Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Άλλες δύο ληστείες σε σούπερ μάρκετ είχε διαπράξει ο 22χρονος που συνελήφθη την Παρασκευή στο Παλαιό Φάληρο

 


Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 4-6-2021 στο Παλαιό Φάληρο, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 22χρονος ημεδαπός για ληστείες κατά συρροή και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

 

Λίγο πριν, ο 22χρονος είχε διαπράξει ληστεία με τη χρήση όπλου σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή και είχε διαφύγει πεζός. Ανωτέρω αστυνομικοί που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, τον αναζήτησαν και τον εντόπισαν σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας όπου είχε εισέλθει για να κρυφτεί απορρίπτοντας το όπλο και τα κλοπιμαία. Ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στην έδρα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

 

Στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι ρέπλικα, σουγιάς, το χρηματικό ποσό των -1.615- ευρώ που είχε αφαιρέσει από το σούπερ μάρκετ και είδη ρουχισμού.

 

Σε επακόλουθη έρευνα στην οικία τους βρέθηκε και κατασχέθηκε και έτερο πιστόλι τύπου ρέπλικα.

 

Από τη μέχρι στιγμής προανακριτική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας εξιχνιάστηκαν επιπλέον -2- ληστείες σε σούπερ μάρκετ με τον ίδιο τρόπο δράσης.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων αξιόποινων πράξεων συνεχίζεται.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια