Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πώς έγινε η σύλληψη τού ληστή λίγο πριν φύγει για Τουρκία


Με λεωφορείο, το οποίο έφευγε για Τουρκία επιχείρησε ο 36χρονος, που φέρεται να εμπλέκεται σε ληστεία στο Πικέρμι, να το σκάσει από τη χώρα μας. Διαβάστε την ανακοίνωση των Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης: Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης συγχαίρει τους Συναδέλφους  που εργάζονται στο Τ.Δ.Ε. Κήπων καθώς και τους Συναδέλφους της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης για τη σύλληψη  υπηκόου Γεωργίας, ο οποίος προσπάθησε να εξέλθει από τη χώρα μας από το Συνοριακό σημείο Κήπων Έβρου.

Οι Συνάδελφοι μας  δείχνοντας  επαγγελματισμό, παρατηρητικότητα, και υψηλό αίσθημα ευθύνης, εντόπισαν τον υπήκοο  Γεωργίας σε λεωφορείο που έκανε έξοδο προς Τουρκία και διαπίστωσαν μετά από ενδελεχή έλεγχο ότι έφερε στο διαβατήριό του πλαστές σφραγίδες.

Αμέσως την υπόθεση διερεύνησε και η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης όπου οι Συνάδελφοί μας εντόπισαν και άλλα επιβαρυντικά στοιχεία εις βάρος του, με πιθανή συμμετοχή του σε βαριές εγκληματικές ενέργειες που τελέστηκαν πριν λίγες  μέρες στην περιοχή της Αττικής.

Για ακόμη μια φορά οι Συνάδελφοι μας, δείχνουν τις τεράστιες δυνατότητες τους στην καταπολέμηση του εγκλήματος, την ώρα μάλιστα που μια υπηρεσία όπως το ΤΔΕ Κήπων με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες, λειτουργεί με τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό.

Ειδικά τώρα με την απόφαση για άνοιγμα των Συνόρων στην έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου και το ιδιαίτερο καθεστώς της εποχής covid 19, θεωρούμε ότι η ενίσχυση με μεγάλο αριθμό αστυνομικών είναι επιβεβλημένη και αναγκαία. Καλούμε την φυσική ηγεσία να προβεί σε όλες εκείνες τις ενέργειες ώστε υπηρεσίες τόσο σημαντικές και ευαίσθητες να λειτουργούν με το ανάλογο προσωπικό προσαρμοσμένο στις πραγματικές ανάγκες του σήμερα.

Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό των συναδέλφων μας προκειμένου να κάνουμε γνωστά όλα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με σκοπό την επίλυσή τους.

 

                                       Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

 

 

ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος


 

Ο Γενικός Γραμματέας 

 

 

ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Γεώργιος


 

 

 

 

 

 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Ντροπή...καπιταλευεστε μέχρι και τον θρήνο της οικογένειας για ψήφους...μια κοινή λογική σύλληψη έγινε και για να πάρετε την δόξα μόνοι σας λύσατε το έγκλημα των γλυκών νερών όταν οι συγγενείς επιζητούν ηθική δικαίωση...