Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Συνέχισε να κάνεις αυτό που έκανες μέχρι τώρα και θα συνεχίσεις να παίρνεις αυτό που έπαιρνες μέχρι τώρα."


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού – αναγνώστη του bloko.gr: Κατά καιρούς στη ΕΛ.ΑΣ. επαναλαμβάνεται η διαταγή για σωστή εμφάνιση και το κανονικό της στολής, ωστόσο και η υπηρεσία έχει υποχρέωση να παρέχει κάποια είδη ανά διαστήματα, όπως προβλέπονται από τα Π.Δ.. Σε ποιόν συνάδελφο περισσεύουν π.χ. τα 20 ευρώ που θα ωφεληθεί αν προσκομίσει ύφασμα στην αγορά ενός υπηρεσιακού παντελονιού. Το ακόμα πιο οξύμωρο είναι όταν υπάρχουν υλικά και δεν διανέμονται αναλογικά ή καθόλου στους συναδέλφους. Ας παρέμβουν κάποια στιγμή οι εσωτερικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. για να δούμε τελικά "τις πταίει;", το πρόσωπο ή η διαδικασία.









Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φταίει και το πρόσωπο (αστυνομικός που επίτηδες είναι χύμα, ενώ ξέρει τον κανονισμό) και ο προιστάμενός του που δεν εφαρμόζει τον κανονισμό και η Υπηρεσία που δεν χορηγεί το ύφασμα και πόσα άλλα επίσης.Επίσης για την κατάντια μας φταίει η διαπλοκή υπηρεσιακών παραγόντων και κάθε λογής βυσμάτων (πολιτικών, επιχειρηματιών κλπ) κάποιων αστυνομικών.
Αλήθεια στο στρατό ξηράς που όλοι από τον τελευταίο έως τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ είναι στην πένα τι είναι διαφορετικό ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε σειρά τι δεν καταλαβαίνεις...ξυρισμένος να είσαι και ας είσαι σαν λετσος ντυμένος δεν τους νοιάζει...δε βλέπεις πως κυκλοφορεί το 80% των συναδέλφων έξω; Ντρέπεσαι που τους βλέπεις...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ξυρισμένος είμαι. Αλλά δε μου λες συνάδελφε εσύ θα έπαιρνες ρούχα και παπούτσια στα παιδία σου ή θα πλήρωνες να πάρεις ρούχα για την υπηρεσία που είναι υποχρέωσή της να σου τα χορηγήσει? Τελευταία φορά το χειμώνα πλήρωσα για 250 ευρώ για αρβυλα μπουφαν και φόρμες. Ως πότε όμως θα κάνουμε δωρεές στο κράτος? Ας μας τα αφαιρούν τουλάχιστον από τις κρατήσεις της Εφορείας.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Διαχρονικο πρόβλημα ιδιαίτερα τα τελευταία 15 χρόνια.. Έχω μιλήσει με τουρίστες (ζητούσαν οδηγίες) και βλέποντας ένστολους αστυνομικους ,ρωτουσαν με απορία .. τι είν'αυτοί;;;?? Ένιωθα λες κ μπήκε κάποιος ξένος σπίτι μου κ να το έχω σαν παρατημένη αποθήκη!
Κατά τ αλλα..υπουργοι αρχηγοι επιτελεία όλα καλά;;;