Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υπόμνημα με στοιχεία και ονόματα έδωσε ο Χρυσοχοϊδης στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου


Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr στο φάκελο εμπεριέχονται, μεταξύ άλλων, ονόματα που έχουν απασχολήσει τις αρχές για παράνομες υποθέσεις.

Η ανακοίνωση:

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρέδωσε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου υπόμνημα με μελέτη και στοιχεία για το οργανωμένο έγκλημα στην Ελλάδα

 

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης, συνοδευόμενος από τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής Υποστράτηγο Π. Τζεφέρη συναντήθηκαν σήμερα με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κύριο Β. Πλιώτα.

 

Κατά τη συνάντηση, που είχε ως αντικείμενο το οργανωμένο έγκλημα, ο Υπουργός παρέδωσε φάκελο με υπόμνημα της αστυνομίας καθώς και στοιχεία για τη διαχρονική εξέλιξη και διάρθρωση του οργανωμένου εγκλήματος στην Ελλάδα.









Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το πεταξε το μπαλακι στους δικαστικους.Λυπηρος Υπουργος...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και γιατί δεν τους πιάνει ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εκει στο Υπουργειο ο Χρυσοχοιδης,αντί να συλλαμβανουν τους κακοποιους καθονται και γραφουν υπομνηματα για να τα στειλουν στον εισαγγελεα. Και οι κακοποοι καθε βραδυ ληστευουν και σκοτωνουν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΙ ΥΠΟΚΡΙΣΊΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ!!!!
ΤΟ ΥΠΌΜΝΗΜΑ ΑΥΤΟ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΝΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΖΕΦΕΡΗΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΊΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΠΟΥ ΣΚΌΤΩΣΑΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΒΑΖ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να τους πιάσει και να τους κάνει τι ; Να τους σαπίσει στο ξύλο ; Αυτά ανήκαν σε άλλες εποχές. Τώρα τους πιάνουν και λίγες ώρες μετά είναι ελεύθεροι στα πλημμελήματα. Ελάχιστα χρόνια μετά στα κακουργήματα.Κανένας σωφρονισμός μέσω της ποινής. Οι μπίζνες πολλές φορές συνεχίζονται και μέσα από τη φυλακή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι ληστες και οι δολοφονοι γραφουν τα υπομνηματα του Χρυσοχοιδη και του Τζεφερη στα α@@@@@ τους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πανεξυπνοι εκεί στο Υπουργείο και στο Αρχηγείο.!!!!!! Πως σκέφτηκαν κάτι τόσο ιδιοφυές;;
Θα έχουν ρίξει γέλιο τα μέλη της GREEK MAFIA...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ, Ο ΤΖΕΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΝΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ,ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΑ- ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ. ΕΔΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστός. Έχεις απόλυτο δίκιο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να ΄χαμε να λέγαμε......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
και καλά κρασιά.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εικασιες και απλες ενδειξεις χωρις αποδειξεις , αντε και τηλεφωνικες συνομιλιες που δεν αποδεικνυουν τιποτα αν δεν υπαρχει επ αυτοφωρω καταληψη του εγκληματια. (Και ωραια ειπε καποιος κατι στο τηλεφωνο , το εκανε; μονο οι συνομιλιες δεν λενε κατι)