Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο κλέφτης με τις κάλτσες στα χέρια για να μην αφήσει αποτυπώματα


Ανάρτηση του Χρήστου Μπαλάσκα, οργανωτικού γραμματέα της Ένωσης Αθηνών: 10-11/5/2021. Νυχτερινή βάρδια της Άμεσης δράσης. Ώρα 02:40. Το Β 8-5/Γ περιπολικό της Α.Δ. έλαβε σήμα απο το κέντρο ότι στην περιοχή των Αχαρνών δύο άτομα που επέβαιναν σε ένα ford σκούρο, ρυμουλκούσαν μια μοτοσυκλέτα πιθανόν κλεμμένη. Σε λιγότερο απο ένα λεπτό οι αμεσοδρασίτες ήταν στο σημείο.

Αμέσως εντόπισαν το εν λόγω αυτοκίνητο στο οποίο ήταν πιασμένος απο το παράθυρο αναβάτης μιας μοτ/τας beverly και την ρυμουλκούσε. Στη θέα του περιπολικού ο αναβάτης της μοτ/τας πέταξε το δίκυκλο στο έδαφος κλείνοντας το δρόμο στους συναδέλφους και προσπάθησε να μπεί στο αυτοκίνητο και να ξεφύγει. Οι αστυνομικοί όμως πρόλαβαν και τον άρπαξαν πρίν προλάβει να το κάνει. Οι δύο επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο ξέφυγαν όμως η σύλληψή τους είναι θέμα χρόνου.

Ο δράστης (Έλληνας) ο οποίος φορούσε κάλτσες στα χέρια του!!!! για να μην αφήσει δακτυλικά αποτυπώματα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα. Εκεί προσήλθε και ο ιδιοκτήτης του κλεμμένου beverly ο οποίος είχε ειδοποιηθεί απο το πλήρωμα του περιπολικού. Συγχαρητήρια στους συναδέλφους. Ακόμα ένας πολίτης βοηθήθηκε απο την ΕΛ.ΑΣ. και βρέθηκε η περιουσία του πρίν προλάβουν οι κλέφτες να κάνουν κίχ.

Πάντα τέτοια. ΕΥΓΕ.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια