Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τελικά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ διακτινίστηκαν από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα; - κείμενο αστυνομικού


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού – αναγνώστη του bloko.gr: Σάββατο 22 Μαΐου τελικός κυπέλου ποδοσφαίρου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και ως γνωστό η αστυνομία είναι έτοιμη να ζήσει μια ακόμη παρωδία. Ενώ το παιχνίδι διεξάγεται στην Αθήνα άνευ φιλάθλων στις κερκίδες πέντε λεωφορεία με  οπαδούς του ΠΑΟΚ ξεκινάνε από την Θεσσαλονίκη να έρθουν Αθήνα. Το θέμα της μαζικής μετακίνησης ατόμων από έναν νομό σε άλλο όλοι γνωρίζουμε πόσο αρνητικά επηρέασε την μετάδοση του covid-19. Αλλά πέρα από αυτό μην ξεχνάμε τους λόγους ασφαλείας όταν αυτά τα άτομα θα βρεθούν στην Αθήνα που υπάρχουν οπαδοί αντίπαλων ομάδων. 

Παρόλα αυτά όμως ξεκινάνε τα λεωφορεία περνάνε 12 σταθμούς διοδίων και πέντε νομούς και ενώ όλοι είναι ενήμεροι κανένας Αστυνομικός Διευθυντής νομού δεν παίρνει την ευθύνη και απόφαση να τους σταματήσει και να τους γυρίσει πίσω παρά ενημερώνουν όλοι τους την Γενική Διεύθυνση Αττικής ότι πέρασαν από αυτούς και ότι πρέπει να αποτραπεί να εισέλθουν στην Αττική. Και τι θα γίνουν όλοι αυτοί ρε παιδιά θα κάνουν υπαίθριο κάμπινγκ στην Μαλακάσα? Ευτυχώς παρενέβη ο Αττικάρχης εγκαίρως και τους περιόρισε το κατά δύναμη στον σύνδεσμο τους στην Ομόνοια βγάζοντας παράλληλα διαταγή απαγόρευσης  συναθροίσεων αποφεύγοντας τα χειρότερα. Πάλι η Αθήνα κλήθηκε να βγάλει το φίδι απ’την τρύπα. Μετά γκρινιάζουν όλοι γιατί στην Αθήνα δίνεται ιδιαίτερο βάρος. 

Ένα είναι σίγουρο πάντως οι οπαδοί δεν διακτινίζονται μεταξύ των πόλεων ούτε φυτρώνουν. 

Περιμέναμε κατανομή ευθυνών αλλά φευ. 

 

Ένας σκεπτόμενος αστυφύλακας.  

 

 









Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμπληρωματικά ο Αττικαρχης, φυσικά με τη βοήθεια Συνεργατών του, κατάφεραν, να τους αναγκάσουν να επιστρέψουν αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να μείνουν για την επόμενη ημέρα!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βασικά δεν ξέρω αν είσαι σκεπτόμενος πάντως γαύρος είσαι σίγουρα κ σε πόνεσε πολύ το κύπελλο του ΠΑΟΚ
Υπάρχει καμία απαγόρευση για να κατέβουμε Αθήνα κ δεν το ξέρουμε? Μιλάς για τη διασπορά κοβιντ από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ όταν η αστυνομία της Αθήνας είχε γίνει περίγελος με τα καθημερινά κορωνοπαρτι? Πόνεσε το κύπελλο πολύ τελικά
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και με ποια δικαιολογία θα τους σταματούσαν; Η μετακίνηση δεν απαγορεύεται... Δεν αφαιρείς την "υπογραφή" από την ανάρτηση, να μη γελάει ο κόσμος;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν ο ερασιτέχνης οσφπ 20-30 άτομα έβγαζε φωτογραφίες στον λευκό Πύργο με δύο διμοιρίες για την λεζάντα ήταν καθημερινή μάλλον. Μήπως θέλετε και εσείς να ακολουθήσετε την πεπατημένη πολλών συναδέλφων σας και να εργαστείτε στην ομάδα του Πειραιά μετά την σύνταξη σας; Ήρεμα ρωτάω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με ποιο αιτιολογικό θα απαγορεύσεις την ελεύθερη κυκλοφορία πολιτών στην ελληνική επικράτεια και θα σταματήσεις πέντε λεωφορεία 100-200-300-400 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο διεξαγωγής του αγώνα;Ας μην τους άφηναν να βγουν κι από το σπίτι τους τότε.
Να είμαστε σοβαροί και να μην λαϊκίζουμε.Κι αν δεν ξέρουμε να μην μιλάμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χωρίς εισιτήρια δεν ήταν; Καταγραφή, ένα μήνα καθαριότητα του Λευκού Πύργου πρόστιμο στο ΑΦΜ και πίσω δουλευταράδες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τί να πονέσει βρε καημένε. Γύρνα στη σπηλιά σου τώρα και τα λέμε του χρόνου γιατί Πρέσπες δε θα ξαναψηφίσει η βουλή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πονάς ακόμη ε;; Χάρισμα σου το πρωτάθλημα της ντορας ... όταν ψήφισε η Βουλή πρεσπες μου κλέψανε κ ένα πρωτάθλημα άντε γυρνά στο βοθρολιμανο κ άσε την κλάψα καημένε
Χαιρετισμους απ τον παμπλο χαχαχαχ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπαουγκ φίλε μόνο.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.. .ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΟΚ ΠΕΤΑΕΙ.. .