Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παναγιώτης Φίκιας: Όλα βαίνουν καλώς...


Κάπως έτσι έχουν εκλάβει κάποια πράγματα,κάποιες διοικήσεις στην Δ.Α Λέσβου.Και πρώτα ας αναφερθώ στο Α.Τ Πλωμαρίου που τα ρεπό οι συναδελφοι τα βλέπουν με το καλαμάκι.Χαρακτηριστικά,όπως μου ανέφερε συνάδελφος"αν δεν συμπληρώσω 15 μέρες,ρεπό δεν παίρνω".Επίσης τυγχάνουν στιγμές να βγαίνει το περιπολικό όχημα(2 άτομα) αφήνοντας τη συγκεκριμένη υπηρεσία χωρίς στην ουσία κάποιον να πράξει το αυτονόητο:να σηκώσει το τηλέφωνο σε περίπτωση ανάγκης(και χωρίς αξιωματικό υπηρεσίας).

Κάπως έτσι και ίσως χειρότερη η κατάσταση στο Α.Τ Μυτιλήνης.Τα οφειλόμενα ρεπό έχουν αυξητική τάση,την ίδια ωρα που στα κρατητήρια της συγκεκριμένης υπηρεσίας,ένας συνάδελφος καλείται να φυλάξει 18 κρατούμενους εκ των οποίων οι 2 γυναίκες.

Η Δ.Α Λέσβου τα γνωρίζει αυτά ή την ενδιαφέρουν περισσότερο να βγαίνουν οι περιπολίες(πεζές κι εποχούμενες)για τους ελέγχους Covid-19?

Με τιμή

Φίκιας Παναγιώτης

Μέλος της ΠΟΑΣΥ









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τώρα θες να μας πεις ότι κάνετε κουπί στην Μυτιλήνη?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευχαρίστως οποίος θέλει να κάνουμε αμοιβαία.Αληθεια εκεί στη Μυτιλήνη πόσοι αστυνομικοί υπηρετούν στο τόπο γεννησεως τους και ζητάνε και το παραμεθόριο?Αν είναι δυνατόν στο τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε κάποιος στη συνεχεια να ασκεί αστυνόμευση και να ζητάει και επιπλέον λεφτά.