Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΚΑ Θεσσαλονίκης: Οι χορηγίες δεν είναι συνδικαλισμός


Ανάρτηση του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης: Κατόπιν τεράστιων πιέσεων του ΕΚΑ Θεσσαλονίκης χρησιμοποιώντας όλες τις θεσμικές δυνατότητες που εκπορεύονται από τον αμιγώς υγιές συνδικαλιστικό μας ρόλο, επί σειρά ετών μέσω καταγγελιών μας που έφτασαν και συνεχίζουν να φτάνουν υπό μορφή ερωτήσεων στο ναό της δημοκρατίας τη βουλή των Ελλήνων, επισημάναμε στηλιτεύσαμε και αιτηθήκαμε την άμεση ενίσχυση σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό για τους συναδέλφους των Υπηρεσιών του Νομού Θεσσαλονίκης!

Το  πρόγραμμα μαμούθ για τα δεδομένα του κλάδου μας που όμοιό του έχει να τρέξει εδώ και δεκαετίες υλοποιείται σταδιακά από την επίσημη Πολιτεία που είχε ξεχάσει το χρέος της απέναντι στον Έλληνα Αστυνομικό και πιο συγκεκριμένα τον συνάδελφό μας που υπηρετεί στην πολύπαθη συμπρωτεύουσα.
Ήδη τα πρώτα δείγματα αρχίζουν να φέρνουν καρπούς αλλάζοντας την υπηρεσιακή καθημερινότητα προς το καλύτερο...

Κάποιοι όμως σε αυτήν την πόλη πρέπει να αντιληφθούν ότι δεν μπορούν να υποκαταστήσουν το ρόλο της επίσημης Πολιτείας με ένα μπουφάν η μία τσάντα, για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους...
Ο συνδικαλιστικός τους ρόλος είναι να απαιτούν σθεναρά καλύτερες συνθήκες εργασίας με τα κατάλληλα μέσα...

Οι υπηρεσίες "βογκάνε", οι διμοιρίες έχουν αποδεκατιστεί, τα ρεπό "αναζητούνται",  αλλά ο άρτος και το θέαμα συνεχίζεται, θεωρώντας τους συναδέλφους ιθαγενείς δίνοντας τους χάντρες και καθρεφτάκια!

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια