Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πώς μειώνετε τον αριθμό των εισακτέων όταν τα τμήματα ψυχορραγούν; - κείμενο αναγνώστη


Δημοσιεύουμε κείμενο αναγνώστη του bloko.gr: Ως υποψήφιος πανελληνίων της περιόδου 2020-2021 παραβλέποντας την όλη κούραση και εξάντληση της τηλεκπαιδευσης λόγω του ότι το υπουργείο έκρινε ορθό να κλείσει τα σχολεία για 6 μήνες και να τα ανοίξει για 2 αποφάσισα να προσπαθήσω να πετύχω την εισαγωγή μου στις αστυνομικές σχολές.Ειναι όνειρο ζωής για μένα και θα το παλέψω όσες φορές χρειαστεί.

Εμπιστευτηκα όμως όπως άλλοι τόσοι υποψήφιοι τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κυρίου Χρυσοχοΐδη ότι θα υπάρξουν γενναίες προσλήψεις και άλλα πολλά.Δεν στηρίχτηκε κάνεις εξ ολοκλήρου Σ αυτές τις <<δεσμεύσεις>>παρόλα αυτά όμως αποτέλεσαν εφαλτήριο να ξεκινήσουμε μια κοπιωδη προσπάθεια η οποία εκτός απ το γεγονός ότι μας εξουθένωσε ψυχολογικά και πνευματικά μας εξουθένωσε και οικονομικά.Για να καταλήξω στο μείζον ζήτημα που εύλογα προκύπτει και να σας εκφράσω την απορία μου:Πώς κύριε Χρυσοχοΐδη προβαίνετε σε προσλήψεις χιλιάδων ειδικών φρουρών και συνοριοφυλακων απ τους οποίους πολλοί απέδειξαν ότι έχουν μια κλιση στην ανομια και όχι στην ευνομία απ την αρχή της προσληψης τους;

Πώς μπορείτε να μειώνετε τον αριθμό εισακτεων στις σχολές αστυφυλακων/αξιωματικών όταν οι αστυνομικοί φωνάζουν πως τα τμήματα ψυχοραγουν;

εωρείτε πιο σωστό να έχετε αστυνομικούς με ολιγομηνη εκπαιδευση στον δρόμο και με δικαίωμα οπλοφορίας και όχι αποφοίτους αστυνομικων σχολών οι οποίοι εκπαιδεύονται επί 3-4 συναπτά έτη; Όπως σας πιστέψαμε και σας δώσαμε την ψήφο μας και συμβάλαμε έστω και μ αυτή την κίνηση να γίνετε υπουργός οφείλετε να μας πείτε γιατί η αξιοκρατία υπέστη ένα τέτοιο πλήγμα τα τελευταία χρόνια. Εν ολίγοις είστε πρόθυμος να σταματήσετε τις προσλήψεις από το παράθυρο και να κάνετε έστω τον μισό αριθμό προσλήψεων απ αυτές που κάνατε για ειδικούς φρουρούς και συνοριοφυλακες μέσω πανελληνίων διότι τέτοια μείωση δεν μπορεί να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι έχουμε μνημόνιο γιατί πλέον έχουμε βγει.









