Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επεισόδια με αρνητές μάσκας στην Καρδίτσα: «Μπούκαραν» σε τράπεζα - Μηνύουν αστυνομικούς


Μια περίεργη ομάδα αρνητών μάσκας αναστατώνει το Μουζάκι Καρδίτσας. Οι θερμόαιμοι αντιδραστικοί, που δηλώνουν «θεματοφύλακες του Συντάγματος», επισκέπτονται σχεδόν καθημερινά το Τμήμα Μουζακίου και υποβάλλουν μηνύσεις εναντίον των αστυνομικών που κάνουν ελέγχους για τον κορωνοιό, και βεβαιώνουν παραβάσεις για μάσκα, μετακίνηση και σε όσους παραβαίνουν τα μέτρα κατά της διασποράς του Covid -19.

Τελευταίο «θερμό» επεισόδιο, χθες το πρωί, όταν δύο άτομα, ένας 40χρονος πρώην στρατιωτικός μαζί με έναν 57χρονο άνεργο «μπούκαραν» στην Εθνική Τράπεζα Μουζακίου και έκαναν φασαρία στους υπαλλήλους ζητώντας να τους διαγράψουν τα δάνεια.

Μάλιστα, αρνούνταν να φορέσουν τη μάσκα τους και φώναζαν στους υπαλλήλους και τους πελάτες να μη φοράνε μάσκες και να μην τηρούν αποστάσεις ζητώντας με… το έτσι θέλω να εξυπηρετηθούν. Έξαλλοι και ανυποχώρητοι, φώναζαν και απειλούσαν, ενώ το γεγονός ότι δεν φορούσαν μάσκες έκανε τους πελάτες να διαμαρτύρονται και τους υπαλλήλους να καλέσουν την Αστυνομία.


Δυνάμεις του Α.Τ με τη συνδρομή των ανδρών της ΟΠΚΕ επιχείρησαν να τους συλλάβουν όμως οι «αρνητές του Μουζακίου» αντιστεκόταν φωνάζοντας ότι αυτοί έχουν το δικαίωμα να συλλάβουν τους αστυνομικούς και όχι η Αστυνομία και αν τους συλλάβουν έλεγαν χαρακτηριστικά ότι «έχουν το δικαίωμα να τους εκτελέσουν (!) συμφώνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος».

Φυσικά λίγη ώρα αργότερα οι δύο θερμόαιμοι αρνητές μάσκας συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας, για εξέγερση σε ανυπακοή, για διασπορά του ιου με τη μη χρήση μάσκας, για αντίσταση, απείθεια και βία κατά υπαλλήλων ενώ η εισαγγελέας διέταξε να κρατηθουν μέχρι σήμερα όπου θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Καρδίτσας.

Δημήτρης Πώποτας - Άρια Καλύβα




Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τελικά η ανθρώπινη βλακεία σε μερικούς έχει βάθος απύθμενο.......Ψυχίατρος να τους κοιτάξει......Θεματοφύλακες της π@π@ρολογίας.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έτσι. Εδώ και κάποιους μήνες, έρχονται στο υπηρεσιακό mail , διάφορες εξαγγελίες και δηλώσεις, από κάποιον ή κάποιους θεματοφύλακες, κάτι κατεβατα ατελείωτα, που είναι για κλάματα και όχι για γέλια, εφόσον υπάρχουν " ψεκασμενοι" που τα υποστηρίζουν. Mail 200 σελίδων κλπ κλπ κλπ.Ας ασχοληθεί κάποια δικαστική αρχή με αυτούς , μήπως και καταλάβουν, ότι είναι παράνομο να διαταράσσεται μια υπηρεσία. επίσης σε περίπτωση που δεν καταλαβαίνουν, υπάρχει και ο εγκλεισμός, για θεραπευτικούς λόγους πάντα .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η άλλη λύση είναι να τους φέρει κάποιος σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα, είτε στους ίδιους ή στις οικογένειές τους, για να δούμε μετά αν θα συνεχίσουν να είναι αρνητές.
Ο χρήστης Lambros είπε…
Μα θα κάνουν μετά μήνυση στο δημόσιο ότι δεν τους προστάτεψε από την πανδημια μιλάμε για τελείως στόκους που τους εκμεταλλεύονται επιτηδιοι.μια είναι η λύση όποτε έρχονται για να δημιουργήσουν προβλήματα αυτόφωρο για διατάραξη της υπηρεσίας κατευθείαν και χώσιμο στο κρατητήριο.μονο έτσι καταλαβαινουν.πανε και σε άλλες υπηρεσίες και δημιουργούν προβλήματα ΙΚΑ εφορίες νοσοκομεία,τουλάχιστον έμεις που μπορούμε να τους περνάμε αυτόφωρο μπας και σταματήσουν γιατί το έχουν παρακάνει οι αρνητές του κ@λου.Και να ασχοληθεί σοβαρά η δικαιοσύνη και η κρατική ασφάλεια με τους υποκινητές.γνωστοι είναι φωτό έχει το fb....