Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βούλα: Συνελήφθη 21χρονος σάτυρος που παρενοχλούσε 14χρονες


Χειροπέδες  πέρασαν οι αστυνομικές αρχές στη Βούλα σε έναν 21χρονο που παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια, μαθήτριες Γυμνάσιου και Λυκείου τις οποίες είτε τις ακολουθούσε και επιτίθονταν μόλις έβρισκε ευκαιρία, είτε κρυβόταν σε σκοτεινά σημεία προκειμένου να αιφνιδιάσει τα θύματα του.

Ωστόσο την περασμένη Παρασκευή τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε.

Συγκεκριμένα, το Α 4-3/Α περιπολικό της Άμεσης Δράσης έλαβε σήμα από το κέντρο ότι στην περιοχή της Βούλας στον Αγ. Νεκτάριο νεαρός επιδειξίας παρενοχλεί ανήλικα κορίτσια.

Αμέσως οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο όπου συνέλαβαν τον σάτυρο ο οποίος είναι 21 ετών Έλληνας. Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες ο 21χρονος είχε πλησιάσει δύο ανήλικες 14 ετών και αυνανιζόταν μπροστά τους μέρα μεσημέρι

O 21χρονος είναι σεσημασμένος για κλοπές και ληστείες.

Δείτε την ανάρτηση του συνδικαλιστή αστυνομικού της Άμεσης Δράσης Χρήστου Μπαλάσκα

Χρήστος Μπαλάσκας

4/6/2021. Το Α 4-3/Α περιπολικό της άμεσης δράσης λαμβάνει σήμα απο το κέντρο ότι στην περιοχή της Βούλας στον Αγ. Νεκτάριο νεαρός επιδειξίας παρενοχλεί ανήλικα κορίτσια. Αμέσως οι συνάδελφοι έφτασαν στο σημείο όπου κατέλαβαν εντοπράτεσθε τον σάτυρο ο οποίος είναι 21 ετών Έλληνας. Αμέσως προσήχθη στο Τ.Α. για τα περαιτέρω. Άλλη μια μάστιγα της εποχής μας.... Η άμεση δράση όμως είναι πανταχού παρούσα. Συγχαρητήρια στο πλήρωμα. Εύγε!!!!

https://www.tovima.gr








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια