Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σοκ στα Πατήσια: Βίαζαν 19χρονη επί τρεις μέρες δίνοντάς της ναρκωτικά και μετά έφυγαν για... διακοπές στη Μύκονο


Συνελήφθησαν, το μεσημέρι του Σαββάτου στη Μύκονο, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 20 ετών, κατηγορούμενοι για βιασμό και παράνομη κατακράτηση.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο το πρωί, μια 19χρονη αλλοδαπή κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών την παράνομη κατακράτηση της επί τριήμερο σε οικία στην Αθήνα και το βιασμό της από τρεις αλλοδαπούς με καταγωγή από την Αλβανία.

Οι δύο δράστες αφού την κράτησαν όμηρο για τρεις ημέρες, την απελευθέρωσαν  το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι του Πειραιά.

Η γνωριμία με τους δράστες

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα γνωρίστηκε μέσω social media με έναν από τους δράστες και τον επισκέφτηκε στο σπίτι του, στον Άγιο Νικόλαο Πατησίων. Εκεί εμφανίστηκε και ο δεύτερος δράστης και μαζί την βίαζαν επί τρεις ημέρες, έχοντάς την συνέχεια υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Η ίδια ισχυρίζεται οτι της έριξαν κάτι στο ποτό για να κάμψουν τις αντιστάσεις της. Τελικά, το πρωϊ του Σαββάτου την παράτησαν στην περιοχή του Πειραιά και ανέβησαν στο πλοίο για διακοπές στη Μύκονο.

Κατόπιν της καταγγελίας, ταυτοποιήθηκαν και εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και σε συνεργασία με την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου και το Λιμεναρχείο Μυκόνου, συνελήφθησαν το μεσημέρι της ίδιας μέρας στη Μύκονο.

Συγκεκριμένα μόλις οι δυο βιαστές αποβιβάστηκαν απο το καράβι στο λιμάνι της Μυκόνου, οι αστυνομικοί τους εντόπισαν αμέσως από τις φωτογραφίες που τους είχε δείξει το 19χρονο κορίτσι και πριν προλάβουν να αντιδράσουν τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

https://www.thetoc.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια