Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. που έσωσε 22χρονη: “Αν πέσεις θα πέσουμε μαζί”


Είναι στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Παλεύουν με σκληρούς εγκληματίες. Σώζουν ανθρώπινες ζωές. Ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. περιγράφει μία από τις δυσκολότερες υπηρεσίες του.

Την στιγμή που συνάδερφος του ξάπλωσε δίπλα σε μία 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη. Καθόταν μαζί της υπομονετικά και κατάφερε να την πείσει να μην πέσει στο κενό.

Η περιγραφή του αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συγκλονίζει:

«Χθές ήταν μια ιδιαίτερη κ δύσκολη υπηρεσία.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε άλλη μια απόπειρα αυτοκτονίας. Ένα νεαρό κορίτσι 22 ετών σε ταράτσα 5οροφης πολυκατοικίας. Η κοπέλα λοιπόν αποφασισμένη πέρασε και τα κάγκελα της ταράτσας και έκατσε οκλαδόν σε ένα περβάζι 30 περίπου εκατοστών πλάτος.

Από κάτω το απόλυτο κενό.

Επί μισή ώρα περίπου ο συνάδελφος και αδερφός μου, αφού και ο ίδιος πέρασε τα κάγκελα, έκατσε και αυτός οκλαδόν ακριβώς δίπλα της πιάνοντας της το χέρι και με συζήτηση και υπομονή προσπαθούσε να τη μεταπείσει. Η κοπέλα συνέχεια να κοιτάζει το κενό και ο αδερφός μου να της λέει ότι αν πέσει θα πέσουν μαζί! Και το εννοούσε!

Γιατί εκ των πραγμάτων δε θα μπορούσε να κρατηθεί ούτε ο ίδιος! Δε θα σας κουράσω.

Θα σας πω μόνο ότι ο συνάδελφος μου είναι πατέρας δύο παιδιών!

Η αυτοθυσία και ο ηρωισμός είναι πράγματα που γεννιέται κανείς με αυτά!

Δεν αποκτούνται με εκπαίδευση ούτε αγοράζονται! Δε θα μάθει ποτέ κανείς ούτε το συνάδελφο μου ούτε τα υπόλοιπα αδέρφια μου που έχω τη τιμή να υπηρετώ μαζί τους!

Γιατί δε τους ενδιαφέρει η προβολή.

Δε τους ενδιαφέρουν οι γνώμες, οι πολιτικές πεποιθήσεις και οι τάσεις στα social media.

Αν θίγονται κάποιες και κάποιοι για το αν θέλουν να κυκλοφορούν με τρίχες στις μασχάλες και αν τελικά είναι ή όχι φυσιολογικό να μεγαλώνουν παιδιά δύο άντρες ή δύο γυναίκες, αλλά και αν μπορεί ένα παιδί 15 ετών να αποφασίσει για το τί φύλο θέλει να είναι!

Δεν τους ενδιαφέρουν και δεν αναζητούν τον έπαινο! Τα μπράβο! Αλλά ούτε και λυγίζουν με αρνητικά σχόλια.

Δόξα το Θεό από αυτά συνηθίσαμε! 

Το φυσιολογικό από ότι φαίνεται πλέον είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας και οτιδήποτε ΠΑΡΆ ΦΎΣΙΝ είναι ΤΆΣΗ!

Επανάσταση για να μπορούν λοιπόν να έχουν οι γυναίκες τρίχες στη μασχάλη. Φυσιολογικό η χρήση κοκαΐνης και άλλων ειδών ναρκωτικών ουσιών σε μικρή ηλικία ακόμα και από πολιτικά πρόσωπα!!! Κ εμείς στις ταράτσες να παλεύουμε να αποτρέψουμε κόσμο να δώσει τέλος στη ζωή του!

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που μάθαμε ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ! Όχι με έξοδα δημοσίου! Γιατί ως γνωστόν δεν μπορεί να τα καλύψει, όπως ισχυρίζονται! Αλλά όλα από τη τσέπη μας όπως πάντα!

Θα συνεχίσουμε να είμαστε σε δύο λεπτά κατά μέσο όρο όπου και όποτε μας χρειάζεται ο κόσμος! Κι ας προσπαθείτε να μας έχετε σαν μαριονέτες έξω από τα πανεπιστήμια και να αμαυρώνετε την εικόνα μας.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε αυτό που είμαστε

με το να στερούμαστε φαγητό για να πηγαίνουμε σε εκπαιδεύσεις και να αγοράζουμε ΕΞΟΠΛΙΣΜΌ για να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε καλάσνικοφ! Κ ναι μπορούμε!

Θα συνεχίσουμε να χαμογελάμε στο χάρο καθημερινά και να δίνουμε τις ζωές μας για τον κόσμο!

Για τη πατρίδα μας!

Την οικογένεια και τη θρησκεία μας!

Γιατί αυτό αγαπάμε να κάνουμε!

Γιατί δε μας ενδιαφέρει τπτ απολύτως πέρα από την υστεροφημία μας!

Γιατί η δικιά μας “κοκαΐνη” είναι το ΣΗΜΑ στο μπράτσο κ η ΣΗΜΑΊΑ μας! Και η δικιά μας αμοιβή είναι η ευχή της κάθε Ελληνίδας μάνας και γιαγιάς που μας σταυροκοπάει όταν μας βλέπει από το παράθυρο του σπιτιού της!

Αν κάποιος ενοχλήθηκε με κάτι από τα παραπάνω, πέρα από αισθητικό για αποτρίχωση να επισκευτεί άμεσα και ψυχολόγο!

Για όλα υπάρχουν λύσεις!

Υ.Γ.

Θα μας βρίσκετε συνέχεια μπροστά σας!

“Ουρανοκατέβατοι” όπως λένε και κάποιοι ισοβίτες, πίσω από τα κάγκελα, για εμάς!

Μέχρι τελευταίας ρανίδος! Όπως ορκιστήκαμε!

Ένας ΔΙ.ΑΣ»

 





Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συγκλονιστικό
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ουρανοκατεβατοι που λενε κατι ισοβιτες καρντασια φιλαρακια , δεν θα σας κουρασω πολυ , τελοσπαντων δι.ας. δι.ας. δυναμη στη μπαντα περνανε τα κομαντα και αμα λαχει μεχρι τη τελευταια ρανιδα ναουμε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωραια τα γράφει.Φυσικα εκτός τόπου και χρόνου για την υπηρεσία που θέλει επαγγελματίες και όχι μελοθανατους.Φυσικα αναφέρομαι σε αυτούς που τραβάνε κουπί και όχι τους χρονικούς γλειφτες που είναι πάνω από τους μισούς.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτός που θέλει να αυτοκτονήσει το κάνει σιωπηλά. Δεν ειδοποιεί ώρες πριν για τον τόπο, τρόπο, χρόνο της πράξης, ώστε να τον αποτρέψουν.
Αν το αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθεί η κοπέλα τι θα λέγαμε τώρα για τον ΔΙ.ΑΣ. ; ότι υπερέβη το ρόλο και τις εντολές του. Δεν είναι διαπραγματευτής. Επιτέλους σε αυτή τη χώρα πρέπει να εφαρμόζουμε τους κανόνες, είτε μας αρέσει, είτε όχι, αλλιώς κανένα αποτέλεσμα δεν θα είναι σίγουρο. Η πιστή εκτέλεση μιας συνταγής παράγει εγγυημένο και πάντα ίδιο φαγητό.