Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ειδικός Φρουρός περιγράφει τη διάσωση τετράχρονου αγοριού (ΒΙΝΤΕΟ)


Παρακολουθείστε την περιγραφή του Κωνσταντίνου Σαμαρά, Ειδικού Φρουρού της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, για τις προσπάθειες, που κατέβαλε εκείνος και οι συνάδελφοί του να σώσουν ένα αγόρι, ηλικίας τεσσάρων ετών, το οποίο είχε χάσει τις αισθήσεις του.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Το βίντεο έχει αναρτηθεί από την Ελληνική Αστυνομία στην ενότητα "Deep Blue" με τη σημείωση: Η Ελληνική Αστυνομία παρουσιάζει ιστορίες παραδόξως... ανθρώπινες, με Αστυνομικούς, μπλε μέχρι το μεδούλι!






Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπείτε τώρα οι μισοί και γράψτε, μην τον ακούτε φρουρός είναι, από το παράθυρο μπήκε, σε μια νύχτα έγινε αστυνομικός, με εναν τενεκέ λάδι μπήκε, πρώην εγκληματίας θα είναι κτλ κτλ κτλ που είναι τα σχόλια σας τώρα? Είναι άξιος ναι η όχι? Είμαστε περήφανοι που είναι στο σώμα? Και βέβαια είμαστε περήφανοι που υπηρετούμε με τέτοια άτομα, ανεξαρτήτως το πώς έγινε η πρόσληψη τους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
να πάει να γραφτεί στο σεφεα και να κατέβει συνδικαλιστής!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχετε μια μανία να αυτοπροβαλλεστε.Το ΣΕΦΕΑ σας δίνει αυτή γραμμή,για κατοχυρωθειτε στη συνείδηση του κοσμου;Την ίδια στιγμή μπορεί να έχουν γίνει αλλά δέκα τέτοια περιστατικά σε όλη την Ελλάδα,αλλά απλά κάναμνε το καθήκον τους και στο σχολασμα πήγαν στο σπίτι τους.Ταπεινότητα,αυτό διακρίνει τον Αστυνομικό.Α,συγγνώμη εσείς δηλώνετε Ειδικοί Φρουροί.Συγχαρητηρια σε όσους έκαναν το καλό και ας τους ανταμείψει ο Θεός.