Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ζέινος Σόλων: Τέλος η ανοχή - Προσωπικό καθαριότητας στα Τμήματα της Δυτικής Αττικής τώρα


Κείμενο τού Σόλωνα Ζέινου, συνδικαλιστή αστυνομικού: Εδώ και μήνες με ανακοινώσεις μας έχουμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την υγεία των συναδέλφων εξαιτίας της απουσίας προσωπικού καθαριότητας στα Τμήματα της Δυτικής Αττικής.

Κανείς μα κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει ενδιαφερθεί για να επιδιορθωθεί αυτή η τραγική αμέλεια. Κάθε μέρα ανακοινώνονται χιλιάδες κρούσματα κορωνοϊού, και τα Τμήματα της Δυτικής έχουν καταστεί σε εστίες μόλυνσης εξαιτίας της απουσίας ενδιαφέροντος από την Ηγεσία. Μέσα σε συνθήκες εκτεταμένης ρυπαρότητας καλούμαστε κάθε μέρα να δουλέψουμε, επειδή μάλλον η καθαριότητα των Αστυνομικών Τμημάτων αντιμετωπίζεται από τους αρμόδιους σαν ένα ακριβό εμπόρευμα που δεν αξίζει να το απολαμβάνουν οι αστυνομικοί. Μάλιστα μαθαίνουμε ότι σε κάποια Τμήματα οι συνάδελφοι βάζουν το χέρι στην τσέπη προκειμένου να έρθει για λίγες ώρες τη βδομάδα προσωπικό καθαριότητας να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Εκεί καταντήσατε τον αστυνομικό. Όχι μόνον δεν πήραμε στοιχειώδες επίδομα για την προσφορά μας μέσα στην πανδημία, όχι μόνο δεν βλέπουμε τους μισθούς μας να επιστρέφουν στα προς της κρίσης επίπεδα, αντίθετα αναγκαζόμαστε να δίνουμε από το υστέρημά μας για να έχουμε το αυτονόητο, καθαριότητα στο χώρο που εργαζόμαστε.

Αναρωτιόμαστε αν θα αντεπεξέρχονταν εκεί που εργαζόμαστε αυτοί που βγάζουν τις αποφάσεις. Κρατητήρια μέσα στα σκουπίδια και τα περιττώματα, τουαλέτες ακατάλληλες για χρήση εξαιτίας της ρυπαρότητας.

Αλήθεια, το Προεδρείο της Ένωσης Δυτικής Αττικής μπροστά στις καταγγελίες μας τόσους μήνες γιατί δεν έχει ακόμα παρέμβει; Δεν θεωρείται μείζον ζήτημα η καθαριότητα των Υπηρεσιών; Μήπως φταίει που προερχόμαστε από διαφορετική με εκείνους παράταξη;

Άμεσα, εδώ και τώρα να ενδιαφερθούν οι αρμόδιοι ώστε στα Τμήματα της Δυτικής Αττικής να αποκτήσουμε προσωπικό καθαριότητας σε καθημερινή και οκτάωρη βάση. Τέλος η ανοχή στον χλευασμό του αστυνομικού.

ΖΕΪΝΟΣ Σόλων

Αστυνομικός Α.Τ. Ασπροπύργου

Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ από Δυτική Αττική

Μέλος της Πρωτοβουλίας Αστυνομικών

 









Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν σε θυμαμε άλλες εποχές να είσαι τόσο λαλίστατος. Γιατί ;
Ο χρήστης Θοδωρής είπε…
Σιγά μη σκίσεις κανα καλσόν.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πλησιάζει το συνέδριο και σας έχουν βάλει να γράψετε διάφορα... Υποτακτικοί και αυλικοί του κόσμου ενωθείτε...Κουρασατε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα τρολς του διαδικτύου ξαναχτυπάν...

Που λέτε αγαπητοί αναγνώστες, για να γνωρίζετε, αυτοί οι τύποι που τρολάρουν, καλή ώρα οι πιο πάνω, δεν έχουν να πουν και να κάνουν τίποτα πιο δημιουργικό στη ζωή τους, απ' το να κάθονται μπροστά σε μια οθόνη, να γράφουν ότι τους κατέβει, δίχως επιχειρήματα, για να λένε το βράδυ πριν κοιμηθούν.... Τι του είπα... Είμαι και πολύ μάγκας τελικά...

Κύριοι αυτά που αναφέρονται στο άρθρο, ισχύουν ή όχι; Αντί να πείτε ότι εργαζόμαστε μέσα σε τρώγλες και να που βγήκε και κάποιος να το πει (ο οποίος, εγώ προσωπικά, έχω δει προγενέστερα και άλλα άρθρα του με παρόμοια θεματα), με όποιο κόστος, κάθεστε και λέτε ανούσια και προσβλητικά σχόλια.

Είστε, τουλάχιστον (κρυφοί) συκοφάντες και υβριστές του διαδικτύου (και όχι μόνο)!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δημήτρης από Τμήμα Δυτικής.

Συγχαρητήρια συνάδελφε για το άρθρο σου. Όπως τα λες είναι. Δυστυχώς το εκλεγμένο προεδρείο δεν έχει θίξει καν το θέμα στο οποίο αναφέρεσαι. Πάλι καλά που υπάρχουν και συνδικαλιστές για τον συνάδελφο, δίχως άλλες σκοπιμότητες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μεταξύ τους γράφουν για να ικανοποιούνται ο ένας για τον άλλον τέλεια τωρα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συγχαρητήρια συνάδερφε, έχεις κάνει πολλές και εύστοχες και τολμηρές ανακοινώσεις. Κρίμα για τα βρωμερά τρολ πιο πάνω που τους αρέσει να ζουν στην βρώμα. Θα την πληρώνουν πολλοί συνάδερφοι την νύφη εξαιτίας τους πιστεύω...