Tο ασφαλιστικό των Αστυνομικών με τις τελευταίες αλλαγές του Ν 4670/20 - Tου Δημήτρη Καραγιαννόπουλου


Συνταξιοδότηση Αστυνομικών :  Προϋποθέσεις, όρια ηλικίας, τρόπος υπολογισμού σύνταξης εφάπαξ, επικουρικά . 
   

Πίνακες με ποσά κύριας & ανταποδοτικής σύνταξης σε αντιστοίχηση ετών ασφάλισης , συντελεστή αναπλήρωσης και μέσο όρο αποδοχών.
 
Με το παρακάτω αναλυτικό κείμενο επιδιώκουμε να αποσαφηνίσουμε, για την κάθε περίπτωση, τα  όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, τον τρόπο υπολογισμού σύνταξης  &  εφάπαξ, τον απαιτούμενο χρόνο  για την θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος για την επικουρική σύνταξη από τους τομείς Επικουρικής Ασφάλισης (Τ.Ε.Α.Ε.Χ. – Τ.Ε.Α.Υ.Α.Π. )  και γενικά όλες τις αλλαγές που έχουν επέλθει στην ασφάλιση των αστυνομικών 
με τις τελευταίες αλλαγές του Ν 4670/20 .


https://pasapolice.blogspot.com10 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ένας να πει να γίνει ενοποίηση της χωροφυλακής και των πόλεων ή μπα ;Ένας να πει ότι αν μπεις στα 18 και με 40 χρόνια υπηρεσίας πας 58 και το όριο ηλικίας είναι στα 55 .Ένας να πει ότι γέρος αστυνομικός δεν εμπνέει σεβασμό

Ανώνυμος είπε...

Ένας να πει ότι σαράντα χρόνια δεν βγαίνουν. Ένας να πει ότι η μάχιμη πενταετία πρέπει τουλάχιστον να επεκταθεί σε οκταετία.

Ανώνυμος είπε...

κανείς αδερφέ, ούτε τα αυτονόητα...

Ανώνυμος είπε...

Οποίος δεν του αρεσει παραίτηση οι υπόλοιποι που δουλεουμε μεχρι τα 65 τι ειμαστε ; Μη βιάζεστε να απαντήστε γιατι εκει θα ελθετε ολοι σας

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο.... Κάτσε και φώναζε δημόσια ότι αστυνομικός 53 ετών που προσλήφθηκε μέσω πανελληνίων στα 18, θα είναι συνταξιούχος(35 χρόνια πραγματικά+5 τα μάχιμα σύνολο 40)! Και δε σε αρέσει κιόλας! Τη στιγμή που στα βαρέα και ανθυγιεινα βγαίνουν στη σύνταξη στα 62! Αρκεί να πείτε κάτι. Και βέβαια ούτε κουβέντα ποιός το πέτυχε αυτό. 40 χρόνια εργασίας (που συμπεριλαμβάνει τη πενταετία, στρατό και τυχόν ασφάλιση σε άλλο ασφαλιστικό φορέα) ή 60 έτη ηλικία. Απλά για να μαθαίνουν κάποιοι. Αυτό το πέτυχε το Συνδικάτο!

Ανώνυμος είπε...

Πήραν συντάξεις με 22,5 χρόνια και στρατό και μείναμε εμείς πίσω να δουλεύουμε 40 χρόνια. Θα πάρει να δοθούν 2-3 χρόνια συνταξιμα ως ειδική ρύθμιση με το επικίνδυνο, όπως με τα βαρέα κι ανθυγιεινά δίνονται 5 χρόνια σε όλους τους εργαζομένους.

Ανώνυμος είπε...

Ναι δε φίλε αλλά οι υπόλοιποι δεν δουλεύουν όλα τα Σαβατοκυρκιακα δεν δουλεύουν νύχτα χωρίς να πληρωνονται δεν δουλεύουν όλες τις αργίες του χρόνου δεν κάνουν ποτέ γιορτές με τις οικογένειες τους δεν μαθενουν στις 01,00 τα ξημερώματα τι ώρα δουλεύουν την επόμενη που πολλές φορές είναι στις 06.00,δεν τους περνούν τηλέφωνο στις 11.00 το πρωί να τος πουν ότι στις 11.30 φεύγουν για Έβρο χωρίς να τους πουν για πόσες ημέρες και το πότε θα γυρισουν πίσω (ήταν τελικα 32 ημέρες) δεν τους βάζουν να κοιμηθούν σ ένα δωμάτιο με άλλα 11 ατομα (γιατί δεν υπάρχουν άλλα δωματια στην περιοχή) δεν τους ξεχνούν στι μέση του πουθενα χωρίς ένα ποτήρι νεροκαι πολλά άλλα `γιατί" ακόμη (εάν θέλεις να τα γράψω)..

S.P. είπε...

Δηλαδή να αλλάξουμε κάτι προς το καλύτερο δεν υπάρχει περίπτωση?Πρέπει να παραιτηθούμε?Αχ...ρε Ελληνα...να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα...

Ανώνυμος είπε...

Όσοι δουλεύετε Δευτέρα Παρασκευή πρωινό ωράριο να πάτε εβδομήντα.Ηξερα τις συνθήκες της αστυνομίας μπήκα Γιατί ήξερα θα φύγω και νωρίς.Αν ήξερα 40 χρόνια ξενύχτι, πεζοδρόμιο , αποσπασεις εκτος νομου αργίες γιορτές μακριά από τα παιδιά μου δεν θα πέρναγα ούτε απέξω.Αλλο 25 χρόνια έστω και με μειωμένη σύνταξη και άλλο 40.Ακομη και σήμερα οι περισότεροι αστυνομικοί μαθαίνουν την προηγούμενη το απόγευμα τι ώρα και τι υπηρεσία θα εκτελέσουν την επόμενη μέρα.Μια ζωή κυριολεκτικά αιχμάλωτος της υπηρεσίας.

Ανώνυμος είπε...

Ποσα χρονια κολλας ενσημα εσύ που δουλεύεις έως στα 65? Μήπως έπιασες δπυλά στα 35 σου?