Δημοσίευση σχολίου

23 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
369 άτομα θα πάρει η Ευελπίδων, 150 η Ικαρων, 265 η σμυ και 310 η αστυφυλακων. Καταλαβαίνετε όλοι που πάει η δουλειά... Τελείωσε ο Αστυφύλακας των πανελληνίων....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ξύλινη γλώσσα του άρθρου καταδεικνύουν ότι δεν είναι γραμμένο από τελειόφοιτο λυκείου αλλά από αστυνομικό εγκλωβισμένο στην Αθήνα που δεν μπορεί να φύγει για επαρχία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι Στρατιωτικές Σχολές, οι οποίες δεν έχουν συνδικαλισμό πέτυχαν ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ των προσλήψεων τους μέσω πανελληνίων το 2021. Η Αστυνομία με σημαιοφόρο του συνδικαλισμού τον κύριο Γερακαράκο και τις ΚΟΥΤΑΛΕΣ του... ολισθαίνει. Αντί να ασχοληθεί με σοβαρά και ουσίας ζητήματα, δημιουργεί υποτιθέμενα προβλήματα στα κανάλια και εμφανίζεται ως πυροσβέστης. Ο δε Πάκος κάνει ανακοινώσεις για το πόσο άριστος γνώστης των προβλημάτων της Αστυνομίας είναι ΓΑΔΑρχης και πόσο καλά τα πάει και ανεβάζει και φωτογραφίες. Κάνει και καμία ρουσφετολογική μετάθεση για ψήφους, βγαίνει να σχολιάσει ότι ήταν λάθος η επικήρυξη των ληστών στα Γλυκά Νερά και όλα καλά. Για αυτό έχει ψηφιστεί και όχι να κάνει ένα σορό διαβήματα στο Υπουργείο για τη μείωση του ανθρώπινου δυναμικού της Αστυνομίας και την εξάντληση του προσωπικού της από την υποστελέχωση. Τώρα βγείτε να πείτε ότι είμαι γραφικός Πασοκ ,αντιπολίτευση κλπ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το 2019 ψήφισαν και οι 17χρονοι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έτσι ακριβώς!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η Αστυνομία προσλαμβάνει Φρουρούς δια πάσα νοσον, φυσικά για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους και οι Συνδικαλιστές μας δεν κουνιούνται.
Αν τα έκανε αυτά άλλη Κυβέρνηση, θα την είχαν ρίξει από την πρωτη χιλιάδα που προσέλαβε.
Έχουν καταργήσει τους εισακτεους των Πανελληνίων εξετάσεων...
Μην τους ψηφίσει κανείς παιδιά
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
1 αξιωματικός για 5 αστυφύλακες. Γεμίσαμε στρατηγούς και δεν έχουμε στρατιώτες...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφού θα μας πάει που θα μας πάει στα 60(για να μην πάρει άλλους), ας δώσει κανα 200αρικο στο μισθο να πάμε τουλάχιστον χορτατοι...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Περισσότεροι από τους μισούς ΕΦ και ΣΦ έχουν πτυχίο ισάξιο με την αστυφυλάκων και επιπλέον στην μαχιμότητα δεν αγγίζονται. Έχουν ανεβάσει το επίπεδο της αστυνομίας μην γελιόμαστε. Όσο για τις παρανομίες νομίζω είσαι άστοχος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απλά ξεφτίλα της Αστυνομίας, αντί να παίρνουμε περισσότερα άτομα μέσω πανελληνίων εξετάσεων, αυτοί πήραν με οποιοδήποτε άλλο τρόπο για ικανοποίηση του κομματικού ακροατηρίου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κατάφερε πρώτα να μπεις στην αστυνομία και πες ότι είναι να πεις. Αν έχεις μπει όπως φαίνεται ότι είσαι στο σώμα,Πειραιώς για ψυχολόγο γιατί αν το αφήσεις θα μαζευτούν τα προβλήματα σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσύ που το ξέρεις πόσο κόσμο έχουν τα ατ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο συνδικαλισμός στην αστυνομία είναι φερέφωνο της Νέας Δημοκρατίας πρέπει άμεσα να διαγραφουμε όλοι.....
Ο χρήστης John είπε…
