Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ρομά ξυλοκόπησαν αστυνομικούς στην Πάρο γιατί τους βεβαίωσαν παράβαση


Επίθεση από ομάδα εξαγριωμένων Ρομά δέχθηκαν χθες αστυνομικοί του Α.Τ. Πάρου, όταν πήγαν να τους βεβαιώσουν παράβαση για παράνομη κατασκήνωση και ρύπανση.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω φαίνονται Ρομά να επιτίθενται άγρια εναντίον των αστυνομικών. Μετά το περιστατικό, δύο Ρομά συνελήφθησαν, ενώ αναζητείται ακόμα ένας στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και στη συνέχεια οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Δείτε βίντεο από το επεισόδιο που αναρτήθηκε στο YouTube



Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος





Δημοσίευση σχολίου

15 Σχόλια

Ο χρήστης Τι λες τωρα! είπε…
Ντροπή και μόνο στον εισαγγελέα Σύρου. Κάνουν επίθεση σε αστυνομικούς μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα ολόκληρη ομάδα Ρομά και μετά τους αφήνει ελεύθερους. Ούτε καν ενδιαφέρθηκε να τους δει στα πλαίσια του αυτοφώρου. Αν κλωτσουσαν καμία γάτα ή κανένα σκύλο θα τολμούσε να δώσει αυτή την εντολή? Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι ο αστυνομικός είναι για τους πολίτες αλλα και για τους δημόσιους λειτουργούς ενα αντικειμενο που μπορει ο καθενας να ξεσπάει τα νεύρα του να το χτυπάει να το φτύνει να το προσβάλει και να μη δίνει λόγο πουθενά για τις πράξεις του. Αλήθεια που είναι οι κ. Συνδικαλιστές τώρα? Θα εκφράσουν πάλι τον αποτροπιασμό για το επεισόδιο και τη συμπαράσταση στους συναδέλφους με μια ανακοίνωση των 5 γραμμών?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά είσαι σοβαρός; Έχουν πολύ δουλειά αυτό τον καιρό. Προετοιμάζονται για τις εκλογές γράφοντας άρθρα τα παιδιά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στην Αμερική θα είχαν κηδεία οι ρομα σήμερα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
✅✅✅🔝🔝🔝
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με τους ρομά δεν μπορεί η αστυνομία να τα βάλει, εκτός από κανέναν που είναι μόνος του σε κανένα Ντάτσουν. Μπορεί η αστυνομία να διαλύσει γλέντι ρομά και ειδικά τώρα με τον κορονοιό? Εάν είναι σε σπίτι όμως 10 άτομα εκεί τους μαζεύουν γιατί θεωρείτε κορονοπάρτι. Μην τη ψάχνετε, οι ρομά έχουν δικό τους νόμο.
Ο χρήστης kostas303 είπε…
Το "διαίρει και βασίλευε" τρανταχτό παράδειγμα στις τάξεις της αστυνομίας. Εκατό παρατάξεις πολεμούν η μία την άλλη. Που να βρεθεί χρόνος να ασχοληθούν με τον αστυνομικό που ξυλοφορτώνεται στον δρόμο σαν να μην τρέχει τίποτα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ούτε καν πλησιάζουμε το επίπεδο κρατών της Λατινικής Αμερικής. Έχουμε επίπεδο κεντροαφρικανικών δημοκρατιών και άν. Σε οποιοδήποτε κράτος στον κόσμο οι δράστες θα είχαν επισκεφθεί τουλάχιστον το γραφείο του Εισαγγελέα. Αλήθεια η Ελλάδα όπως την κατάντησαν είναι κράτος ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφού τους περνάει καλά κάνουν, εσύ άμα ακουμπήσεις κανέναν γύφτο απόταξη, οπότε φάει το ξύλο και πες και ευχαριστώ που σε κάνανε φλώρο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και κατά παράφραση του blm (black lives matter) το ΟΖΤΜΑ (Οι ζωές των μειονοτήτων αξίζουν) ή ΟΖΤΡΑ (οι ζωές των ρομά αξίζουν). Μόνο αυτές. Μάλιστα μπορούν να επιβάλλονται και να κάνουν ότι γουστάρουν, γράφοντας το νόμο και τους συμπολίτες τους στα παλιά τους τα παπούτσια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι κάθε ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ (πληγή τής κοινωνίας) έχουν ρημάξει τη χώρα, κάνουν ότι θέλουν και δεν τους τιμωρεί ποτέ το κράτος προστάτης τής παρανομίας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δουλεύουν ακόμα το νέο βαθμολογιο...ουχαχαχα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάλι καλά που ο εισαγγελέας Σύρου δεν έδωσε εντολή να συλληφθούν οι αστυνομικοί ως ρατσιστές.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Έτσι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αβατο ειναι οι καταυλισμοι και οι γειτονιες τους, τα ακουμε καθε τοσο στον αερα οταν το "κεντρο" ακουσει για καταυλισμο ρομα η ατομα του γνωστου χωρου .................................
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΟΥ ΔΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΡΩΤΑΩ?