Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΚΑ Θεσσαλονίκης: Ο θεσμός της Ένωσης δεν είναι λάφυρο καμίας παράταξης


Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής παράταξης του ΕΚΑ στην Ένωση Θεσσαλονίκης: Κάποιοι πλέον δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα, στο παραλήρημα της χρόνιας καπήλευσης του θεσμού της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης μέσω της παράταξής τους, λειτουργούν αντικαταστατικά και αντιδεοντολογικά χρησιμοποιώντας ανοιχτά πλέον τα γραφεία της Ένωσης, που σύμφωνα με το καταστατικό ανήκουν σε όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους του Νομού Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς όμως η παράταξη της τωρινής πλειοψηφίας λειτουργεί τα γραφεία (ακόμα και τα σταθερά τηλέφωνα) της Ένωσης σαν εκλογικό κέντρο στην ουσία της παράταξής τους!


Τις τελευταίες λοιπόν ημέρες παρατηρείται η καταστατική εκτροπή της διοικούσας παράταξης που δημοσιοποιεί φωτογραφίες υποψηφίων συναδέλφων για τον συνδυασμό της, μέσα από τα ίδια τα γραφεία της Ε.Α.Υ.Θ. γράφοντας, δυστυχώς, στα "παλαιότερα των υποδημάτων της" το σύνολο των συναδέλφων όλου του Νομού Θεσσαλονίκης... Οι συνάδελφοι πρέπει επιτέλους να αντιληφθούν ποιοι είναι αυτοί που δήθεν για προεκλογικούς λόγους ζήτησαν ενιαίο ψηφοδέλτιο και ποιοι εδώ και χρόνια εκμετάλλευονται για μικροσυνδικαλιστικούς, παραταξιακούς και, κυρίως,  ψηφοθηρικούς λόγους τον θεσμό της Ε.Α.Υ.Θ., αποδεικνύοντας περίτρανα ότι νοιάζονται μόνο για την καρέκλα τους και χωρίς να παράγουν συνδικαλιστικό έργο!


Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλοι γελάμε με αυτά που κάνουν μερικοί συνδικαλιστές που υπόσχονται, μιλάνε απειλητικά για να πάρουν ψήφους και να κρατήσουν τις ιδιότητες τους.....
Το σωματείο ανήκει τσα μέλη του ναι φυσικά, και όχι στην παράταξη που έχει την πιο μεγάλη συμμετοχή στο δσ του.....