Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Ακαρνανίας: Πρόεδρος και ΓΓ μας εκπροσωπούν στα ΜΜΕ


Διαβάστε την ανακοίνωση των Αστυνομικών Ακαρνανίας: Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας εκπροσωπείται στα ΜΜΕ αποκλειστικώς και μόνον από τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα της. Σε αυτό το πλαίσιο, ουδεμία επικοινωνία υπήρξε με δημοσιογράφο για επεισόδιο που είδε το φως της δημοσιότητας μεταξύ πολίτη και αστυνομικού στη Βόνιτσα.

Αυτό σημαίνει ότι όλα όσα ανεφέρθησαν από συγκεκριμένο δημοσιογράφο την 7-5-2021 στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN περί συνδικαλιστών (προφανώς τοπικών, διότι αυτοί είναι εκλεγμένοι εκπρόσωποι των αστυνομικών σε τοπικό επίπεδο), που φέρονται να ανεφέρθησαν σε κακή συμπεριφορά του αστυνομικού, δεν προέρχονται από τα πρόσωπα που εκπροσωπούν την Ένωσή μας στα ΜΜE.

Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη αναφορά, που έγινε από αναρμόδια πρόσωπα, εξυπηρετεί προσωπικές φιλοδοξίες και «μικροσυνδικαλιστικά» συμφέρoντα, γι’ αυτό καλούμε τον δημοσιογράφο να διευκρινίσει ποιων συνδικαλιστών τη γνώμη έλαβε.

Περαιτέρω, σε σχέση με τους συνδικαλιστές που φέρεται να εξέφρασαν τη γνώμη τους και να άσκησαν κριτική, υπενθυμίζουμε ότι η έκφραση γνώμης και η άσκηση κριτικής είναι ευπρόσδεκτη, ωστόσο πρέπει να γίνεται επωνύμως και όχι ανωνύμως, ενώ ουδείς μπορεί να κρύπτεται όπισθεν της ιδιότητάς του.

Επίσης, αναφορικώς με το συγκεκριμένο περιστατικό, καταδικάζουμε χωρίς διάκριση τη βία, που είναι απαράδεκτη, παράνομη και καταδικαστέα.

Όποιος πιστεύει ότι έχουν τελεστεί σε βάρος του παράνομες πράξεις, οφείλει να προσφεύγει στη Δικαιοσύνη και σε καμία περίπτωση δεν νομιμοποιείται να προβαίνει σε βιαιοπραγίες.

Τέλος, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον συνάδελφό μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαος

 









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης G K είπε…
Ψωνίσατε απο σπάλα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το κακό είναι ότι αυτοι την εκπροσωπούν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
11:22 μ.μ. κάνεις κ διορισμούς? θες κάποιον βολικό?