Δυστυχώς η ρουσφετολογία συνεχίζεται. Δώσαμε ψήφο στη Ν.Δ και μας απογοήτευσε άλλη μια φορά. Προσλήψεις γίνονται από το παράθυρο με αμφιβόλου ποιότητας αστυνομικούς. Δυστυχώς οι άριστοι επιδεικνύονται χειρότεροι από τους προηγούμενους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όποιος και να το έγραψε έχει δίκιο. Τέλος ο αστυφύλακας των πανελληνίων εξετάσεων. Τυπικά και σπασμωδικά θα υπάρχει για να θυμίζει την σπουδαία τομή που υλοποιήθηκε το 1995. Η πελατεία των ψήφων θέλει θυσίες έτσι δεν είναι ...??? Τίποτα δεν είναι τυχαίο και η παρακμή αξιών συνεχίζεται συντροφοι ...!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η σχολή αστυφυλάκων χρειάζεται για να βγάζει ανακριτικούς υπαλλήλους. Οι ανακριτικοί υπάλληλοι μόνο σε ανακριτικά καθήκοντα. (310 το χρόνο επί 35 έτη ως τη σύνταξη είναι 10850 άτομα. Η αστυνομία σήμερα έχει 55000 κόσμο. Αν ένας στους πέντε είναι ανακριτικός είναι υπέρ αρκετά. Μη ανακριτικοί - φρουροί και συνοριακοί σε όλα τα μη ανακριτικά πόστα. Σε νεαρή ηλικία στο δρόμο (διμοιρίες, περιπολικά κλπ, στη δύση της καριέρας αρχειοθέτες, επιδόσεις κλπ) . Ο τρόπος εισαγωγής (αν δεν γίνεται με μπάρμπα στην κορώνη για να υπάρχουν οι άθλιες παλιές κομματικές εξαρτήσεις) δεν είναι πρόβλημα. Η αστυνομία έχει εκατοντάδες άλλα προβλήματα ουσίας και καθημερινότητας να λύσει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητέ υποψήφιε καλή τύχη σου εύχομαι. Στην έκθεση είσαι καλός! Προσοχή όμως στην αντιγραφή γιατί μπορεί να μηδενιστεί το γραπτό σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς το χάλι της αστυνομίας θα φανεί τα επόμενα χρόνια, κρατήστε το σχόλιο, όταν πολιτική και φυσικά ηγεσία του σήμερα θα είναι παρελθόν και εκ του ασφαλούς για άλλη μια φορά θα ασκούν κριτική. Άλλωστε το ότι κάποιος ήταν αδιάβαστος στα μνημόνια δεν τον εμπόδισε να ξαναγίνει υπουργός. Ο Έλληνας ξεχνάει και την πληρώνει δύο φορές.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπερδεψες μαλλον τα αρθρα καλοπροαιρετε συναδελφε. Σε αλλο γραφει για τον Πακο. Εκτος αν φοβασαι να αντιπαρατεθεις εκει γιατι σας καταλαβανε πλεον και οι δοκιμοι αστυφυλακες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πες τα ρε συνάδελφε. Μέχρι τους ειδικούς φρουρούς δεν είχα δει ποτέ αστυνομικό να πηδάει με αλεξίπτωτο από την ταράτσα!
Αυτή η καραμέλα με τη μαχιμότητα σας έχει φάει! Έχετε μπερδέψει το πεδίο μάχης και το στρατό με τους πολίτες. Δεν έχετε μάθει να ξεχωρίζετε καταστάσεις και να βάζετε μια διαβάθμιση στα περιστατικά , για εσάς όλα είναι στο κόκκινο υπερβάλετε και μετά έρχεστε στον αξιωματικό υπηρεσίας ( το παιδάκι που δεν έχει πάει στρατό) και ήσαστε όλο "προϊστάμενε, τι κάνουμε τώρα? "
Οι ΟΥΚΑΔΕΣ και τα κουμάντα είναι για τα Ίμια Όχι για την αστυνομία πλην ορισμένων υπηρεσιών π.χ ΕΚΑΜ
Ο χρήστης Unknown είπε…
Το γεγονός ότι ματ στελεχώνονται από ανακριτικούς δε προκαλεί σε κανέναν έκπληξη χρόνια τώρα;;;; Είναι δυνατόν;
Τι χρειάζονται οι ανακριτικοι στα ματ κ ουσιαστικά ακυρώνεται όλη η εκπαίδευση όσον αφορά τα ανακριτικα καθήκοντα;
Τι χάλι είν'αυτό Παναγία μου, πως υπάρχουμε ακόμα σαν κράτος απορώ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έλα μου ντε, γιατί στα ΜΑΤ και στο Μεταγωγών, έχουν πάει οι Αστυφύλακες, των Πανελληνίων εξετάσεων, που είναι και Ανακριτικοί Υπάλληλοι;;;
Έπρεπε να πάρουν τους Φρουρούς που είναι "μπρατσαραδες"!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατι πολυ απλα στα ματ θελουν αβουλα οντα νεαρα ως επι το πλειστον κατι που δε μπορουν να κανουν σε εναν 30αρη.κομπλεξ με τους φρουρους μια ζωη..αντε πατε σε κανα ψυχολογο μας τα εχετε πρηξει