρίστρια καθάριζε μόνη της την πολυκατοικία. «Ερχόταν πολλά χρόνια η γυναίκα και καθάριζε. Δεν προκαλούσε. Έτσι όπως έγινε το Σάββατο δεν την αναγνώριζα» υπογράμμισε. «Ήταν πολύ ξυλοκοπημένη. Και η Αστυνομία άργησε 30 λεπτά» πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε η κ. Ειρήνη, μέσα στην αναμπουμπούλα, ο δράστης έφυγε. Πάντως, ο δράστης φαίνεται ότι είχε τσακωμούς και διαφωνίες με τη μητέρα του κατά την παραμονή τους στην πολυκατοικία. «Η μητέρα του μας είχε πει ότι καθάριζε σκάλες, σπίτια, ότι σιδερώνει ρούχα. Βέβαια δεν ξέρω αν είπε αλήθεια. Γιατί είπε ότι ο γιός της είχε κλέψει, ενώ αυτός είχε βιάσει».


https://www.tanea.gr/









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια