Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δυο συλλήψεις για 24 εκτελέσεις από το 2017 - Ανεξέλεγκτο το οργανωμένο έγκλημα


Η ευκολία με την οποία πληρωμένοι και μη εκτελεστές δολοφονούν εν ψυχρώ, μέρα – μεσημέρι, αδιαφορώντας για τους μάρτυρες που μπορεί να αφήνουν πίσω τους, αλλά και για τις κάμερες ασφαλείας που ενδέχεται να τους καταγράψουν, έχει ανοίξει για ακόμη μία φορά την συζήτηση γύρω από το οργανωμένο έγκλημα. Μόνο μέσα σε 15 ώρες στην Αττική είχαμε δύο εκτελέσεις: αυτή του 32χρονου ποινικού το απόγευμα της Πέμπτης στα Σεπόλια μέσα σε καφετέρια (με τον δράστη να έχει τόσο θράσος που διέφυγε με ταξί!) και εκείνη του 39χρονου παλαίμαχου πυγμάχου, Τάσου Μπερδέση, το πρωί της Δευτέρας, στη Βάρη.

 

Αν και είναι… νωρίς να μιλά κανείς για συλλήψεις, αξίζει να σημειωθεί ότι για την ώρα δεν έχει γίνει έστω μία προσαγωγή.

 

Τέσσερις εκτελέσεις μέσα στον Μάιο

Τα στοιχεία κάνοντας τον «απολογισμό» του Μαϊου και επεκτείνοντας τις εκτελέσεις σε όλη τη χώρα δείχνουν ότι ο αριθμός τους ανέρχεται στις τέσσερις, αφού στις 6 Μαΐου στη Ζάκυνθο άγνωστοι γάζωσαν στο κέντρο του νησιού -υπό το φως του ηλίου- τον Ντίμη Κορφιάτη (λίγους μήνες μετά την εκτέλεση της 37χρονης συζύγου του σε ενέδρα στην οποία ο ίδιος βγήκε αλώβητος) και στις 15 του ίδιου μήνα νεκρός έπεσε έξω από καντίνα στην Μεταμόρφωση ο γνωστός στον χώρο της νύχτας ως «Κεφάλας».

 

Και όλα αυτά, όταν στις 9 Απριλίου το πανελλήνιο συγκλονίστηκε από την εκτέλεση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, όπου οι αδίστακτοι εκτελεστές -οι οποίοι κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι- τον γάζωσαν με Καλάσνικοφ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο την ώρα που εκείνος επέστρεφε στο σπίτι του από το κανάλι Star, όπου εργαζόταν. Και μάλιστα το έκαναν αυτό έχοντας απόλυτη γνώση ότι κάμερες ασφαλείας καταγράφουν την διαδρομή τους, ενώ αδιαφόρησαν πλήρως για τους εργάτες του Δήμου οι οποίοι είδαν με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκαν, καταθέτοντας τα πάντα στους αστυνομικούς.

 

 

Ακολούθησε το Έθνος στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr

Ο… θάνατος της «μπέσας»

Και μπορεί τα συμβόλαια θανάτου του Γιώργου Καραϊβάζ και των υπόλοιπων θυμάτων να μην συνδέονται - κατά τις Αρχές- μεταξύ τους, όμως αποτυπώνουν ξεκάθαρα ότι το οργανωμένο έγκλημα στη χώρα μας ανθεί. Όπως επισημαίνουν στο ethnos.gr αστυνομικοί της Ασφάλειας, ο κύκλος του αίματος στους κόλπους της νύχτας, που δεν λέει να κλείσει, άνοιξε με την εκτέλεση του Βασίλη Γρίβα τον Μάιο του 2017.

 

Εκείνη την περίοδο, το γεγονός ότι η εν ψυχρώ δολοφονία έγινε μπροστά στον 11χρονο γιο του την ώρα που τον άφηνε στο σχολείο του στα Γλυκά Νερά έκανε τους αστυνομικούς, αλλά και τους ανθρώπους της νύχτας να μιλούν για τον… θάνατο της «μπέσας». «Οι ηγετικές φιγούρες στον χώρο της νύχτας δεν δολοφονούν αφήνοντας πίσω τους τόσους μάρτυρες και πολύ περισσότερο δεν εκτελούν έναν πατέρα -όποιος και αν είναι αυτός- μπροστά στα μάτια του παιδιού του.

 

Αυτό δείχνει ότι οι ισορροπίες στην λεγόμενη «Greek Mafia αλλάζουν», έλεγαν τότε με νόημα έμπειροι αστυνομικοί. Και από τότε μέχρι σήμερα αποτυπώνεται ξεκάθαρα ότι οι παλιοί άγραφοι νόμοι περί «μπέσας» στη νύχτα αναδιαμορφώθηκαν, για να καταλήξουν πλέον σε ένα ξεδιάντροπο ξεκαθάρισμα λογαριασμών μέσα σε κόσμο, υπό το φως της ημέρας και χωρίς κανέναν δισταγμό για τους απλούς πολίτες που θα τύχει να βρεθούν στο διάβα ψυχρών εκτελεστών.

 

24 εκτελέσεις από το 2017 έως σήμερα

Από τη δολοφονία του Γρίβα μέχρι και χθες το πρωί έχουν εκτελεστεί πάνω από δέκα πρωτοκλασάτα στελέχη της νύχτας, ενώ συνολικά στο οργανωμένο έγκλημα αυτή την ώρα υπάρχουν 24 εκτελέσεις συμβολαίων θανάτου. Πόσες από αυτές έχουν εξιχνιαστεί;

 

Σε πλήρες εύρος, να έχουν δηλαδή βρεθεί φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί καμία, ενώ οι συλλήψεις είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και για τις 24 εκτελέσεις. Συγκεκριμένα, έχουμε μόνο δύο συλλήψεις και αυτές έχουν να κάνουν με την δολοφονία του Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στη Βούλα τον Οκτώβριο του 2018. Όλες οι υποθέσεις -νέες και παλιές- εξακολουθούν να είναι ανοιχτές και ερευνώνται από την Αστυνομία με τις Αρχές να επισημαίνουν ότι οι δράστες είναι συνήθως πληρωμένοι δολοφόνοι από το εξωτερικό οι οποίοι, αμέσως μετά την εκτέλεση των συμβολαίων θανάτου, επιστρέφουν στις πατρίδες τους.

 

«Αυτό που συμβαίνει τους τελευταίους πολλούς μήνες, όμως, δείχνει ότι βρισκόμαστε μπροστά σε έναν νέο μεγάλο κύκλο αίματος όπου οι “μαθητές” τρώνε τους “δασκάλους” τους και όπου φυσικά νέα κυκλώματα αλλοδαπών παίρνουν τα ηνία από τους Έλληνες στον χώρο της νύχτας», επισημαίνουν οι ίδιες πηγές. Και καταλήγουν: «Αυτός ο κύκλος αίματος φαίνεται ότι έχει ακόμα αρκετά επεισόδια μπροστά του μέχρι να ολοκληρωθεί και εν συνεχεία μετά από κάποια χρόνια να ανοίξει ένας καινούργιος, γιατί έτσι λειτουργεί η νύχτα. Πράγματι, ο κύκλος αυτός δείχνει αέναος».









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτοί οι 2 που συνελήφθησαν είναι ακόμα μέσα ή έξω ; Αν είναι έξω ή η δίκη τους δεν έγινε ακόμα τι μήνυμα στέλνεται στους άλλους επίδοξους δολοφόνους ; ότι είμαστε Μεξικό ή Κολομβία φυσικά. Καληνύχτα Ελλάδα!